FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dzakmic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dzakmic » 10 apr 2014, 09:29

a ja foruma i govana, ne mogu da vjerujem kakva se rasprava ovdje dopušta :|

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 apr 2014, 09:31

Penaltik je napisao/la:Vidite i Đurbuzovica desno :lol:
Ovo fakat više nije smješno. Buljim u ekran i ne znam šta da kažem. Vratiše mi se ratna sjećanja. Sjeb.a mi dan ovo.
Auuu. Koje smo mi budale.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 10 apr 2014, 09:31

diplomatija je napisao/la:Na ovoj slici se nije arkan slikao sa ljupkom, već ljupko s puškom u ruci i čak mislim da puca, nekako mi tako izgleda, ali hajd nebitno, svi mi imamo svoju neku prošlost i radili smo neke stvari koje danas ne bi, takvo vrijeme bilo..
Po muci se poznaju junaci!

Protiv sam nacionalizma i ne smeta mi što je srbin trener Sarajeva. Čak sam ponosan što imamo tako otvoren grad da mogu ovdje raditi i Srbi i Hrvati.

Ali ovo ima veze sa zdravom pameću. Prodaje se kao "vraćam se u zemlju gdje sam rođen". Često si izgleda dolazio. Jasno, rat je bio, teško je bilo gospodarima života i smrti reći NE. Al bi se onda trebao poklopiti u mišiju rupu i čitav život izvinjavati, a ne pričati da se vraća na svoje.

Sad vidim pravu veličinu Ivice Osima. Em nije podlegao pritisku ovakvih kretena kao što je Arkan (a u zadnjem intervjuu se može vidjeti da je imao prijetnji od Arkana), nego se nije kradom ispalio (mada bi ja baš to uradio), već je javno izašao pred medije i odjbao ovakve idiote. Bukvalno rekao, ako treba ubijte me, al neću ovako.

Ljupko mi se čini sada kao pristojan čiča, al je trebao paziti šta radi i ako je već radio, onda se poklopiti, a ne braniti se kako mu je Arkan bio zaštita i prijatelj. To nije nikakva odbrana, jbo tebe ako ti je Arkan prijatelj. A Dino i Abdulah bi trebali razmisliti koga dovode, nije ovo više bratstvo i jedinstvo. Partizan je nekad imao Abdulaha za trenera, al sad ga neće imati tamam da je kvaliteta kao Gvardiola.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 apr 2014, 09:34

Dzakmic je napisao/la:a ja foruma i govana, ne mogu da vjerujem kakva se rasprava ovdje dopušta :|
Pa to su nasi sponzori. :plac:

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 10 apr 2014, 09:34

Pa da, sad je forum od govana kad vas istina zabolila. Al' hajde jos uvijek se vi drzite vasih poznatih parola tipa bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha ili boje fesa boja dresa itd itd

dr.Dragan Dabic, Ljupko Petrovic ... nastavi niz

Vi da obraza imate sekunde jedne nikad vise zastavu sa ljiljanima ne bi okoacili na vasoj tribini.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 apr 2014, 09:37

amypitar je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la:a ja foruma i govana, ne mogu da vjerujem kakva se rasprava ovdje dopušta :|
Pa to su nasi sponzori. :plac:
Pa šta je sad forum kriv? Izbrisat će ovo neko svakako, ali brate dragi što je previše previše je.
Odoh negdje na havu da sebi dođem. Što me sj.eb.aste na sabahu.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 apr 2014, 09:39

Ne znam momci. Navijam za Sarajevo od kada znam za sebe, bilo je tu gostovanja, lijepih momenata, manje lijepih, domaćih tekmi, dragih pobjeda... bilo je radosti, tuge, polomljenih stakala na automobilima (mom ili od jarana)... iščekivanja, strepnje... kiše, lijepog vremena, snijega...

Sarajevo se voli bez obzira na sve. Neću nikada prestati navijati za klub koji je meni simbol grada, čaršije, definicija ljubavi i privrženosti po cijenu svega... klub s kojim se poistovjećujem...

Ova slika nije lijepa i budi zaista ružna ratna sjećanja i sve to što je ova ''faca'' i ini kao on u to vrijeme predstavljali.

Klub je odlučio da dovede ovog trenera kao da nešto ''popravi'' ili poboljša. Tituli se nisam nadao ove sezone, možda iduće, kup mislim da trebamo osvojiti. Lično nisam za ovog lika bio a pogotovo kada vidim ovaj momenat iz njegove ''mladosti''.

Krivo mi je zbog toga... sad da išta mogu promijeniti istog momenta bih mu dao otkaz zbog OBRAZA. Zbog grada koji je mnogo propatio i preživio najgoru golgotu, zbog djece, invalida, ljudi koji vole ovaj grad (ne Sarajevo i Želju nego GRAD).

