NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

don_burza
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la don_burza » 03 feb 2013, 20:16

kako se tekma blizi pocetku ja nekako imam onu suhvu da ce Ravanesi ovo uzeti jer je zapisano
Ovako sam nesto imao i dva satai prije **** finala DAHOAM :?
Thomas Müller - Fußballgott

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2013, 20:45

amerosm je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Bearsi bez offensa sa grosmanom malo falili da uzmu SB... Nemate odbrane vase ekipe neznate kako je to gledat zato drugacije i mislite
Usput tu odbranu Peyton u SB-u rastavi na proste faktore sa 430 Total Yards i uz 29 postignutih poena...Mi prosle godine nismo uzeli SB zato sto je Welker ispustio loptu, a ne zbog odbrane koja je usput bila druga najgora u ligi.

Posljednji TD su pustili Giantsima kako bi ponovo vratili loptu u nas posjed, sto je portvrdio i Eli Manning kada je gostovao kod Letterman-a.
No da zavrsimo sa ovom pricom mislim da se mora naci neka vrsta balansa, jer ne valja ni ovo sto rade Bearsi ni Patriotsi. Mi imamo strahovit napad i u stanju smo svaku odbranu rastaviti na proste faktore, ali se nekad desi da napad ima los dan i onda smo donji, dok je u Bearsa situacija obrnuta.
uzozbilji se :).. druze moj Colti su imali prejak napad i odbrana je drzala kontrolu , ali kako ce lkudi citavu tekmu igrati kad svake dvije minute su na terenu bili?..Grossman nije mogo meda u drugom poluvremenu..a spominjes nasu odbranu iz te godine evo odmah cu da ti kazem da u super bowl protiv Colts
a igrali smo bez 3 pro bowl igraca u odbranii.. Mike Brown koji nam je bio SS ni manje ni vise svi smo ga gledali kao Urlachera.. onda nismo imali Thanka Johnsona te godine stub nase linije uz Tommy Harrisa koji takodjer nije igrao tu utakmicu, a svi su napravili pro bowl te godine.. znaci bez jako 3 vazna igraca u odbrani,a za nas su oni znacili mnogo..previse je takvu trojicu izgubiti za jednu utakmicu zar ne?..uz to Bearsi su imali ni manje ni vise najlosi secondary lige sve do dvije godine unazad..pa tu nas je probijao ko je htjeo, a da nepricam za Manninga sta je tu cudno bilo protiv nas baciti?.. ali nisi mogo trcat ebiga.

ja ti kazem evo pogledajte samo ebe vi imate neku solidnu odbranu i nemozete do super bowla, a imate ba najbolji napad pa sto vas nema?.. SF ima obadvoje solidan napad ludu odbranu..Baltimore nema neki napad ba , ali ima odbranu koja poboljsava i napad ebiga ....sami vi ste pokazatelji koliko odbrana znaci ..Packersi, Saintsi, Atlanta sa onim napadom i bez bolje odbrane i td i td....Svakako slazem se treba imati i malo offensa mi sa Grossmanom nismo to mogli..da smo imali Cutlera ovog sad mi bi uzeli SB uvjeren sam u to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 03 feb 2013, 21:54

Hej momci, namam sada vremena pisati jer se sa rajom pripremam za gledanje SB-a, ali naravno da ću umati odgovora na vaše komentare jer i dalje stojim iza tvrdnje da je napad bez dobre odbrane nesposoban za osvajanje titula, ma koliko bio dobar i ma o kom sportu da se radi ;) Ovo govorim iz dugogodišnjeg iskustva igranja i praćenja sporta tako da mi primjera za podržavanje te teze ne fali ;) U svakom slučaju volim ovakve diskusije sa argumentima i samostalnim tumačenjima ;)
Samo bez vrijeđanja (ali može prcanje) i sve je ok. Bio je ovdje prije možda dvije godine jedan provokator sa nadimkom Marseille i još nešto uz to, i sa njim je bio gadno, Salty se sjeća, a i Edin....
Ja se raspisah opet...
Čujemo se narednih dana, nadam se u mom dobrom raspoloženju ;)
Go Ravens! ;)
"Float like a butterfly, sting like a bee"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2013, 22:21

slika

Njima dvome ce veceras biti teze nego bilo kom navijacu 49ersa ili Ravensa i nego li bilo kojem treneru u obje ekipe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 feb 2013, 22:26

Galama u kuci odmah :D
Thomas Müller - Fußballgott

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 03 feb 2013, 22:47

Bas im dobro ko god da pobijedi oni slave :lol: :lol:

Inace stvarno bih zelio da Ravensi osvoje :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2013, 23:21

ma najbolje finale ..nikog ne mrzim rahat gledat.. a ne onako Patriotse i Giantse mrzim nezna se koga vise .. jedne zbog Tomice i trenera onog zidova poganog ,a druge jer su i NYC .. ovako rahat ocami uzivancija
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

oblacno
Kontakt:

Post Postao/la oblacno » 03 feb 2013, 23:23

evo ugleda postavili na http://www.netraja.net" onclick="window.open(this.href);return false; pod sports. presno s arenasport1 veceras.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2013, 23:24

