A i burazeru se mensečini svidio život na visokoj nozi
Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Najvece prokletstvo mu je osvajanje kadetskog europskog prvenstva... na kraju ce Sani Čampara i Sikiraś napraviti bolje karijere u narednim godinama od Muse
Ne provaljuj se.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakav crni Sikiras taj nije odigrao pravu profesijonalnu tekmu i on da bude ispred njega.
Fahro Manjgafic je bolji igrac od Sikirasa
Fahro Manjgafic je bolji igrac od Sikirasa
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Sikiraš i Čampara za razliku od Muse barem imaju klub. Vidjet cemo, od 2021. pa ubuduce, ko ce gdje bit od njih trojice... nista musa nije vise pokazao od pomenutog dvojca u zadnje 2-3 godine
Klasičan primjer izreke kad se opanak popapuči , frajer je sikirica glup ko kita al svako zna svoje. Neka i dalje glumi zvijezdu samo pravi veću budalu od sebe.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Naravno da je mogao na College,ali njegovi savjetnici su tvrdili da je drugi put bolji!-Dz -kao Dzenis.lumani je napisao/la: ↑29 dec 2020, 17:17[quote=Swanfilter post_id=8061933 time=<a href="tel:1609257974">1609257974</a> user_id=45382]
Kada vec toliko sanja NBA, trebao je na koledz. I, zar se ta opcija nekada nije spominjala?
Meni se cini da on ni Hezonjin nivo nece dostici. On nema postenih minuta vec koliko. Utakmice su misaona ...
[/quote]
Onaj lik nije njegov brat ako ste na tog Dzenisa mislili
Zadnja izmjena: nobodyD, dana/u 01 jan 2021, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Do kad se planira cekati to nesto 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Neko je ranije na temi spomenuo sredinu januara, vjerovatno ceka da vidi hocel se neko povrijedit na duzi period pa da on uleti.
🔵⚪
Izgleda da je bas zapeo ostati u NBAu
A i ovi iz franshiza zapeli, da mu ne daju mjesto. Pa da vidimo, ko ce prvi "trepnuti"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- legenda reala
- Kontakt:
MA frajer je spreman ne igrati godinu dana uopšte, samo da ostvari neki NBA angažman, svjestan momak svog kvaliteta i bori se za svoj kraj klupe svim raspoloživim sredstvima

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dobio je otkaz prije nekih 10 dana, a jos je u USA. ja pretpostavljam, da postoje neki kontakti(interesovanja za njegove usluge). ako ne postoje i ovo je previse sto je ostao(mada je vjerovatno platio najam do 31.12. pa da ne propadne
).
ako nema izgleda, da ostane u NBA, a on poslije 5.1. se ne vrati u Europu. mogao bi, da potvrdi razmisljanja mnogih ovdje. a to je, da je "umisljeni glupan", koji jos zivi u oblacima i na slavi "najboljeg igraca U16 prvenstva"...

ako nema izgleda, da ostane u NBA, a on poslije 5.1. se ne vrati u Europu. mogao bi, da potvrdi razmisljanja mnogih ovdje. a to je, da je "umisljeni glupan", koji jos zivi u oblacima i na slavi "najboljeg igraca U16 prvenstva"...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Onaj lik nije njegov brat ako ste na tog Dzennisa mislilinobodyD je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:49Naravno da je mogao na College,ali njegovi savjetnici su tvrdili da je drugi put bolji!-Dz -kao Dzenis.lumani je napisao/la: ↑29 dec 2020, 17:17[quote=Swanfilter post_id=8061933 time=<a href="tel:1609257974">1609257974</a> user_id=45382]
Kada vec toliko sanja NBA, trebao je na koledz. I, zar se ta opcija nekada nije spominjala?
Meni se cini da on ni Hezonjin nivo nece dostici. On nema postenih minuta vec koliko. Utakmice su misaona ...
[/quote]
Dzenis mu je burazer.
lumani je napisao/la: ↑31 dec 2020, 08:32Onaj lik nije njegov brat ako ste na tog Dzennisa mislilinobodyD je napisao/la: ↑29 dec 2020, 23:49Naravno da je mogao na College,ali njegovi savjetnici su tvrdili da je drugi put bolji!-Dz -kao Dzenis.lumani je napisao/la: ↑29 dec 2020, 17:17[quote=Swanfilter post_id=8061933 time=<a href="tel:1609257974">1609257974</a> user_id=45382]
Dzenis mu je burazer.
[/quote]
Znam da mu je Dzenis burazer, ali onaj tamo Dz kao Dzenis sto mu je dodavao loptu ili sta vec, nije njegov burazer tj nije isti lik.
Burazer je sa njim u Americi.
[/quote]
Burazer nije sa njim u Americi, mislim da je bio samo prvu sezonu. Lik zivi u Sarajevu, a radi u telecomu.
Džanan ima dobar attitude za NBA, ali nema šut zbog kojeg nikad neće biti ozbiljan igrač u NBA. Njegov stil igre u teorije izgleda jako dobar u NBA, a evo, u realnosti se pokazao kao prava katastrofa.
Popravio je tijelo, ima tu i više mišićne mase, rekao bih da ima i veću eksplozivnost, ali bez šuta si polovan igrač za najveću rank košarke na svijetu.
Popravio je tijelo, ima tu i više mišićne mase, rekao bih da ima i veću eksplozivnost, ali bez šuta si polovan igrač za najveću rank košarke na svijetu.