Ako moderatori misle da me treba banovati neka to učine zbog offtopica.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 10 apr 2014, 09:40

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Penaltik je napisao/la:Vidite i Đurbuzovica desno :lol:
Ovo fakat više nije smješno. Buljim u ekran i ne znam šta da kažem. Vratiše mi se ratna sjećanja. Sjeb.a mi dan ovo.
Auuu. Koje smo mi budale.
Dusa draga, vidim bas si se sjebao :plac: :plac: :plac:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 apr 2014, 09:43

ramiral je napisao/la:Ne znam momci. Navijam za Sarajevo od kada znam za sebe, bilo je tu gostovanja, lijepih momenata, manje lijepih, domaćih tekmi, dragih pobjeda... bilo je radosti, tuge, polomljenih stakala na automobilima (mom ili od jarana)... iščekivanja, strepnje... kiše, lijepog vremena, snijega...

Sarajevo se voli bez obzira na sve. Neću nikada prestati navijati za klub koji je meni simbol grada, čaršije, definicija ljubavi i privrženosti po cijenu svega... klub s kojim se poistovjećujem...

Ova slika nije lijepa i budi zaista ružna ratna sjećanja i sve to što je ova ''faca'' i ini kao on u to vrijeme predstavljali.

Klub je odlučio da dovede ovog trenera kao da nešto ''popravi'' ili poboljša. Tituli se nisam nadao ove sezone, možda iduće, kup mislim da trebamo osvojiti. Lično nisam za ovog lika bio a pogotovo kada vidim ovaj momenat iz njegove ''mladosti''.

Krivo mi je zbog toga... sad da išta mogu promijeniti istog momenta bih mu dao otkaz zbog OBRAZA. Zbog grada koji je mnogo propatio i preživio najgoru golgotu, zbog djece, invalida, ljudi koji vole ovaj grad (ne Sarajevo i Želju nego GRAD).

Duboki naklon!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 apr 2014, 09:43

Nije tako crno sve, abdulahu je malo hvalilo sto moja bivša profesorka reče da postane trener Vojvodine, ali ga sjeba odsjedanje sa Naserom po plazi u lukavcu..

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 10 apr 2014, 09:44

ramiral je napisao/la:Ne znam momci. Navijam za Sarajevo od kada znam za sebe, bilo je tu gostovanja, lijepih momenata, manje lijepih, domaćih tekmi, dragih pobjeda... bilo je radosti, tuge, polomljenih stakala na automobilima (mom ili od jarana)... iščekivanja, strepnje... kiše, lijepog vremena, snijega...

Svaka cast drug!!!

blu

Post Postao/la blu » 10 apr 2014, 09:44

Postali ste pravi vlaski klub pocevs od onog nacijonaliste bilbije pa sad do ovog cetnika fuj skim djelimo grad :oops:
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 10 apr 2014, 09:44

:bow: :bih:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 apr 2014, 09:47

Dovodite Arkanovce da vam vode klub... Lijepo, bas lijepo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 apr 2014, 09:49

ako je istina ovo za arkana, a jest, ja stvarno nemam komentara, sramota ne smao za klub nego i za državu :oops:
FKŽ !

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 apr 2014, 09:49

Ovo je neprihvatljivo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 10 apr 2014, 09:51

Jedna stvar je ako je ovo negdje u Srbiji na streljani, a sasvim druga ako je na ratištu, u šta sumnjam. Nemojte samo moralisanja, o vi pripadnici naroda koji siječe vene na pjesme fahrete jahić (koja je direktno pjevala arkanovim tigrovima), svetlane ražnatović, ace pejovića i svih ostalih.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 apr 2014, 09:52

Dzakmic je napisao/la:Jedna stvar je ako je ovo negdje u Srbiji na streljani, a sasvim druga ako je na ratištu, u šta sumnjam. Nemojte samo moralisanja, o vi pripadnici naroda koji siječe vene na pjesme fahrete jahić (koja je direktno pjevala arkanovim tigrovima), svetlane ražnatović, ace pejovića i svih ostalih.
NIJE, isto je
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 10 apr 2014, 09:55

Dzakmic je napisao/la:Jedna stvar je ako je ovo negdje u Srbiji na streljani, a sasvim druga ako je na ratištu, u šta sumnjam. Nemojte samo moralisanja, o vi pripadnici naroda koji siječe vene na pjesme fahrete jahić (koja je direktno pjevala arkanovim tigrovima), svetlane ražnatović, ace pejovića i svih ostalih.
Cuj na streljani :lol: slika je nastala na ratistu e sad da li u Bosni ili Hrvatskoj saznat ce se.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 10 apr 2014, 09:56

Ne mogu da shvatim da ima GADOVA, kao sto si ti, koji pokusavaju da opravdaju ovo. Ali u svakom zitu ima kukolja.
Svaka cas ovim momcima koji su svjesni situacije i nadam se, kao gradjanin Sarajeva koji je prozivio golgotu rata i okruzenja, ubijanja, protjerivanja, da cete istjerati svoje i ovo **** otjerati iz grada!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, juka55, mnon46, Pantelija, Proximic, Sazg i 38 gostiju.