Sta je Sane onda na kraju po tvojoj procjeni? Ovo sa povredom jos nije ni definitivno, cak me ne bi iznenadilo da se sutra predstavi kao novi igrac Bayerna. Sve i da je 3 mjeseca povrijedjen City nece spustit cijenu 30-40 miliona kako neki ovdje misle..10 u vrh glave a i to je upitno. Iako ponavljam, mislim da nije ozbiljnija povreda u pitanju, i ne hvatajte se za svaki clanak koji razni portali objave..Bundesliga je napisao/la:Ne poredim Sanea i Havertza, vec Havertza brojim kao moguce pojacanje koje nam je neophodno. Moze igrati 10 sigurno bolje od Mullera. Samo sam rekao da je za mene kompletniji igrac. Sane je u Cityu rezerva na krilu, a prednost imaju klasicna krila kao sto je recimo Sterling. U Njemackoj repci igra krilo jer nemaju gotovo nikakve opcije tu. Stavili su Wernera na SP pa smo vidjeli kako je to proslo. Sane moze jako dobro odigrati na krilu i bio bi itekako pojacanje, ali rekao sam da nije klasicno krilo sto je istina.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Huseinagic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- anelbavarac
- Kontakt:
I niko ne zna koliko je teska povreda Sanea...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sane je nesto izmedju igraca sredine terena i krila. Ne moze biti klasicno krilo jer nema tu brzinu i okretnost. Bayern je uvijek igrao igru u kojoj krilo - Robben ili Ribery prave visak. Sa Saneom to mora drugacije ici, samo se nadam da je Kovac to u stanju izvesti. Sane je tip igraca koji moze podvaliti loptu izmedu stopera i bekova. Nadam se da su u stanju prilagoditi se njemu na strani na kojoj igra. Ako misle da ce im Sane raditi isto sto i Robben onda ga dzaba uzimaju. Cijena mora ici dole ako je povreda koljena u pitanju, to su jako ozbiljne povrede i sa njima kupac preuzima veliki rizik.Huseinagic je napisao/la: Sta je Sane onda na kraju po tvojoj procjeni? Ovo sa povredom jos nije ni definitivno, cak me ne bi iznenadilo da se sutra predstavi kao novi igrac Bayerna. Sve i da je 3 mjeseca povrijedjen City nece spustit cijenu 30-40 miliona kako neki ovdje misle..10 u vrh glave a i to je upitno. Iako ponavljam, mislim da nije ozbiljnija povreda u pitanju, i ne hvatajte se za svaki clanak koji razni portali objave..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Prateći Saneovu karijeru, uvijek je igrao krilo, u Schalkeu desno, City lijevo. Žao mi je što Pep ga nije gurao desno, mislim da bi tek tada postigao svoj vrhunac potencijala, nešto slično Robbenu sa boljim pregledom igre. Nadalje jedan je od najbržih igrača u Engleskoj ligi po mjerenjima. Ne treba porediti Haverza i njega barem po meni, jedan tek treba da stasa kao igrač, da ode iz svoje čahure Bayera i u vrhunskom klubu dokaže svoj potencijal, da ne bude kao Draxler ili Gotze. Drugi dvije sezone double-double, prvu sezonu 15 asistencija, drugi u tome u ligi, drugu sezonu zbog sistema koji fura Pep bio je rezerva i opet u tom statusu sličan učinak plus bitni golovi za titulu.
Iako ga dovedemo ne sviđa mi se ideja Kovača da ga koristi kao Pep lijevo, pogotovo kada je iza Alaba takav kakav je. Sane i Kimmich su mi
na jednoj strani.
Iako ga dovedemo ne sviđa mi se ideja Kovača da ga koristi kao Pep lijevo, pogotovo kada je iza Alaba takav kakav je. Sane i Kimmich su mi
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Igrača potpisujete na 5 godina a ne na 3 mjeseca, no određeni diskont bi se trebao dogovorit. Bitno je samo da povreda ne rezultira nekim trajnim posljedicama (što tek treba utvrdit struka), a da je gvardil "nula od čovika" u to ste se mogli već puno puta uvjerit... npr. kad je nepotrebnim forsiranjem upropastio Robbena a onda krivicu svalio na Müller Wohlfarhta koga je na kraju još i otjerao. Fotka na kojoj se vidi zluradost na njegovom licu kod izlaska Sanea nakon povrede govori sve.
Izraz lica na slici ne govori ništa. On može govoriti i da mu se sere. Govore činjenice. Činjenica je da mi nikoga nismo potpisali i niko nam se nije povrijedio. Povrijedio se Sitijev igrač. To je sve što se zna. Igrač ako zatraži transfer, dogovori se sve sa klubom, i ako je sve dogovoreno između klubova, odnosno ako su pregovori došli daleko tada igrač ne igra. Šbbkbb, hoće l neće l, nisu činjenice. On je njihov igrač i mogu ga izgazati nogama ako hoće. To što smo mi retardirani pa se dogovaramo tri mjeseca je naš problem, hoćemo li, nećemo li - znali su da će takmičenja početi i da igrač mora trenirati/igrati. I ako nam se "budućnost" svela na jednog igrača a kojem treba pola godine da se odluči nek onda i propadne sve.
