Evo Virte ulazi na temu i odmah ga trazi. Podajte mu kad ga trazi sevap je.Virtu4l je napisao/la:Uzima ****

Evo Virte ulazi na temu i odmah ga trazi. Podajte mu kad ga trazi sevap je.Virtu4l je napisao/la:Uzima ****
Jel vam to Tandir prelazi?Virtu4l je napisao/la:Uzima ****
Zbog ?Sarajlijica1946 je napisao/la:Navijaci Celika siguran sam nece neko vrijeme pisati transparente.
Pravi čeke u mubarek danima..mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
Vidimjoker90 je napisao/la:Pravi čeke u mubarek danima..mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
Alejkumu selam pasa eto rekao je joker.mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN BRATE.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu selam pasa eto rekao je joker.mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
joker90 je napisao/la:Pravi čeke u mubarek danima..mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
Mnogi su se raspitivali, ja sam im fino objašnjavao da uvijek pred ramazan imaš poseban ritualMocMahale444 je napisao/la:Alejkumu selam pasa eto rekao je joker.mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
E hvala i tebi isto kao svim ostalima.mma_hz je napisao/la:RAMAZAN SERIF MUBAREK OLSUN BRATE.MocMahale444 je napisao/la:Alejkumu selam pasa eto rekao je joker.mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
Ja sam već na forumu spremio kofere ako uzmu titulujoker90 je napisao/la:Željezničar uzima titulu po zakonu ove teme! Pripremite svi aparate!
To jeste tacnoRokoko87 je napisao/la:Mnogi su se raspitivali, ja sam im fino objašnjavao da uvijek pred ramazan imaš poseban ritualMocMahale444 je napisao/la:Alejkumu selam pasa eto rekao je joker.mma_hz je napisao/la:Sellam za @mocmahale.Gdje si bio,ja se fkt zabrinuo.
Prije 10 godina, u aprilu 2007. godine Baka je vodio Zrinjski i borio se za titulu sa Sarajevom. U 23. kolu gostovao je Orašju. U sudaru Orašja i Zrinjskog sudija Almir Alijagić odsvirao je vjerovatnu najsramniju utakmicu u historiji ovog sporta u ovoj državi. Nije preuveličavanje ako kažemo u Evropi ili u svijetu.
Krvnički startovi bez kartona, krvnički startovi sa žutim kartonom, kontraprekršaji, nepostojeći ofsajdi, neodsvirani prekršaji, sve što možete zamisliti da sudija promaši, igrači Zrinjskog su osjetili na svom tijelu.
Baka je nakon gola Orašja za 3:2 pred kraj meča povukao ekipu sa terena, tadašnja garnitura N/FS BiH suđenje okarakterisala pozitivnim, a utakmica je upisana rezultatom 3:0 za domaćina pri čemu je Zrinjskom još oduzet i jedan bod.
Na BHRT-u tokom pregleda tog kola tadašnji konsultant za suđenje Enver Šarić duže od 15 minuta analizirao je suđenje i govorio o neprebrojnim greškama Alijagića, a u pozadini, na televizoru u studiju, emitovana je slika iz mostarskog studija gdje je sjedio nervozni Baka. Vapio je, žalio se, kukao, a sve opravdano, Šarić se čudom čudio, ali ništa. Zrinjski je na kraju bio drugi iza Sarajeva sa tri boda manje.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Aduka87, Balorda, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, bvsic, EastMadness, ErosViverosViv, feniksptica, Fudo, galia95, jurisicduska, MikiPirs, mosarajvosa83, Pact1921, perodeformero, sekac i 152 gosta.