mma_hz je napisao/la:Bio je intervju na srpskoj nekoj televiziji kad je on to izjavio..barbarez je napisao/la:vi znate sta je bio I sta je radio odovic.
Covjek je ostao u tom ilijasu I nakon reintegracije I nije otisao tada.zasto to nikad niko nije uperio prstom u tom covjeka I rekao ti si bio zlocinac ili nesto drugo.
Sto se tice ljupka,ko zna sta je tu bilo.
Mozda se slikao s razlogom,mozda iz furke,mozda iz neopreznosti,jer ipak je arkan njegov a tada je bilo ok podizati moral vojnicima,mozda jer nije mogao odbiti arkana...
To vjerovatno sada samo ljupko zna,ali koji god da je razlog mislim da to ljudima u sarajevu nije opravdano I logicno je uslijedilo nepotpisivanje.uprava sarajeva je malo I iz straha od reakcija navijaca jako brzo reagovala I koliko toliko sprijecila ovu sramotu,mada ce ovo uvijek ostati kao neki povod za provokacije I pljuvanje,ali boze moj tako je to.ja sam samo cuo sta je covjek rekao...
bas me briga sto se slikao sa Arkanom,nije covjek ubijao...tada se vjerovatno covjek da bi sacuvao glavu u bezvlascu morao svasta raditi..i mi smo se slikavali sa JUKOM PRAZINOM ,a njegovo maslo nije bilo pgt za ramazana..
A naš selektor bivši Ćiro Blažević je rekao čak da bi se bacio za Tuđmana ako bi mu to on naredio .
Očekujem ovakav sutrašnji sastav uz naravno pobjedu . Delač , Puzigaća,Dupovac,Tatko,Barić, Jajalo , Cimirot, Stojčev, Velkoski , Todorović ( Travančić ili Purić) i Bilbija . Čujem da je Irfan povrijeđen nesto možda ne bude sutra igrao .