Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 sep 2015, 13:50

Unofficialpage je napisao/la:@nerminh74 je najbolji moderator, milion opomena a nikad ban. :D
Pa covjek voli da se diskusija razvije,sto je i cilj ovog foruma,stoga ga i podrzavam kad je ono vrijedjanje u pitanju.Ono nam ne treba.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 06 sep 2015, 14:42

Admir_Sa je napisao/la:isto što je sigurno jeste da je ginuo za nas u dresu U18 I U20 reprezentacije, a isto tako je sigurno da ga trenutno bh kao država i ova reprezentacija zanima kao lanjski snijeg. kao što neko kaže mogao je organizovati press kada je bio ovde i fino nam objasniti stvari, povrede, oporavke, planove i tako dalje. puno bliža teorija jeste ona koja kaže da će juka teško u dogledno vrijeme zaigrati za bh

To si upravu ali, ako si stariji malo, znaš da momci u tim godinamo misle da oni mogu promjeniti svijet, revolucionari, ovo -ono, a nevide kako to brzo prođe, nadam se iskreno zbog djece koja nadolazi i naše budućnosti da će se taj prokleti dogovor nać, a ne da mi uvijek budemo " ko rogovi u vreći".

Mada teško je dva takva karaktera trpiti, kao što imaju Harun i Jusuf, jednostavno u tim pozicijama neko mora popustiti, a ovdje izgleda da nema ko, još kad ti malo počnu pumpat ego, sa ono care, kralju, najbolji si, ma ti si sve, i ispadne frka, treba moliti Boga samo da na površinu, ne izađe frka za jedenog od najboljih naših mladih, jer ovo sa Jukom bi bila zajebancija, kakav je to klinac i prznica, jer Juka samo prema rijetkim ima respekt, ovaj nema ni prema kome.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 sep 2015, 15:44

nerminh74 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Ma ovo je smrad od covjeka(djeteta)
Svi koji su psovali biće banovan, ako se nastavi svaki koji dođe ovdje istresti frustracije biće banovan
pa drug nisam psovao samo sam rekao svoje misljenje ,gdje vidis psovku ,ali eto necu vise ;) :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 sep 2015, 16:19

Ja sam ubijedjen da Juka nece nikad zaigrat za nad ili hoce al za nekih 10 godina....vazda ce se nac razlog neki. Jednostavno to su takvi ljudi. Drvlje i kamenje na haruna i kad je doslo do toga da se sve rascisti i dokaze, nestadose i juka i menadzer...

Harun ako ista u glavi ima ici ce do kraja na sudu
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 06 sep 2015, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 06 sep 2015, 16:21

''Mix je osjećaja, bilo je puno emocija. Previše je ljudi dalo svoje živote da bi mi mogli nositi ovaj dres, to je nešto posebno za mene. Iznimna mi je čast i zahvalan sam na tome da nosim reprezentativni dres'' Mario Hezonja ovako se postuje drzavni dres moj Juka
Rođeni brato

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 sep 2015, 17:03

The_Target je napisao/la:''Mix je osjećaja, bilo je puno emocija. Previše je ljudi dalo svoje živote da bi mi mogli nositi ovaj dres, to je nešto posebno za mene. Iznimna mi je čast i zahvalan sam na tome da nosim reprezentativni dres'' Mario Hezonja ovako se postuje drzavni dres moj Juka
Tako se postuje dres kad te postuju i navijaci i savez, a ne kod nas cim je izasao Harun u javnost i napao juku, pola "navijaca" odma drvlje i kamenje po njemu...Ne kazem ja da je on zlatan, ali napadate lika kao da je jedini krivac u "nesporazumu" sa savezom...+ ti 90% igraca potpise pismo kako su na strani saveza, i onda hoces da Juka dodje da igra s istim tim momcima koji su protiv njega? :shh: :shh:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2015, 17:06

