Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mostar_mo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mostar_mo » 01 jun 2010, 12:54

jelle je napisao/la:A jeste vi smijesni majko moja......Sta Irafan ima s ovim sto niko nece dati za njega 40 miL....

Da nema taj glupi ugovor da moze ici samo za 40 mil davni dana bi se on prodo..

Vako niko nece dat tolike pare...svi su cekali da istekne mu taj ugovor , pa sad cemo vidit sta ce biti

čuj stam Irfan ima ? on mu je menadžer čovječe i on je taj koji o svemu treba misliti ....

nije smio potpisati taj ugovor uz klauzulu od 40 miliona .....ne mogu vjerovat ....pa Ibrahimovic koji se dokazao u Ajaxu, Interu, Juventusu je za tu cifru presao u Barcu ....

iskljucivi krivac sto se Džeko nije prodao je njegov menadžer koji je naivno prihvatio taj zadnjii ugovor sa Wolfsburgom i Džeko ga treba hitno mijenjati ....u protivnom, ode mu karijera u k...c...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2010, 12:55

L'Eguipea prenosi da je Manchester City uplatio 40 miliona eura za Dzeku,u narednim danima ocekuju potpis ugovora sa ekipom Citya.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 01 jun 2010, 12:57

harry_90 je napisao/la:L'Eguipea prenosi da je Manchester City uplatio 40 miliona eura za Dzeku,u narednim danima ocekuju potpis ugovora sa ekipom Citya.
jao drame i sapunice ....
× Plava krv ispod koze ×

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 01 jun 2010, 12:59

Ne pisite vise gluposti...Dzeko presao u City...nek mu je sretno ;)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 01 jun 2010, 13:00

Dzekin problem je nesposobni /amater/ menadzer, g-din Redzepagic, a nas ce i dalje biti ss.ba sa senzacionalnim naslovima: "Dzeko tamo, Dzeko amo, Dzeko ipak jos uvek u Vfl Wolfsburgu"!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 01 jun 2010, 13:01

harry_90 je napisao/la:L'Eguipea prenosi da je Manchester City uplatio 40 miliona eura za Dzeku,u narednim danima ocekuju potpis ugovora sa ekipom Citya.
Evo link piše da niko nije ništa uplatio

http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... -part.html

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 jun 2010, 13:01

aziz je napisao/la:
Evo link piše da niko nije ništa uplatio

http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... -part.html
No Manchester City Offer For VfL Wolfsburg Striker Edin Dzeko As £34m Deadline Passes - Report...goal.com
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 01 jun 2010, 13:02

mostar_mo je napisao/la:
jelle je napisao/la:A jeste vi smijesni majko moja......Sta Irafan ima s ovim sto niko nece dati za njega 40 miL....

Vako niko nece dat tolike pare...svi su cekali da istekne mu taj ugovor , pa sad cemo vidit sta ce biti

čuj stam Irfan ima ? on mu je menadžer čovječe i on je taj koji o svemu treba misliti ....

nije smio potpisati taj ugovor uz klauzulu od 40 miliona .....ne mogu vjerovat ....pa Ibrahimovic koji se dokazao u Ajaxu, Interu, Juventusu je za tu cifru presao u Barcu ....

iskljucivi krivac sto se Džeko nije prodao je njegov menadžer koji je naivno prihvatio taj zadnjii ugovor sa Wolfsburgom i Džeko ga treba hitno mijenjati ....u protivnom, ode mu karijera u k...c...
Moras svatiti da ga klub nije htio prodat....znaci on bi osto u wolsburgu svakako....jer su igrali ligu prvaka i nisu ga htijeli prodat a imo je ugovor s njima do 2011....a dali su mu uslove da ide za 40 mil i povecali mu platu duplo.. znaci s 2.5 m na 5 m.....sta je trebo nis ne potpisivat i cekat 2011 i igrat za duplo manje pare.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 jun 2010, 13:02

Cuj sta ima pa sta mislis ko mu je savjetovao da potpise taj ugovor nego on? Covjek je htio lovu na brzinu plata u Wolfsburgu mu je nova ogromna i covjek ubire neki procenat od toga i savjetovao Dzeku da potpise taj ugovor, kako bi sto prije do love dosao ali ove svabe i nisu bas glupe dodale su neke klauzule na visegodisnji ugovor i sad oni odlucuju.
Dio Arsenala

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 01 jun 2010, 13:03

prvo se treba nauciti pravilno napisati L'equipe,pa da bi ti mozda neko povjerovao ;)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2010, 13:06

ammarc je napisao/la:
prvo se treba nauciti pravilno napisati L'equipe,pa da bi ti mozda neko povjerovao ;)
nidje veze,ako sam slucajno dodao,jedno slovo,znaci nemam blage veze pisat :lol: :lol:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 jun 2010, 13:06

