FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 29 nov 2011, 18:59

E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)? :D :D :D Hvala :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 29 nov 2011, 19:00

BlueTiger je napisao/la:E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)? :D :D :D Hvala :D :D
Zasto si siguran da si u finalu?

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 29 nov 2011, 19:03

viva_il_chelik je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)? :D :D :D Hvala :D :D
Nemoj reć da ćete nas vi namučit !? :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

nanek

Post Postao/la nanek » 29 nov 2011, 19:04

Zato sto celik sigurno nije ;)

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 29 nov 2011, 19:06

Mislim da ovaj put Zeljo to sebi nece dopustiti, a nece ni Sarajevo kiksati protiv Vrbanjuse. Prosli put smo se zajebavali sa Olimpicom pa su oni otisli u finale radi bolje gol razlike. A usput, imamo i Braco koji je prosli put dobio lom zivaca kada je vidio tko igra u finalu :lol: :lol: :lol: :lol: Hoce covjek da zaradi nesto, a zna se kako jedino moze do zarade na ovom turniru, a da nisi osvajac :D :D :!: :!:
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 29 nov 2011, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 29 nov 2011, 19:06

babilonTM je napisao/la:
Nemoj reć da ćete nas vi namučit !? :mrgreen:

8-)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 nov 2011, 19:15

viva_il_chelik je napisao/la: Osim imena vise nista zajednico ni ne postoji izmedju ova dva kluba. Zenicki Zeljeznicar su osnovali zeljeznicari i imao je sjediste u zeljeznickoj stanici u Zenici gdje je sada stoje njihovi pehari koje su osvojili i mozete ih pogledati ako bude kada na zeljeznickoj stanici u Zenici
Zanimljiva teorija,bas sam kontao da su "Željeznicar" osnovali pekari ili da se ta ideja rodila na cimburijadi :lol: :lol: :lol:
matere ti zatvori prozore i ne luftiraj vise vidis da te smog puca,valjas gluposti opasno

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 nov 2011, 19:16

Da se nadovezem na inkognita...yebem im sve za ovu izlozbu!!! Pogotovo onoj pizdi mucavoj! Prlja nam 90 godina sa menstruacijom...FUJ!!!
Niko nista da progovori oko toga (ni TM ni forumi ni portali)...u qrcu smo totalnom!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 29 nov 2011, 19:22

SarajlijaTM je napisao/la:
viva_il_chelik je napisao/la: Osim imena vise nista zajednico ni ne postoji izmedju ova dva kluba. Zenicki Zeljeznicar su osnovali zeljeznicari i imao je sjediste u zeljeznickoj stanici u Zenici gdje je sada stoje njihovi pehari koje su osvojili i mozete ih pogledati ako bude kada na zeljeznickoj stanici u Zenici
Zanimljiva teorija,bas sam kontao da su "Željeznicar" osnovali pekari ili da se ta ideja rodila na cimburijadi :lol: :lol: :lol:
matere ti zatvori prozore i ne luftiraj vise vidis da te smog puca,valjas gluposti opasno
E moj maloumnice :shock: :shock:
Popisam se s tvog balkona na sarajevsku pivaru 8-) 8-)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 nov 2011, 19:23

Seyo_TM je napisao/la:Da se nadovezem na inkognita...yebem im sve za ovu izlozbu!!! Pogotovo onoj pizdi mucavoj! Prlja nam 90 godina sa menstruacijom...FUJ!!!
Niko nista da progovori oko toga (ni TM ni forumi ni portali)...u qrcu smo totalnom!
Šta drugo očekivati od Žuje, ostvarila mu se želja da nešto radimo zajedno sa pitarima, je.bali ga oni. :? :? :? Koji je to kreten, to je za nepovjerovati.
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 29 nov 2011, 19:27