JHam je napisao/la:
The_Target je napisao/la:''Mix je osjećaja, bilo je puno emocija. Previše je ljudi dalo svoje živote da bi mi mogli nositi ovaj dres, to je nešto posebno za mene. Iznimna mi je čast i zahvalan sam na tome da nosim reprezentativni dres'' Mario Hezonja ovako se postuje drzavni dres moj Juka
Tako se postuje dres kad te postuju i navijaci i savez, a ne kod nas cim je izasao Harun u javnost i napao juku, pola "navijaca" odma drvlje i kamenje po njemu...Ne kazem ja da je on zlatan, ali napadate lika kao da je jedini krivac u "nesporazumu" sa savezom...+ ti 90% igraca potpise pismo kako su na strani saveza, i onda hoces da Juka dodje da igra s istim tim momcima koji su protiv njega? :shh: :shh:
Gori ste vi sto stavljate jednog igraca ispred domovine, ostalih 12 igraca i saveza. :stop:

Ponos kada nosis dres nema nikakve veze sa Harunom i ostalima. Jedino objasnjenje mozes naci u tome da momak to ne konta, on olako shvata dres reprezentacije za razliku od Hezonje.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 06 sep 2015, 17:06

Da nije povrijedjen, siguram sam da bi igrao na ovom EP-u.
Don't believe the hype.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2015, 17:08

akisarajevo92 je napisao/la:Da nije povrijedjen, siguram sam da bi igrao na ovom EP-u.
Na osnovu cega to?

Ja sam siguran da on ne bi igrao. Temeljite misljenje na osnovu nicega. Da je tako dao bi neku izjavu i info kao Djedovic i Teletovic sto su uradili.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 sep 2015, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 sep 2015, 17:08

tuzlak1987 je napisao/la:
JHam je napisao/la:
Gori ste vi sto stavljate jednog igraca ispred domovine, ostalih 12 igraca i saveza. :stop:

Ponos kada nosis dres nema nikakve veze sa Harunom i ostalima. Jedino objasnjenje mozes naci u tome da momak to ne konta, on olako shvata dres reprezentacije za razliku od Hezonje.
A sta, trebao je povrijedjen doci i igrati s momcima koji su protiv njega? Koji bi ga vjerovatno gledali kao "manjak" na terenu...Niko ne stavlja njega ispred domovine, ali nije on jedini krivac za onaj "nesporazum", i za razliku od Nihada on ima jos uvijek nas pasos i moze igrati za repku...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2015, 17:11

JHam je napisao/la: A sta, trebao je povrijedjen doci i igrati s momcima koji su protiv njega? Koji bi ga vjerovatno gledali kao "manjak" na terenu...Niko ne stavlja njega ispred domovine, ali nije on jedini krivac za onaj "nesporazum", i za razliku od Nihada on ima jos uvijek nas pasos i moze igrati za repku...
On ti ceka druze da prodju 3 godine da moze igrati za drugu selekciju.

Niko nije protiv njega. Ljudi iz saveza su mu prije par mjeseci pokusali pruziti ruku, ali on nije prihvatio niti se uopste zeli javiti na bilo kakav nacin, a citavo ljeto je bio u Bosni i u Tuzli pa cak i prije ljeta u maju nekad..

Harun ispade po tebi negativac jer trazis Juki i manageru alibi. A oni su isprovocirali sukob samo da bi nasli razlog da ne igra.. Harun podrzava svakog moguceg kosarkasa u reprezentaciji i bodri ih i covjek gine za uspjeh reprezentacije i ispade sada kao Harun ima nesto protiv Juke, a Harun samo pratio procedure :facepalm:

Situacija je jasna, Jusuf ne bi igrao niti da je zdrav.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 sep 2015, 17:13

Nisam ni ja optimista glede njegovih nastupa u budućnosti. :roll: Ali ko neće da igra - ne mora. Bilo je reprezentacije prije Jusufa i ostalih koji su se pokupili kod komšija, bit će je uvijek.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 sep 2015, 17:18

JHam je napisao/la: A sta, trebao je povrijedjen doci i igrati s momcima koji su protiv njega? Koji bi ga vjerovatno gledali kao "manjak" na terenu...Niko ne stavlja njega ispred domovine, ali nije on jedini krivac za onaj "nesporazum", i za razliku od Nihada on ima jos uvijek nas pasos i moze igrati za repku...
On ti ceka druze da prodju 3 godine da moze igrati za drugu selekciju.

Niko nije protiv njega. Ljudi iz saveza su mu prije par mjeseci pokusali pruziti ruku, ali on nije prihvatio niti se uopste zeli javiti na bilo kakav nacin, a citavo ljeto je bio u Bosni i u Tuzli pa cak i prije ljeta u maju nekad..

