mrsic07 je napisao/la:da li zna neko kakva je u pitanju povreda Nedima Buze, koliko ce odsustvovati sa terena..
Trebao bi igrati sad u subotu, al opet sta trener Trbic odluci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
mrsic07 je napisao/la:da li zna neko kakva je u pitanju povreda Nedima Buze, koliko ce odsustvovati sa terena..
KK Bosnuneno#4 je napisao/la:Musa ce na kraju odabrati vrlo zanimljivu opciju...
Odlican klub nadam se samo da ce tu jos vise napredovatineno#4 je napisao/la:Musa ce na kraju odabrati vrlo zanimljivu opciju...
Cuo sam CedevitaClutch je napisao/la:Možemo li i mi, obični smrtnici znati za kog će Musa igrati?
Hvala Vam unaprijed.
Hvala kolega.Gi33 je napisao/la:Cuo sam CedevitaClutch je napisao/la:Možemo li i mi, obični smrtnici znati za kog će Musa igrati?
Hvala Vam unaprijed.
standardna prica: imam informaciju koju vi nemate, i necu vam reciClutch je napisao/la:Hvala kolega.Gi33 je napisao/la:
Cuo sam Cedevita
vidi se ko je raja, a ko papak
Dok to neko ne sj.ebe, radi vlastitog ega i interesaŽeljooooo je napisao/la:Strašnu stvar je uradila Cedevita dovođenjem Muse, a i Musa će imati priliku da se dodatno razvija. Sulejmanović i Đedović briljiraju u Barceloni. Kakvu ćemo reprezentaciju imati u budućnosti samo, i borba za neku od medalja će biti realna ako se nastave ovako dobro razvijati..
Vjerovatno bi ti mogao bolje na mjestu sekretara Kosarkaskog Saveza..Sta znam..nerminh74 je napisao/la:Dok to neko ne sj.ebe, radi vlastitog ega i interesaŽeljooooo je napisao/la:Strašnu stvar je uradila Cedevita dovođenjem Muse, a i Musa će imati priliku da se dodatno razvija. Sulejmanović i Đedović briljiraju u Barceloni. Kakvu ćemo reprezentaciju imati u budućnosti samo, i borba za neku od medalja će biti realna ako se nastave ovako dobro razvijati..
Ja ne, tj. ne u ovom vaktu gdje ne igra poštenje i rad, nego gdje razni konakovići uspijevaju, a njegovi kumovi kao sekretari preko facebooka rastjeruju najbolje igračeneno#4 je napisao/la:Vjerovatno bi ti mogao bolje na mjestu sekretara Kosarkaskog Saveza..Sta znam..nerminh74 je napisao/la:Dok to neko ne sj.ebe, radi vlastitog ega i interesaŽeljooooo je napisao/la:Strašnu stvar je uradila Cedevita dovođenjem Muse, a i Musa će imati priliku da se dodatno razvija. Sulejmanović i Đedović briljiraju u Barceloni. Kakvu ćemo reprezentaciju imati u budućnosti samo, i borba za neku od medalja će biti realna ako se nastave ovako dobro razvijati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.