Znam da dobar igrač znači mnogo al da se ovo sve pretvorilo u takvu farsu ja ne mogu vjerovati. Što je najgore svi su upleteni u to, počevši od uprave, igrača, medija pa do navijača. Uprava se prepucava, igrači pregovaraju, mediji ratuju, navijači kmeče. Toliko amaterizma još nisam vidio. I to radi jednog igrača - koji tamo sjedi na klupi - za kojeg prije dvije, tri godine nismo htjeli dati upola manje para.
Znam da dobar igrač znači mnogo al da se ovo sve pretvorilo u takvu farsu ja ne mogu vjerovati. Što je najgore svi su upleteni u to, počevši od uprave, igrača, medija pa do navijača. Uprava se prepucava, igrači pregovaraju, mediji ratuju, navijači kmeče. Toliko amaterizma još nisam vidio. I to radi jednog igrača - koji tamo sjedi na klupi - za kojeg prije dvije, tri godine nismo htjeli dati upola manje para.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sane je ljevonogi Ribery. Istina da nije kao Robben prodoran ali jeste dribler kao Ribery. Znaci samo ga desno staviti i udri.
Coman je desnonogi Robben, jednodimenzionalan, predvidljiv, ali polako usavrsava dribling (kao i Robben sto je uvijek isao lijevo
ali ga opet nisu mogli zaustaviti) i bjezi protivnicima.
Sto se povrede tice, glupost je da kaparisan igrac igra utakmicu, jos takmicarska. Za to je kriv City, lagano se kaze Pepu da Sane ide i da nece da rizikuju nista. Nadam se da ce ipak doci i da nije nista opasno sa koljenom.
Coman je desnonogi Robben, jednodimenzionalan, predvidljiv, ali polako usavrsava dribling (kao i Robben sto je uvijek isao lijevo
Sto se povrede tice, glupost je da kaparisan igrac igra utakmicu, jos takmicarska. Za to je kriv City, lagano se kaze Pepu da Sane ide i da nece da rizikuju nista. Nadam se da ce ipak doci i da nije nista opasno sa koljenom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Neka pošalju Guardioli neki poklon kao mali znak pažnje što nas je pripazio kod ovog transfera.Uvijek će biti lijepo dočekan u Minhenu yebem li mu sve.
Što kaže Ledar nula od čovjeka, gurnuo nespremnog Robbena iako mu je Müller-Wohlfahrt savjetovao da to ne čini i kasnije optužio doktora pa ga otjerao iz kluba.Da bi čovjeka kasnije molili na koljenima da se vrati.
Što kaže Ledar nula od čovjeka, gurnuo nespremnog Robbena iako mu je Müller-Wohlfahrt savjetovao da to ne čini i kasnije optužio doktora pa ga otjerao iz kluba.Da bi čovjeka kasnije molili na koljenima da se vrati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
A Uli i kompanija 3 mjeseca ne mogu da zavrse Sanea.
Sta kaze Uli, kad bi znali koga imamo dogovorenog
Sta kaze Uli, kad bi znali koga imamo dogovorenog
I dalje me fascinira želja za uvlačenjem apostolima i pravdanjem svih njihovih grešaka.
8. august, mi još uvijek nemamo kompletiran roster. Štaviše, nismo ni blizu nekoj optimalnoj brojci(ne računajući Shabanije, Johansone, Singhove itd.), pola svlačionice nam kuka zbog toga, ali jok, nije do nas nego nam Guardiola stopira transfere i guši nam svaki pokušaj. Razmišljao sam, valjalo bi poslati dopis Espanyolu da Roca ne nastupi večeras protiv Luzerna, ipak je to naš igrač, samo oni to još ne znaju.
Ulli kapa dole, kakvu si armiju napravio.
8. august, mi još uvijek nemamo kompletiran roster. Štaviše, nismo ni blizu nekoj optimalnoj brojci(ne računajući Shabanije, Johansone, Singhove itd.), pola svlačionice nam kuka zbog toga, ali jok, nije do nas nego nam Guardiola stopira transfere i guši nam svaki pokušaj. Razmišljao sam, valjalo bi poslati dopis Espanyolu da Roca ne nastupi večeras protiv Luzerna, ipak je to naš igrač, samo oni to još ne znaju.
Ulli kapa dole, kakvu si armiju napravio.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ako se radi o djelomičnoj rupturi križnog ligamenta to je 4-6 mjeseci oporavka + povratak u natjecateljsku spremu, znači da može zaigrati tek krajem sezone. Ako je riječ o potpunoj rupturi to je 9-12 mjeseci oporavka + povratak u natjecateljsku formu, ali to ne vjerujem jer bi drukčije izgledalo na terenu. Sad je pitanje kako to procjenjuje struka jer se zna da je jedna od glavnih Saneovih kvaliteta promjena brzine i pravca kretanja (tzv cutting), i ova ozljeda je gora nego da je slomio nogu. O toj procjeni ovisi dalje postupanje, da li ići u taj transfer i po kojoj cijeni, odustati do iduće sezone ili odustati trajno.