SaltCityAttack je napisao/la:ma najbolje finale ..nikog ne mrzim rahat gledat.. a ne onako Patriotse i Giantse mrzim nezna se koga vise .. jedne zbog Tomice i trenera onog zidova poganog ,a druge jer su i NYC .. ovako rahat ocami uzivancija
Šta ti je Tomica skrivio, čak nije ni u istoj konferenciji sa Bearsima, a Belichik je naše gore list, pa još manje imaš razloga da ga hejtaš :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2013, 23:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma najbolje finale ..nikog ne mrzim rahat gledat.. a ne onako Patriotse i Giantse mrzim nezna se koga vise .. jedne zbog Tomice i trenera onog zidova poganog ,a druge jer su i NYC .. ovako rahat ocami uzivancija
Šta ti je Tomica skrivio, čak nije ni u istoj konferenciji sa Bearsima, a Belichik je naše gore list, pa još manje imaš razloga da ga hejtaš :mrgreen:
Pa zar ne znas da je ovdje u modi mrziti Patriotse...Vidis da ih vise zanimaju Patriotsi nego li njihove ekipe. :D :D

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 03 feb 2013, 23:35

Upravo odgledao reprizu prošlogodišnjeg Super Bowla, kako dobra utakmica :D večeras očekujem i nadam se dosta uzbudljivu utakmicu i izjednačenu. Bilo bi strašno loše da se netko odovoji i učini ovu posljenju utakmicu sezone ne zanimljivom.
SF su favoriti ali nisu ni Ravensi toliki underdog. Mislim da bi mogli iznenaditi večeras. Za sat vremena počinje utakmica ;) emisije o Super Bowlu su uveliko u toku (več danima se samo o ovome priča)
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2013, 23:41

Ukoliko 49ersi osvoje titulu San Francisco ce postati glavni grad u SAD-u kada je sport u pitanju. :D :D
Kako se blizi utakmica kod mene su osjecaji podijeljeni, jer znam da cu morati cekati dugih 7 mjeseci dok ne pocne naredna sezona. :( :(

PS: Po forumima krizu prica da ukoliko Ravensi osvoje SB, da ce narednu sezonu otvoriti domacom utakmicom protiv Patriotsa. Ne bih imao nista protiv tog scenarija i u drugom kolu odmah Falconse ako je ikako moguce da ptice odmah rijesimo na pocetku sezone. :D :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 feb 2013, 23:44

rio_Ferdy88 je napisao/la:
jarane nevolim Tomicu odratan mi lik totalno.. a trewner vam je onaj zidov pogani da nema veceg :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 feb 2013, 23:48

amerosm je napisao/la:Ukoliko 49ersi osvoje titulu San Francisco ce postati glavni grad u SAD-u kada je sport u pitanju. :D :D
Giantsi i Ninersi, imali bi WS i SB u istoj sezoni, mada je Boston imao titule u sva 4 profi sporta u posljednjih 7-8 godina :D
amerosm je napisao/la:: Po forumima krizu prica da ukoliko Ravensi osvoje SB, da ce narednu sezonu otvoriti domacom utakmicom protiv Patriotsa. Ne bih imao nista protiv tog scenarija i u drugom kolu odmah Falconse ako je ikako moguce da ptice odmah rijesimo na pocetku sezone. :D :D :D
U jednu ruku ne bih imao ništa protiv takvog scenarija, da se odmah riješimo ovih težih protivnika, a u drugu ruku s obzirom na naš tradicionalno lošiji početak sezone ne bi to bili poželjni protivnici :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2013, 23:54

amerosm je napisao/la:: Po forumima krizu prica da ukoliko Ravensi osvoje SB, da ce narednu sezonu otvoriti domacom utakmicom protiv Patriotsa. Ne bih imao nista protiv tog scenarija i u drugom kolu odmah Falconse ako je ikako moguce da ptice odmah rijesimo na pocetku sezone. :D :D :D
U jednu ruku ne bih imao ništa protiv takvog scenarija, da se odmah riješimo ovih težih protivnika, a u drugu ruku s obzirom na naš tradicionalno lošiji početak sezone ne bi to bili poželjni protivnici :mrgreen:[/quote]

Ma dobro mene je jedino strah ovih ptica - hebiga iste nam nikako ne leze. :D :D Mi tradicionalno dobro otvorimo sezonu sa dvije pobjede i onda ide trazenje i uigravanje ekipe do 8.kola gdje upisemo ta dva-tri poraza i onda krece serija pobjeda. Ja bih iskreno u prva tri kola volio rijesiti ova dva gostovanja i nadam se da ukoliko Ravensi osvoje SB da ce se ove tvrdnje pokazati tacnim.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2013, 00:00

SaltCityAttack je napisao/la:

jarane nevolim Tomicu odratan mi lik totalno.. a trewner vam je onaj zidov pogani da nema veceg :)
I Cutler i on su ti lica sa naslovnica, nemaš neke velike razlike osim po prstenju :mrgreen:

Bill nije židov, koliko ja znam, već katolik, djed sa očeve strane mu je emigrirao iz Hrvatske krajem 19 stoljeća u USA, a otac mu rođen u Americi ;) :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 04 feb 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 04 feb 2013, 00:00

Jos malo i pocinje spektakl pratim NFL ali ne znam bas sva pravila veceras su moje simpatije na strani Baltimora :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 04 feb 2013, 00:09

napred Ravensi. Flacco MVP

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 00:24

Jesu nasli vala ko ce im pevati himnu. :roll:
A i ovi Ameri nesta se deru dok traje himna,Bosanci i Srbi bi ih razapeli zbog nepostivanja himne. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 feb 2013, 00:41

TD Ravensi....
49ersi nece moci ovako igrati dalje. Dva Big-Penelty-a u prvih 5 minuta. Prvo napad pa zatim i odbrana.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []