Rokoko87 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joge se vraća![]()
![]()

Rokoko87 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Joge se vraća![]()
![]()
Hahahahahashzna je napisao/la:Jača Tuzla, jača Slobodaaaa
Nacionalista iz Svedske! Post ti je prijavljen.JackTheStripper je napisao/la:Kitari će danas s srbokatolicima skupa plakati. Amin!
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nacionalista iz Svedske! Post ti je prijavljen.JackTheStripper je napisao/la:Kitari će danas s srbokatolicima skupa plakati. Amin!
Sta je rec pa cete docRokoko87 je napisao/la:Samo jako!
Mostar away!
Stream patriota.joker90 je napisao/la:Pobjegulje su uvijek najveće patriote!
Volim te Bosno!Sarajlijica1946 je napisao/la:Stream patriota.joker90 je napisao/la:Pobjegulje su uvijek najveće patriote!
Želimo dati podršku ekipi da skine skalp lažnom šampionu!drakensang je napisao/la:Sta je rec pa cete docRokoko87 je napisao/la:Samo jako!
Mostar away!
PRODAO ZA 1 ŠAL LEOTARAbourne23 je napisao/la:Ne razumijem kolega faraone.
Zna li neko za koliko je Vlado Jagodic prodao guzicu u Mostaru?
Ovo je kanalizacija, mi smo pacovi, al ti si baš ****JackTheStripper je napisao/la:Kitari će danas s srbokatolicima skupa plakati. Amin!
Penaltiky je napisao/la:Ovo je kanalizacija, mi smo pacovi, al ti si baš ****JackTheStripper je napisao/la:Kitari će danas s srbokatolicima skupa plakati. Amin!
Samo da te ispravim posto nije u pitanju deseta nego jedanaesta titula.joker90 je napisao/la:Željkan uzima danas titulu! Ovo sve je bio Misketov plan, da malo nahajca dušmane, a i da bude tanja posjeta na Grbavici. Nisu navikli ni sa Amarom da slave titule pred više od 6k navijača, pa Senad iz poštovanja želi da tako bude i danas. Mislim, sve je to najbolje opisao naš drug Izlija. Čestitamo Željkanu na desetoj tituli i sad je vrijeme da odemo s foruma jer će kone da uzvrate udarac. Čestitke, Željkane. A čestitamo i ovim Željinim navijačima iz prve Stockholmske brigade i ostalim borcima za BiH iz dalekog svijeta.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Paromlinac i 19 gostiju.