SLOBODAŠI U ZVORNIKU , DRINA-SLOBODA 1-2, 18. 10. 2015.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znam jatzmalisa je napisao/la:Zna li neko kollko je nasih otislo?
dostatzmalisa je napisao/la:Zna li neko kollko je nasih otislo?
pm ako moze?staragarda je napisao/la:Znam jatzmalisa je napisao/la:Zna li neko kollko je nasih otislo?
pm ako moze?NYKnicks Fan je napisao/la:dostatzmalisa je napisao/la:Zna li neko kollko je nasih otislo?
Ti to opasandzekooooTz je napisao/la:Jbt pm otisao jedan bus kombi ja msm + auta
Nema, bojac - cарајево prenoseHankMoody je napisao/la:Ovo nema prenosa na Moja tv?
Evo im kupac, bilo najavljeno mamu im!NYKnicks Fan je napisao/la:Nema, bojac - cарајево prenoseHankMoody je napisao/la:Ovo nema prenosa na Moja tv?![]()
0:3 danas.
wobly92 je napisao/la:PEH SA AUTOBUSOM Fukare "zaglavile" u Begovom Hanu kod Žepča
Navijači Slobode krenuli su danas da bodre svoju ekipu na gostovanje u Mostaru, gdje njihov klub igra utakmicu protiv Veleža. Popularne Fukre ostale su zaglavljene u Begovom Hanu, u blizini Žepča, a kako saznaje "Avazov" portal na jednom od dva autobusa pukla je guma. Inače je ova dionica nezgodna i opasna za vozače, stoga savjetujemo vozačima maksimalan oprez i da se "čuvaju" Fukara.
Čuj Avaza debilnog, da se "čuvaju" Fukara, pa nisu nosorozi, koji debilizam i amaterizam od novinarstva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.