Krivica po meni leži na sve tri strane.
Vi ste tu previše taktizirali, još od prvog dana je kobasičar govorio da je cijena bolesna ("insane") i provodio psihološki rat u kojeg je uključio i pola igračkog kadra s namjerom da obori cijenu. Ne samo da nije uspio nego je polučio kontraefekt i natjerao Sanea da dobro promisli o odlasku.
Sane se opet predugo premišljao i vagao, iz iskustva mogu reći da ako nešto jako dugo lomiš onda to nije prava stvar i često završi loše.
City je trebao reagirat i sklonit Sanea iz kadra, zna se da je gvardil fanatik koji želi dobit svaku utakmicu, ma kako beznačajna bila, i pritom ne bira sredstva.
Ma kako god ovo završi, ovo vam je drugi veliki fail (prvi je bio Odoi).
Krivica po meni leži na sve tri strane.
Vi ste tu previše taktizirali, još od prvog dana je kobasičar govorio da je cijena bolesna ("insane") i provodio psihološki rat u kojeg je uključio i pola igračkog kadra s namjerom da obori cijenu. Ne samo da nije uspio nego je polučio kontraefekt i natjerao Sanea da dobro promisli o odlasku.
Sane se opet predugo premišljao i vagao, iz iskustva mogu reći da ako nešto jako dugo lomiš onda to nije prava stvar i često završi loše.
City je trebao reagirat i sklonit Sanea iz kadra, zna se da je gvardil fanatik koji želi dobit svaku utakmicu, ma kako beznačajna bila, i pritom ne bira sredstva.
Ma kako god ovo završi, ovo vam je drugi veliki fail (prvi je bio Odoi).
Jos nije kasno da Riberyu ponudimo novi ugovor i da Robbena pitamo da dobro razmisli jel siguran da je to to... nevjerovatna u sta su nas uvalili, a gledam Shaqiri je na izlaznim vratima Liverpoola, mozda bi se tu sta moglo poduzeti
SWOT je napisao/la:Jos nije kasno da Riberyu ponudimo novi ugovor i da Robbena pitamo da dobro razmisli jel siguran da je to to... nevjerovatna u sta su nas uvalili, a gledam Shaqiri je na izlaznim vratima Liverpoola, mozda bi se tu sta moglo poduzeti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jadna je naša uprava, sta su dopustili da klub takvog renomea kao Bajern, ne može iz nekoliko razloga dovesti iole adekvatno pojačanje na vrijeme. Ja sam ogorcen iskreno, ako je tako za Sane-a i njegovu povredu to treba odma sve prekinuti, a sta nam ostaje na tržistu mimo njega a da ista valja i da uopste hoce da predje kod nas ne znam.
Volim te Zeljo!!!
Mislim da se mogu zaključiti dvije stvari.
Prva, da nemate puno vremena za transfere i da će cijena za vas sad bit još skuplja.
Druga, suprotno prvoj, u slučaju Sane sad imate vremena i ne trebate nigdje žurit. Tek kad se vidi koliko je milimetara puklo mogu se nastavit pregovori, i to pod odgovarajućim uvjetima. Pogotovo ako se procijeni da je potrebna operacija.
Prva, da nemate puno vremena za transfere i da će cijena za vas sad bit još skuplja.
Druga, suprotno prvoj, u slučaju Sane sad imate vremena i ne trebate nigdje žurit. Tek kad se vidi koliko je milimetara puklo mogu se nastavit pregovori, i to pod odgovarajućim uvjetima. Pogotovo ako se procijeni da je potrebna operacija.
Prema svemu sudeći i ova će sezona biti "prelazna". Čekanje nekoga da se izlječi od ACL-a ili da nekom istekne ugovor.
Makar kad bi otjerali trenera, onda bih i progutao ovu sezonu.
Makar kad bi otjerali trenera, onda bih i progutao ovu sezonu.
Boateng se povrijedio na treningu..u pitanju je skocni zglob..a Sane je na putu za Barcelonu, tamo ce biti pregledan od strane Dr. Cugata
Navodno ste odustali od Sanea.
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ne vjerujem i dalje u to, ako mislis na ovo sto su pitali Ulija. Mislim da je s tim samo htio reci, da pitaju Citya, ciji je on jos uvijek igrac, a kad bude bilo nesto konkretno da ce o tome pricati..sto opet ne mora znaciti nista.ledar je napisao/la:Navodno ste odustali od Sanea.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kakvi genijalci vode ovaj klub
Kazu Brazzo na vezi sa doktorom koji treba da pregleda Sanea
Ako bude teza povreda, nista od transfera
Kazu Brazzo na vezi sa doktorom koji treba da pregleda Sanea
Ako bude teza povreda, nista od transfera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.