FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlatandr
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlatandr » 10 apr 2014, 10:00

Pitari, Pitari bas ste cudna raja...
Volim te Zeljo!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2014, 10:05

kao navijac sarajeva sokiran sam da su ovi znali za ovu sliku iz uprave ubijedjen sam da on nebi dosao u sarajevo a ovako sokiran samo mogu reci vise nije u pitanju evropa titula to je po meni sad sa strane sada je u pitanju dostojanstvo mog kluba jer drzati na klupi trenera koji je po svemu sudeci cak i pucao na moj glavni grad na moj stadion na moje ljude...ja nezz ja dok ovo pisem nije mi lako ali tako je dino ako ovo citas uslisi moje molitve otpusti ga odma nije u pitanju vise evropa titula ni nista u pitanju je dostojanstvo mogla kluba :oops: :oops: ............... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Samo Sarajevo

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 apr 2014, 10:07

Vidi ovih moralista, koji hoće k'o falan da opravdaju Arkanovca. K'o da rata očima nisu vidjeli. Nek vas bude sram i stid, ukoliko ne istjerate ovo g*vno iz Sarajeva u roku od dva dana.

Brzo zaboravljaš Bošnjače... brzo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2014, 10:09

kokakolas je napisao/la:Vidi ovih moralista, koji hoće k'o falan da opravdaju Arkanovca. K'o da rata očima nisu vidjeli. Nek vas bude sram i stid, ukoliko ne istjerate ovo g*vno iz Sarajeva u roku od dva dana.

Brzo zaboravljaš Bošnjače... brzo.
druze nema sad potrebe da i ti ovde prisjedas na muku svi s emi slazemo da je ovo sramota a ova djeca kojima je vaznije dali ce sarajevo izaci u evropu od dostojanstva kluba navijaca i svega ostalog
Samo Sarajevo

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 10 apr 2014, 10:10

kanarinac je napisao/la:kao navijac sarajeva sokiran sam da su ovi znali za ovu sliku iz uprave ubijedjen sam da on nebi dosao u sarajevo a ovako sokiran samo mogu reci vise nije u pitanju evropa titula to je po meni sad sa strane sada je u pitanju dostojanstvo mog kluba jer drzati na klupi trenera koji je po svemu sudeci cak i pucao na moj glavni grad na moj stadion na moje ljude...ja nezz ja dok ovo pisem nije mi lako ali tako je dino ako ovo citas uslisi moje molitve otpusti ga odma nije u pitanju vise evropa titula ni nista u pitanju je dostojanstvo mogla kluba :oops: :oops: ............... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:!:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 apr 2014, 10:11

Samo da se popisam na upravu pitara .... nadam se da ce se navijaci oglasiti..ovo je sramota za nas grad za nasu drzavu..navijam za Zelju vatreni sam navijac ali NEEEEE... OSUDZUJEM" navijace ...... kao zeljovac ocekujem vasu reakciju!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 10 apr 2014, 10:12

kanarinac je napisao/la:kao navijac sarajeva sokiran sam da su ovi znali za ovu sliku iz uprave ubijedjen sam da on nebi dosao u sarajevo a ovako sokiran samo mogu reci vise nije u pitanju evropa titula to je po meni sad sa strane sada je u pitanju dostojanstvo mog kluba jer drzati na klupi trenera koji je po svemu sudeci cak i pucao na moj glavni grad na moj stadion na moje ljude...ja nezz ja dok ovo pisem nije mi lako ali tako je dino ako ovo citas uslisi moje molitve otpusti ga odma nije u pitanju vise evropa titula ni nista u pitanju je dostojanstvo mogla kluba :oops: :oops: ............... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
a sa njim trebaju otici i oni koji su ga doveli,otjerajte ih sve komsije drage.

ovo nije ni za zayebavat jarane pitare,kad je i njih pogodilo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

High

Post Postao/la High » 10 apr 2014, 10:16

Noga i njemu i Ibrakoviću (on ga je i doveo). Čemu opravdanja za ovo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 apr 2014, 10:17

Evo izjava Petrovica, na klixu, pravi se lud, kaze da nije isao na ratista, takodjer kaze da se ne sjeca da je ikad drzao pusku. Ovo je vec bezobrazluk, pravi citav grad budalom sad ga treba otjerati milom ili silom.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 10 apr 2014, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 10 apr 2014, 10:17

