FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

derby county
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la derby county » 01 nov 2009, 16:40

19TM87 je napisao/la:
derby county je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:0-2 zadovoljan rezultatom, ali brate ne mogu da vjerujem da opet sa igracem vise nismo moggli izvrsiti dodatni pritisak i ranije utakmicu privest kraju...cak sta vise olimpik nas je stisnuo
Cudo pa ste imali igraca vise.....
sta hoces da kazes, svaki crveni do sad je bio zasluzen na grbavici, a druga stvar nijednom nam nije donjeo neku vecu prevagu taj igrac vise cak sta vise igramo losije sa igracem vise :D
Da uvijek zasluzeno, cak i u tunelu stadiona Grbavica se dijele.....nebitno...cestitke na pobjedi.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 nov 2009, 16:49

pa ti malo uzmi pa vidi pravila pa vidi kad sve sudija moze pokazat karton...a druga stvar vidim da su neke sudija kaznjene, nesto nisam primjetio da je kaznjen sudija sa tog meca ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 01 nov 2009, 16:56

Ima li iko podatak neki o ovom momku Fariću sto je ushao umjesto Mirka broj 33...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 nov 2009, 16:57

[/quote]sta hoces da kazes, svaki crveni do sad je bio zasluzen na grbavici, a druga stvar nijednom nam nije donjeo neku vecu prevagu taj igrac vise cak sta vise igramo losije sa igracem vise :D[/quote]

Da uvijek zasluzeno, cak i u tunelu stadiona Grbavica se dijele.....nebitno...cestitke na pobjedi.[/quote]
Hajd, vozdra.

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 01 nov 2009, 16:58

Ma Mesanovic je BOG :!: :!: :mrgreen: :mrgreen:

i jos da pohvalim organizaciju utakmice zakasnili smo 20 min :mrgreen:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 01 nov 2009, 17:02

eo upravo sa tekme...zadovoljan sam vise rezultatom nego igral al stas....jedino mi je bilo krivo sto je penal izveo BEKRIC, vise bi volio da je izveo MESANOVIC zato sto lik daje 100% od sebe svaku tekmu, a bekric ni 50%....SIME najjaci!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 nov 2009, 17:04

WeLLy je napisao/la:Ima li iko podatak neki o ovom momku Fariću sto je ushao umjesto Mirka broj 33...
Dosao ih hajduka,nudio mu Hajduk ugovor na 5 godina njemu bilo puno i potpisao na 2 sa nama!

Zasluzena pobjeda,rano poveli mogli rijesiti sve do poluvremena,na samom kraju prvog poluvremena igrac sa brojem 8 koji je samo par minuta ranije dobio zuti zbog cupanja za dres ide sa dvije noge s leđa na covjeka - drugi zuti,u drugom dobro krenuli imali sanse i onda pali negdje oko 60-te,Olimpik imao inicijativu ali ne i sanse,na kraju u 90 i nekoj Simic srusen a penal pucao Bekric,sve u svemu 2-0 kao i na prijateljskoj....

Mesanovic i simic najbolji,ostali prosjek...

A sada slijedi utakmica sa Dinamom II
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 01 nov 2009, 17:04

svaka cast na ocekivanoj pobjedi...steta sto je par bio blokiran na kladari, mogle su se uzet fine parice ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 01 nov 2009, 17:05

WeLLy je napisao/la:Ima li iko podatak neki o ovom momku Fariću sto je ushao umjesto Mirka broj 33...
Marko Farić, od ljetos u želji, 19 godina mislim, lijevi bek, dijete Hajduka ali zbog prejake konkurencije višak na Poljudu. Došao u Želji, ovo mu je prva službena utakmica ja mislim...

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 01 nov 2009, 17:12

onaj simic nesmije biti na klupi on i mesanovic su vrh ove ekipe,samo onaj serdarevic mi slab pravo...prisli smo borcu na samo 6 bodova a imali smo vise utakmica u gostima...navijanje je ovu utakmicu bilo sramno dno dna ono ne smije onako...

derby county
Kontakt:

Post Postao/la derby county » 01 nov 2009, 17:16

carobni manijak je napisao/la:onaj simic nesmije biti na klupi on i mesanovic su vrh ove ekipe,samo onaj serdarevic mi slab pravo...prisli smo borcu na samo 6 bodova a imali smo vise utakmica u gostima...navijanje je ovu utakmicu bilo sramno dno dna ono ne smije onako...
kakvom borcu zalostan, vama je karanana protiv pitara pa ti vidi.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 01 nov 2009, 17:17

carobni manijak je napisao/la:onaj simic nesmije biti na klupi on i mesanovic su vrh ove ekipe,samo onaj serdarevic mi slab pravo...prisli smo borcu na samo 6 bodova a imali smo vise utakmica u gostima...navijanje je ovu utakmicu bilo sramno dno dna ono ne smije onako...
uredu je a dosadna lika
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 nov 2009, 17:17

Puno bi nam značila pobjeda nad drugim gradskim rivalom :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 nov 2009, 17:18

O cemu to ti ziv bio :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

carobni manijak
Kontakt:

Post Postao/la carobni manijak » 01 nov 2009, 17:23

carobni manijak"]onaj simic nesmije biti na klupi on i mesanovic su vrh ove ekipe,samo onaj serdarevic mi slab pravo...prisli smo borcu na samo 6 bodova a imali smo vise utakmica u gostima....
nezz bistik nesto mi bi hahhahaha nego kako ovi ovdje mogu pisati 3.000 kad samo jug koji je bio pun prima oko 4.000 procjene su vam na nivou u zenici bilo 1.000 po vasem a ljudi nije bilo ni 500 mozda ste specijalce racunali

drug

Post Postao/la drug » 01 nov 2009, 17:26

Ne sjecam se da je tebe iko ista pitao ovdje. Pokazao si se ko prava taraba sto se poznavanja fubala tice. Ajd hvataj se noge sa ove teme.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 nov 2009, 17:26

carobni manijak je napisao/la:carobni manijak"]onaj simic nesmije biti na klupi on i mesanovic su vrh ove ekipe,samo onaj serdarevic mi slab pravo...prisli smo borcu na samo 6 bodova a imali smo vise utakmica u gostima....
nezz bistik nesto mi bi hahhahaha nego kako ovi ovdje mogu pisati 3.000 kad samo jug koji je bio pun prima oko 4.000 procjene su vam na nivou u zenici bilo 1.000 po vasem a ljudi nije bilo ni 500 mozda ste specijalce racunali
O nekim stvarima se ne pise na ovom forumu,a navijanje je bilo ok,ne znam sta hocete ;)

@derby county
Kompleks je cudo...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2009, 17:27

Cestitke Zelji na pobjedi,znao sam da ce dobit danas jer mi je bilo sumnjivo sto je par bio blokiran u kladionicama.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 nov 2009, 17:28

Odpuzi odavde , kompelsasu ljubomorni. :twisted:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 01 nov 2009, 17:29

Prvih deset minuta tj.do prvog gola smo igrali odlično.Ne znam čim damo gol odmah se povučemo a ne bi trebali.Mešanović odličan Šimić najviše pretrčao a naš najbolji igrač je Mešić(kako je samo strpao Spalevića u džep),Bekrić gol i asistencija.Da nam je Pelak lopta mu se jednostavno lijepi za nogu. Kad se sve sabere i oduzme bolji smo bili pored 2 gola imali smo još dvije stative.
FEDERER= KLOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Lokomotifa, perodeformero, tiagofaria25 i 52 gosta.