Harun ispade po tebi negativac jer trazis Juki i manageru alibi. A oni su isprovocirali sukob samo da bi nasli razlog da ne igra.. Harun podrzava svakog moguceg kosarkasa u reprezentaciji i bodri ih i covjek gine za uspjeh reprezentacije i ispade sada kao Harun ima nesto protiv Juke, a Harun samo pratio procedure :facepalm:

Situacija je jasna, Jusuf ne bi igrao niti da je zdrav.
Na osnovu cega si to zakljucio?
Zasto ne pustite momka na miru dok ne izadje u javnost s tim da ne zeli igrati ili da kao Nihad promijeni drzavljanstvo?
Mislis da mu Hrvatska ne bi dala odma drzavljanstvo da kaze da hoce da igra za njih? Da ne bi Drapera poslali kuci da sastave trojku Hezonja-Saric-Nurkic, pa onda i Bender da im se prikljuci?
Ne kazem ja da je Harun jedini negativac, niti da je Nurkic nesto puno bolji, ali obojica su krivi za ovo, i ako ce se pljuvati onda treba po obojici, jednom sto ne igra, a drugom sto je izasao odma javno u sukob s istim, iako nije prvi put da neki igrac odbije da igra..
Sta ako Mirza dogodine ne potpise sa PHO opet, pa predje u drugi klub pa mu ni oni ne dozvole igranje, pa on opet se na istu izvuce iz reprezentativnih obaveza, hoce li opet biti "igrao bi on sigurno da moze, ali mu ovi ne daju"?
I da, ako je tako lako "odbiti" ekipu ako ti kaze da ne mozes igrati, zasto Jokic se sad ne bori za zlato? Mislis da ne bi imao minuta pored Kuzmica, Raduljice, Ercega? Mislis da mu nije bolje da igra sa repkom protiv Goberta, Gasola, Mirotica, Nowitzkog, umjesto da igra ljetnu ligu?

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 06 sep 2015, 17:19

Zanimljivo kako momak ispade jedini krivac, a igrao je za yebene mladje kategorije po B prvenstvima, jbg sta ćeš tad je bio patriota al kod nas se mišljenja ionako mjenjaju iz dana u dan, a i zavisi dosta "sta nam kažu da mislimo" :clap:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 sep 2015, 17:23

JoseMourinho je napisao/la:Zanimljivo kako momak ispade jedini krivac, a igrao je za yebene mladje kategorije po B prvenstvima, jbg sta ćeš tad je bio patriota al kod nas se mišljenja ionako mjenjaju iz dana u dan, a i zavisi dosta "sta nam kažu da mislimo" :clap:

potpis
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2015, 17:23

Inace Harun vam je na FB dostupan 24/7. Sve sto ga imate pitati covjek ce vam odgovoriti..

Po meni mislim da su ljudi u KS apsolutno korektni s obzirom kakvi su ovi u ostalim sportovima.

Ne znam sto uvijek uplicete Teletovica u ovu pricu, on nema nikakve veze sa Nurkicem. Poredite ga tek kada Nurkic prolije znoja nekih 7-8 godina sa reprezentacijom i odigra niz bezveznih kvalifikacija kao Teletovic. E onda cemo ih tek moci staviti u istu vrecu .. Sada ne, sto se tice mene Mirza ima pravo da nakon svega prosle sezone preskoci jedno prvenstvo na koje nas je i odveo. Da ga nije bilo vjerovatno se ne bi niti plasirali...

Isto taj Jokic se za razliku od Nurkica odzvao i bio na sirem spisku te trenirao sa njima. Dok se savez nije dogovorio sa ekipom da ga puste u USA on je bio sa reprezentacijom Srbije i izbacen je kasnije sa sireg spiska sa jos nekim igracima. Nurkic se nije udostojio nikada niti pojaviti..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2015, 17:27

JoseMourinho je napisao/la:Zanimljivo kako momak ispade jedini krivac, a igrao je za yebene mladje kategorije po B prvenstvima, jbg sta ćeš tad je bio patriota al kod nas se mišljenja ionako mjenjaju iz dana u dan, a i zavisi dosta "sta nam kažu da mislimo" :clap:
Da igrao dok je bio clan Zadra i Cedevite. Dok je morao da istupi skautima na oci i pokaze jel odstupa od svoje generacije i jel kvalitetniji. Nakon toga ni traga ni glasa o Nurkicu i reprezentaciji...