**** treba odmah istjerati, jednom cetnik uvjek cetnik
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2014, 10:19

gavran je napisao/la:
a sa njim trebaju otici i oni koji su ga doveli,otjerajte ih sve komsije drage.

ovo nije ni za zayebavat jarane pitare,kad je i njih pogodilo
brate nebih sa to0bom da ulazim u raspraavu i da te ubjedjujem da je dino nas vratio u zivot kada su nas svi napustili on jedan potparol je pruzeo brigu o sarajevu to jest imao je muda izdigao nas a sada ako je on znao za ovu sliku onda vrlo degutatno od njega da ga zaposli u klubu a ubijedjen sam da nije znao jer nebih on sam na sebe nakacio bijes navijaca u to budi siguran 100 %...a sada ipak treba opet imati muda i odmah ga otpustiti ako to ucini tek onda necu dati za njega da niko nis kaze a ako ostane ovaj zlocinac u klubu onda ja vise niti idem na utakmice sarajeva niti ista onda ti dajem pravo da pises sta hoces ipak sam ja dosta toga prezivio u ratu radi ovakvih srba vjerujte ljudi meni s eplace od muke
Samo Sarajevo

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 10 apr 2014, 10:20

svasta...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2014, 10:22

Yebo im on majku svima,nadam se da mu je noga do sutra..
1946

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 10 apr 2014, 10:22

haj na stranu ova slika a jel moguce da je ovaj fosil izabran prije Faruka Hadzibegica :crazy:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2014, 10:23

Selimovicu, Ibrakovicu, Kusturica cijenim vas rad i mogu preci preko bombasticne najave borbe protiv korupcije od koje nece biti nista ali ako ovog danas potpisete razmislit cu. Nemojte nam uzimati dostojanstvo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 10 apr 2014, 10:23

TeaM87 je napisao/la:Evo izjava Petrovica, na klixu, pravi se lud, kaze da nije isao na ratista, takodjer kaze da se ne sjeca da je ikad drzao pusku. Ovo je vec bezobrazluk, pravi citav grad budalom sad ga treba otjerati milom ili silom.
Da, a ranije u Hrvatskoj izjavljivao da mu je Arkan bio zaštitnik :roll:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 apr 2014, 10:24

Kako se sad onim navijačima Sarajeva, koji su ga branili sinoć i jutros, Petrović posrao u usta ne vjerujem. Još se pravi glup i govori kako ne zna ništa o toj slici :crazy:

Majq ti j3bemo !
Ja te volim, volim Željo..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 apr 2014, 10:25

slika

Ovo je 91 godina, kada su bili napadi na Vukovar, fakticki ciscenje onih sela ispred Vukovara.

Tih godina je bilo turbulento, nije se znalo ko se za koga bori. Jedni za HR, jedni za YUGU, treci za SRB, a kod cetvrthih jos se nije bilo ni zakuhalo...Nego, **** sada to. Nije to tema price, mene vise ovdje iznenaduje kako su ovi iz Sarajeva, mislim na administraciju ovoliki amateri.

Prvo ste se Jarnija rijesili amaterski. Ibrakovic onoliku velicinu nazvao telefonski putem navecer i saopstio mu. Ovo je dno amaterizma. Onda, danas, ova slika se pojavi a isti taj izjavljuje "Abdulah Ibraković: Iznenadila me Petrovićeva fotografija sa Arkanom".

Toliko jadno od uprave Sarajeva. U ovih par dana ste zaista pokazali toliko stepen amaterizma da ja ne mogu zamisli Vas nekim ozbiljnim klubom.

Mene iskreno ovo toliko ne iritira koliko Vas amaterizam, a predstavljate se medijima kao da ste prvaci svijeta. Jucer trening ste imali, a mediji svi su to prenjeli kao da Real Madrid ima trening a ne FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 apr 2014, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 apr 2014, 10:26

Evo kaze da je fotomontaza na radio sarajevo, njega i ovakva **** treba istjerati iz grada.
FKŽ !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2014, 10:30

Nikada nije dobro da navijaci postavljaju trenera ali ne smijemo dozvoliti da ovaj sjede na klupu.
[email protected]
[email protected]
Ja sam poslao, posaljite i vi...Jos nije kasno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], Lecler, mnon46, skoJaa, TETRAPAK i 62 gosta.