Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dok se dječurlija zabavlja s Battle royale naslovima, evo nešto i za ljubitelje pravih žanrova.

Nema šanse drop uhvatit na Valorantu. 5 streamova otvoreno već par dana, al ništa, kurko
Tim 100k na twitchu u prosjeku otkako su pustili betu
Tim 100k na twitchu u prosjeku otkako su pustili betu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koji si ti nafakaš
Večeras ću ostavit upaljen računar sa 20 streamova, ako ujutro ne budem ništa upecao odustajem od igre
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
summit ima 250k na streamu, ima li još ko da je dobio?
pa kako ces dobit kad je pola bot akaunta

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Meni se strašno igra, smorio me LOL, koji bi tryhard bacio na ovome dok firma ne proradi huuuh..
**** vas i CS i battle royale. Udjem da pročitam koju pametnu, a djeca o ovim glupim igricama pišu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Idi igraj Sims
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prvi game
Šta trebamo u 2020. godini igrat singleplayer kampanje i raznorazna strateška sranja što su isfurana 2005.
BR, 5v5 shooteri, naravno da ćemo to igrat.
Morel proć, kako ti se čini?
Nikad vece ovisnosti kao na civ 5 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Wow Classic
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Civ 4 nisam puno igrao, tj probao sam nakon petice i logicno tad je vec izgledalo zastarjelo. Mislio sam da me nece niko moci skinuti sa civ 6 ali odigrah samo pola jednog meca i stoji instalirana. Bas cu danas probati opet.