Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zasto si siguran da si u finalu?BlueTiger je napisao/la:E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)?![]()
![]()
Hvala
![]()
Nemoj reć da ćete nas vi namučit !?viva_il_chelik je napisao/la:Zasto si siguran da si u finalu?BlueTiger je napisao/la:E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)?![]()
![]()
Hvala
![]()
Zato sto celik sigurno nijeviva_il_chelik je napisao/la:Zasto si siguran da si u finalu?BlueTiger je napisao/la:E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)?![]()
![]()
Hvala
![]()
Mislim da ovaj put Zeljo to sebi nece dopustiti, a nece ni Sarajevo kiksati protiv Vrbanjuse. Prosli put smo se zajebavali sa Olimpicom pa su oni otisli u finale radi bolje gol razlike. A usput, imamo i Braco koji je prosli put dobio lom zivaca kada je vidio tko igra u finaluviva_il_chelik je napisao/la:Zasto si siguran da si u finalu?BlueTiger je napisao/la:E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)?![]()
![]()
Hvala
![]()
babilonTM je napisao/la:Nemoj reć da ćete nas vi namučit !?viva_il_chelik je napisao/la:Zasto si siguran da si u finalu?BlueTiger je napisao/la:E vako, posto igramo u finalu sa pitarima sutra u velikoj dvorani,treba mi info hoce li biti organizovanog dolaska manijaka (mislim na navijanje)?![]()
![]()
Hvala
![]()
Zanimljiva teorija,bas sam kontao da su "Željeznicar" osnovali pekari ili da se ta ideja rodila na cimburijadiviva_il_chelik je napisao/la: Osim imena vise nista zajednico ni ne postoji izmedju ova dva kluba. Zenicki Zeljeznicar su osnovali zeljeznicari i imao je sjediste u zeljeznickoj stanici u Zenici gdje je sada stoje njihovi pehari koje su osvojili i mozete ih pogledati ako bude kada na zeljeznickoj stanici u Zenici
E moj maloumniceSarajlijaTM je napisao/la:Zanimljiva teorija,bas sam kontao da su "Željeznicar" osnovali pekari ili da se ta ideja rodila na cimburijadiviva_il_chelik je napisao/la: Osim imena vise nista zajednico ni ne postoji izmedju ova dva kluba. Zenicki Zeljeznicar su osnovali zeljeznicari i imao je sjediste u zeljeznickoj stanici u Zenici gdje je sada stoje njihovi pehari koje su osvojili i mozete ih pogledati ako bude kada na zeljeznickoj stanici u Zenici![]()
![]()
![]()
matere ti zatvori prozore i ne luftiraj vise vidis da te smog puca,valjas gluposti opasno
Šta drugo očekivati od Žuje, ostvarila mu se želja da nešto radimo zajedno sa pitarima, je.bali ga oni.Seyo_TM je napisao/la:Da se nadovezem na inkognita...yebem im sve za ovu izlozbu!!! Pogotovo onoj pizdi mucavoj! Prlja nam 90 godina sa menstruacijom...FUJ!!!
Niko nista da progovori oko toga (ni TM ni forumi ni portali)...u qrcu smo totalnom!
U prvom poluvremenu si bio loš,al si onda naglo popustio izgledaviva_il_chelik je napisao/la:E moj maloumniceSarajlijaTM je napisao/la:Zanimljiva teorija,bas sam kontao da su "Željeznicar" osnovali pekari ili da se ta ideja rodila na cimburijadiviva_il_chelik je napisao/la: Osim imena vise nista zajednico ni ne postoji izmedju ova dva kluba. Zenicki Zeljeznicar su osnovali zeljeznicari i imao je sjediste u zeljeznickoj stanici u Zenici gdje je sada stoje njihovi pehari koje su osvojili i mozete ih pogledati ako bude kada na zeljeznickoj stanici u Zenici![]()
![]()
![]()
matere ti zatvori prozore i ne luftiraj vise vidis da te smog puca,valjas gluposti opasno![]()
![]()
Popisam se s tvog balkona na sarajevsku pivaru![]()
Druze,mnogo toga si u pravu,slazem se,ali mi nismo kao oni,a i nemamo razlog mrziti nekogaSeyo_TM je napisao/la:bluetigeru, ziv bio ne idi dalje tako ti "imena"...da znas upola ne bi progovorio...
Nek pogan radi sta hoce, necemo im tuci invalide sigurno....a nasa im kuca daleko bila...ako nas pogan mrzi sigurno ih necu grliti i smjeskat im se...nikakve veze nemaju sa nama osim sto su nasa sluza i sto su htjeli da nas ugase...
pizde jedne nisu u stanju da Skiji minutu organizuju ali organizuju "izlozbu" sa kitarima...
Lako se je "skrivati" iza Amara...
4-2 za nas.Elegant je napisao/la:Kako je zavrsilo ovo sa Velezom, gubili su 2:0 ?
Izvini buraz sto uskacem ovako, zanima me sta konkrektno imas protiv izlozbe u cast dva najveca sarajevska kluba?Seyo_TM je napisao/la:Da se nadovezem na inkognita...yebem im sve za ovu izlozbu!!! Pogotovo onoj pizdi mucavoj! Prlja nam 90 godina sa menstruacijom...FUJ!!!
Niko nista da progovori oko toga (ni TM ni forumi ni portali)...u qrcu smo totalnom!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.