A jbg raja ne zna odakle kod vas tolika mrznja. ZAPAMTITE JEDNO, MI NISMO KAO ONI, NITI CEMO IKADA BIH JER VECINA NJIH MRZI NAS VISE I ZELI NAM ZLO NEGO STO VOLI SVOJ KLUB. Ali ovo sto su uradili, jer cisto radi mladih generacija. Pa ne treba nam valjda opet da se djeca bodu po trolama i tramvajima. Neka se malo tenzije smire i svima ce nam biti bolje :!: Ovo je neko moje misljenje, MADA NIKADA U ZIVOTU SA NJIMA NE BI VISE NISTA URADIO RADI SVOG ZLA KOJEG PROUZROKOJU MRZNJOM PREMA NAMA, ali treba voditi racuna i o buducim generacijama. Pa necemo valjda praviti Glasgow od Sarajeva :!: :!:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 nov 2011, 19:33

SarajlijaTM je napisao/la:
E moj maloumnice :shock: :shock:
Popisam se s tvog balkona na sarajevsku pivaru 8-) 8-)
U prvom poluvremenu si bio loš,al si onda naglo popustio izgleda :lol: :lol: :lol:
kazem ti ja fino,zatvori pendžer,vidis da ti skodi 8-)

p.s.-malo kulture u ponasanje,nije na odmet

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 nov 2011, 19:39

bluetigeru, ziv bio ne idi dalje tako ti "imena"...da znas upola ne bi progovorio...
Nek pogan radi sta hoce, necemo im tuci invalide sigurno....a nasa im kuca daleko bila...ako nas pogan mrzi sigurno ih necu grliti i smjeskat im se...nikakve veze nemaju sa nama osim sto su nasa sluza i sto su htjeli da nas ugase...
pizde jedne nisu u stanju da Skiji minutu organizuju ali organizuju "izlozbu" sa kitarima...
Lako se je "skrivati" iza Amara...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 nov 2011, 19:45

Seyo_TM je napisao/la:bluetigeru, ziv bio ne idi dalje tako ti "imena"...da znas upola ne bi progovorio...
Nek pogan radi sta hoce, necemo im tuci invalide sigurno....a nasa im kuca daleko bila...ako nas pogan mrzi sigurno ih necu grliti i smjeskat im se...nikakve veze nemaju sa nama osim sto su nasa sluza i sto su htjeli da nas ugase...
pizde jedne nisu u stanju da Skiji minutu organizuju ali organizuju "izlozbu" sa kitarima...
Lako se je "skrivati" iza Amara...
Druze,mnogo toga si u pravu,slazem se,ali mi nismo kao oni,a i nemamo razlog mrziti nekoga ;)

Bas neki dan sam pricao da su se kod nas (u bih) navijaci poceli djeliti u 2 skupine :
1.oni koji navijaju za svoj klub
2.oni koji mrze zeljeznicar

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 nov 2011, 19:55

Kako je zavrsilo ovo sa Velezom, gubili su 2:0 ? :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 nov 2011, 19:58

Ja nigdje nisam rekao da ih mrzim...prije me nisu interesovali a sada mi se svojim postupcima gade...i nisu oni problem nego ovi nasi hadalji...

ps nek prave sestoaprilsku izlozbu, boli me...ali prljati menstrualnim ciklusom jubilej je van svake pameti...

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 29 nov 2011, 20:03

Fakat ovaj Zujo deje vnago, znaci lizes se sa onima koji su te pokusali ugasiti ne jednom, nego dva puta. Fuj
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 29 nov 2011, 20:08

Elegant je napisao/la:Kako je zavrsilo ovo sa Velezom, gubili su 2:0 ? :|
4-2 za nas.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 nov 2011, 20:31

Seyo_TM je napisao/la:Da se nadovezem na inkognita...yebem im sve za ovu izlozbu!!! Pogotovo onoj pizdi mucavoj! Prlja nam 90 godina sa menstruacijom...FUJ!!!
Izvini buraz sto uskacem ovako, zanima me sta konkrektno imas protiv izlozbe u cast dva najveca sarajevska kluba?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 29 nov 2011, 20:41

Treba sad' Žuji yebat familiju jer on je glavni krivac...!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.