Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vidi slozio bi se sa tobom da je era Telibecirevica ili Landze da se nezna ko sta radi ili da nisu upuceni u neke stvari ljudi iz uprave, Amar kao tim menadzer glavni je je za dovodjenje igraca ali reci da ljudi iz uprave nista neznaju ili nisu upuceni je smijesno, npr. jedan Gredic,Buki ili Brkovic ili Bisic da neznaju ili ne slute ko bi to mogao pojacati klub ili koga Amar ima na vidiku da bi mogao doci ili ga dovesti je smijesno za mene, eto vrijeme ce pokazati zivi bili pa vidjeli kao i za sve ostalo sto sam rekao pa se na kraju obestiniloaleksandar_veliki je napisao/la:Druzem clanovi uprave znaju ko ce doci isto kao i mi ovdje na forumu, odnosno, bicu slobodan pa cu ti reci da ima nas koji mnogo vise znamo. Bucan, bar za sada nije u nikakvim planovima. Savic je na korak do odlaska, ovo su mu mozda oprostajne utakmice. Stoper se trazi i vrlo brzo ce biti uspostavljeni kontakti sa jednim iz Hrvatske. Toliko od mene, no zapamti da ti clanovi uprave nemaju pojma, bar sto se tice ovih stvari. Tako je bilo do sada, pa nesto ne vjerujem da ce se mijenjati.Rioo je napisao/la:Slazem se u potpunosti, info o imenima koje sam nabrojao dolaze iz kluba i clanova uprave, inace kakav god info imam objavim pa tako i ovaj sto se da vidjeti po broju postovaboccaccio je napisao/la:Rano je,jako je rano pricati o bilo kakvim pojacanjima kao i o odlascima,igraci jos nisu kako treba ni na odmoru.Ima mnogo vremena,mislim da ni nas strucni stab ne razmislja pretjerano o tim stvarima,iako sam siguran da imaju viziju sta i kako.Za ocekivati je da ce neki igraci nezadovoljni statusom mozda potraziti novu sredinu,i oni igraci koji bas nisu u Amarovim planovima (Drakul,Savic,Markovic,Stanceski,Baljic,Prutina,E.Colic,mozda jos neko),siguran sam da ce bar neko od njih otici,jer ovde su mrtvi igraci,nece se naigrati ni ubuduce u nasem klubu.Ja ocekujem da ce i iz prve postave otici jedan,mozda i dva igraca,siguran sam da Amar nece dozvoliti rasipanje kadra,eventualno ce pustiti nekoga ako dodje dobra ponuda i gdje cemo se jos vise finansijski popraviti.Ne ocekujem ni neki spektakl u samom dovodjenju igraca,mozda se Amar pozabavi dovodjenjem golmana ili jos nekog igraca ako je dobar i ako ispadne kakva sansa da bi ga mogao dovesti.Vidim mozda sansu u nekim hrvatskim prvoligasima,par timova su u fazi raspadanja,pa da se desi neki igrac,kao sto je dosao i Kvesic.Sigurno necemo zabijati lovu za obestecenja.Zaista ne ocekujem neke velike promjene u prvih 11,a moguce da cemo dovesti nekoga,zavisno od odlazaka.Mislim da ce ovo biti stabilna ali i dosadna zima za nas,to je bar moje misljenje.![]()
Savic je izgladio neke stvari sa Amarom i evo igra na Bajramskom, po mom misljenju treba nam jedan kvalitetan golman kakav je Mujkić, jedan veznjak tipa Bucan prodoran brz i eventualno dobar napadac i mislim da je to to ...
Kad mi tako fino kazes, vjerujem ti sve ...aleksandar_veliki je napisao/la:Rioo, vjeruj ti svom drugu, pojma oni nemaju, pogotovo Brkovic. Znas radi cega?
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... og-turnira" onclick="window.open(this.href);return false;Number1 je napisao/la:s kim je finale? Sarajevo?
koliko je ulaz?
haj ba bice u Zupci il u Sapni kakav turnir na velke, uzece oni totm84 je napisao/la:treba pustiti pitarima makar jedan trofej ove godine...neka nasi posalju drugu ekipu...
A ulaz? Cisto da ne bude isfuravanje na ulazu???19TM87 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... og-turnira" onclick="window.open(this.href);return false;Number1 je napisao/la:s kim je finale? Sarajevo?
koliko je ulaz?
Nedaj im nista!!tm84 je napisao/la:treba pustiti pitarima makar jedan trofej ove godine...neka nasi posalju drugu ekipu...
iako me srce boli, ali nisu višeaS_Roma je napisao/la:Realno cevapi kod Zelje su najbolji.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 31 gost.