Mirza je igrao u kvalifikacijama i Eurima bez obzira koliko novca imao i ciji clan bio. Djedovic i Nurkic su se u stilu Jasmina Hukica, cim su se docepali novca povukli i otkazali.

Zasto ne otkaze neki slabiji igrac? Zasto igrac koji nema novca ne otkaze nekim smijesnim razlogom? Bas zbog toga jer mu je reprezentacija potrebna za promociju, a Djedovicu i Nurkicu vise nije..
Djedovic je i dosao do Bayerna zbog Eurobasketa. Cim je tamo dosao povukao je se :tokralju:

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 06 sep 2015, 17:29

tuzlak1987 je napisao/la:Inace Harun vam je na FB dostupan 24/7. Sve sto ga imate pitati covjek ce vam odgovoriti..

Po meni mislim da su ljudi u KS apsolutno korektni s obzirom kakvi su ovi u ostalim sportovima.

Ne znam sto uvijek uplicete Teletovica u ovu pricu, on nema nikakve veze sa Nurkicem. Poredite ga tek kada Nurkic prolije znoja nekih 7-8 godina sa reprezentacijom i odigra niz bezveznih kvalifikacija kao Teletovic. E onda cemo ih tek moci staviti u istu vrecu .. Sada ne, sto se tice mene Mirza ima pravo da nakon svega prosle sezone preskoci jedno prvenstvo na koje nas je i odveo. Da ga nije bilo vjerovatno se ne bi niti plasirali...

Isto taj Jokic se za razliku od Nurkica odzvao i bio na sirem spisku te trenirao sa njima. Dok se savez nije dogovorio sa ekipom da ga puste u USA on je bio sa reprezentacijom Srbije i izbacen je kasnije sa sireg spiska sa jos nekim igracima. Nurkic se nije udostojio nikada niti pojaviti..
Normalno da ne znas,kad vjerovatno nisi ni pratio reprezentaciju kad je teletovic otkazivao nastupe.Jos u onom intervjuu laze da se uvijek odazivao.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 sep 2015, 17:32

Teletovic je odigrao 4 Eurobasketa i nekih 5 kvalifikacija za Eurobasket.

Kada Nurkic odigra toliko i ne otkaze niti jedan Eurobasket onda mozemo pricati i stavljati ih u isti kos. Do tada ne.. Ovo je prvi Eurobasket koji je Mirza otkazao i to nakon sezone gdje je imao tezu bolest.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 06 sep 2015, 17:33

Da igrao dok je bio clan Zadra i Cedevite. Dok je morao da istupi skautima na oci i pokaze jel odstupa od svoje generacije i jel kvalitetniji. Nakon toga ni traga ni glasa o Nurkicu i reprezentaciji...

Mirza je igrao u kvalifikacijama i Eurima bez obzira koliko novca imao i ciji clan bio. Djedovic i Nurkic su se u stilu Jasmina Hukica, cim su se docepali novca povukli i otkazali.

Zasto ne otkaze neki slabiji igrac? Zasto igrac koji nema novca ne otkaze nekim smijesnim razlogom? Bas zbog toga jer mu je reprezentacija potrebna za promociju, a Djedovicu i Nurkicu vise nije..
Djedovic je i dosao do Bayerna zbog Eurobasketa. Cim je tamo dosao povukao je se :tokralju:
Kakve gluposti,pa momak je igrao na u18 B divizije sa GARANTOVANIM UGOVOROM DENVERA.KOME SE TU DOKAZIVAO?Kako mu je tu trebala reprezentacija?Za razliku od Djedovica Jusufu reprezentacija nista nije pomogla u karijeri.
Jos koliko pratis reprezentaciju pokazuje cinjenica da ne znas da je Mitrovic odbio poziv od Duska,zbog toga sto mora da se odmori.A ovdje vidimo da njega niko ne pljuje i ja vjerujem kad se vrati u repku da mu niko nece nista ni prigovoriti.Kako ce i pljuvati kad ih pola veze nema o kosarci i o nasoj reprezentaciji.Dodju sa fudbalskog pdf-a,malo popljuju i odu.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.