Istina je da se vrhunski igraci teze prodaju nego ovi "prosjecni"... Pogledajte koliko je Villi trebalo da ode iz Valencie, pogledajte koliko Aguero godina pokusava da ode iz ne tako finansijski jakog atl. madrida... Pa ribery takodjer, koji je zelio da ide...
Kaka je takodjer godinama bio vrbovan od raznih klubova, ali je tesko izvaliti onoliki novac...

znaci, ne moze se reci da je njegov menadzer toliko nesposoban... Dzeko je sam sebi kriv sto je produzio ugovor, na to ga sigurno nije niko mogao natjerati, niti je on retardiran pa da se da lako ubijediti...
sada nek igra u wolfima, ako nista, ima "zagarantovano" mjesto u prvoj postavi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 jun 2010, 13:07

harry_90 je napisao/la:
ammarc je napisao/la:
nidje veze,ako sam slucajno dodao,jedno slovo,znaci nemam blage veze pisat :lol: :lol:
Nema veze to sto pogresno pises ime, nego sto izmisljas da to pise u tim novinama!!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 01 jun 2010, 13:07

-Paja je napisao/la:

Cuj sta ima pa sta mislis ko mu je savjetovao da potpise taj ugovor nego on? Covjek je htio lovu na brzinu plata u Wolfsburgu mu je nova ogromna i covjek ubire neki procenat od toga i savjetovao Dzeku da potpise taj ugovor, kako bi sto prije do love dosao ali ove svabe i nisu bas glupe dodale su neke klauzule na visegodisnji ugovor i sad oni odlucuju.
Pa hallo imo je ugovor do 2011 i uvijek su oni odlucivali....i ovi ga svakako nisu htijeli pustit.....sta trebo je cekat 2011 pa da ide jel :roll:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 jun 2010, 13:10

SKysport: 11.48 Wolfsburg striker Edin Dzeko will remain at the German side next season, according to the club.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 01 jun 2010, 13:10

_dreamer_ je napisao/la:Istina je da se vrhunski igraci teze prodaju nego ovi "prosjecni"... Pogledajte koliko je Villi trebalo da ode iz Valencie, pogledajte koliko Aguero godina pokusava da ode iz ne tako finansijski jakog atl. madrida... Pa ribery takodjer, koji je zelio da ide...
Kaka je takodjer godinama bio vrbovan od raznih klubova, ali je tesko izvaliti onoliki novac...

znaci, ne moze se reci da je njegov menadzer toliko nesposoban... Dzeko je sam sebi kriv sto je produzio ugovor, na to ga sigurno nije niko mogao natjerati, niti je on retardiran pa da se da lako ubijediti...
sada nek igra u wolfima, ako nista, ima "zagarantovano" mjesto u prvoj postavi...

I 5 mil platu.....para se osladila....i to sto kazes znao je Dzeko sta je potpisivo....i po meni nije pogresio...bolje igrat za 5 mil ...nego cekati 2011 i igrat za 2.5 mil ( a pitanje bil i igro kosto je Lazio htio upropastiti Pandeva sto nije htio produzit pa nije nikako igro , samo sto je njemu bio ostalo samo pola god)

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 01 jun 2010, 13:11

Mozda ne znas fracnuski, ali ja sam ga ucio 5 godina i ovdje pise da on nece ici NIGDJE jer nijedan kub nije ispunio uslov da plati 40. mil. do 31-og.
× Plava krv ispod koze ×

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2010, 13:12

@Fudo

Ja sam samo napisao,kako su drugi prenijeli,al eto vidjece se u narednim danima,imal sta od ovoga.

Memo poslao sam ti na PP u vezi Man.Citya

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2010, 13:13

Ovo za kritiku Dzeke sto je potpisao novi ugovor.Nigdje veze.
Bio je placen koliko i Radeljic u Cotbusu :lol: i sad bi trebao da gura godinu,dvije bukvalno za klikere.
U nadi da ce se dobro udati.
Pare su njegove sad,u BL a ne u Turskoj ili HNL.
Ako i ostane,nece imati milion tekmi kao sto bi imao u nekom klubu u Premier ligi.
99% bi dosao kao posran na pripreme repke,tako da bi onako u cuspajzu otisli jos vise.
A ko to moze garantovati da bi u tim klubovima imao napredak ili LS.
Povreda,umor,previse obaveza su velika sansa da nam repka ''izgubi''najbolje u napadu sto imamo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 jun 2010, 13:13

harry_90 je napisao/la:@Fudo

Ja sam samo napisao,kako su drugi prenijeli,al eto vidjece se u narednim danima,imal sta od ovoga.
Pa odes fino i procitas novine, prije nego sto pises neku stvar, jer tamo fino pise da nema te ponude

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], LeCoq i 35 gostiju.