Da, oniCeMa je napisao/la: mislis, oni su![]()
postujem tvoju odluku
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da, oniCeMa je napisao/la: mislis, oni su![]()
postujem tvoju odluku
![]()
Hairlija je napisao/la:Samo da znate da je analiticar djete od 12 godina,ovo vam sa sigurnosu kazem![]()
![]()
jos piski u gace i ovaj forum mu dodje kao igraonica![]()
Slusajte ga i dalje al samo da znate njegov broj godina![]()
Nemojte mu ovo reci da sam vam je rek'o![]()
Hajde se javi na onu temu da te opisem majketianaliticar_ je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Samo da znate da je analiticar djete od 12 godina,ovo vam sa sigurnosu kazem![]()
![]()
jos piski u gace i ovaj forum mu dodje kao igraonica![]()
Slusajte ga i dalje al samo da znate njegov broj godina![]()
Nemojte mu ovo reci da sam vam je rek'o![]()
Tako ti meni Hairlija jel??
Sram te bilo, star a lazes, i to za Ramazan...
Jok ba heklam,evo mi oci ko fildjanianaliticar_ je napisao/la:Hairlija, spavas li?
Jok ba, trijebim boraniju......Kod mene je boranija na programu...Hairlija je napisao/la:Sta mi ti radis analiticaru,da negulis krompir mozda hoces krompirusu za sehur
jel ona sa pritki ili bez pritkianaliticar_ je napisao/la:Jok ba, trijebim boraniju......Kod mene je boranija na programu...Hairlija je napisao/la:Sta mi ti radis analiticaru,da negulis krompir mozda hoces krompirusu za sehur
Ma, spopali me cijeli dan nekakvi iz organizacije za nezaposlene. Znaš kako je nama ministrima, ne možemo ni na forum s mirnoćom otići. Morat ću dati otkaz ili se, u najgorem slučaju, prekomandovati na poziciju zamjenika direktora Elektroprivrede.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ministre kada ces ti vise odgovorit na poruku![]()
ocigledno ne znaju kuhat....majestic24 je napisao/la:Joj gdje su ove nase forumasice da nam spreme sehur. Lily,Lejla,ona moja iz Uniteda,kako se ono zvase...zaboravio. Hajte nadjite sta za sehura![]()
![]()
tj. blago kuci koju zaobidjuT-MAC je napisao/la:ocigledno ne znaju kuhat....majestic24 je napisao/la:Joj gdje su ove nase forumasice da nam spreme sehur. Lily,Lejla,ona moja iz Uniteda,kako se ono zvase...zaboravio. Hajte nadjite sta za sehura![]()
![]()
![]()
tesko onom koga one zapadnju...![]()
Hairlija je napisao/la:analiticaru jesi ti kao mali prekucao CS 1.6?
nista beze to je jedna vrsta buranije koja sazrijeva uz proljece....analiticar_ je napisao/la:Hairlija je napisao/la:analiticaru jesi ti kao mali prekucao CS 1.6?
Sta je to??? Daj mi pojasni...Kao i to sto se lozis da si Sarajlija kad si mi reko da si rodom iz Gorazda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.