FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da ga Dal zabije za pobjedu, skine dres i dobije žuti da ga ne gledamo na derbiju, amin!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sretno danas!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sretno momcima 

Sto se tice samog Dala on je nama trenutno najmanji problem od svih drugih **** problema koje imamo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije kriv Dal zato što je tu. Kriv je za neke stvari, ali nije ni blizu najveći krivac. Ljudi iznad njega su krivi, da oni rade kako treba, malog levata ne bi bilo ni na mapi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ode nam Zrinjski na +20 podhitno danas pobjeda, da to smanjimo, da držimo priključak.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Igraj bordo bijeli! Kako god zelim da pobjedite.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- belosevic23
- Kontakt:
Mozemo ih drzati al samo za muda sto se tice prikljucka, ljudi ove sitne tekme lagano rjesavaju sa pola gasa. Ja se ne sjecam takve nase utakmice, mozda protiv posusja kad je bodul izvodio karafekeElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 14:17Ode nam Zrinjski na +20 podhitno danas pobjeda, da to smanjimo, da držimo priključak.
S kojom lakocom ljudi igraju yebem ti zivot !!!ElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 14:17Ode nam Zrinjski na +20 podhitno danas pobjeda, da to smanjimo, da držimo priključak.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U 2 pasa dođu do gola i zabiju. Golemo.NazorUso je napisao/la: ↑05 mar 2023, 14:34S kojom lakocom ljudi igraju yebem ti zivot !!!ElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 14:17Ode nam Zrinjski na +20 podhitno danas pobjeda, da to smanjimo, da držimo priključak.
Mi ovo ni na treningu ne možemo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Zrinjski je institucija i najorganizovaniji klub u našoj državi ma koliko se to nekima ne sviđalo. Ljudi su u obje utakmice bili bolji od Slovana koji je bio prvi u svojoj grupi u konf. ligi. E sad zamislite da oni imaju naš budžet. Kamo srece da bar znamo prepisat od njih.NazorUso je napisao/la: ↑05 mar 2023, 14:34S kojom lakocom ljudi igraju yebem ti zivot !!!ElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 14:17Ode nam Zrinjski na +20 podhitno danas pobjeda, da to smanjimo, da držimo priključak.
Zamlataraj rucicama danas Dalara kad je zijanis i zagalami na saigrace!! Ideeemo!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sa pobjedom danas ukljucujemo se ponovo za naslov prvaka
Igramo sve dok Zrinjski ne podigne pehar

Igramo sve dok Zrinjski ne podigne pehar
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vjerujem da je Ivica Barbarić ponio bijelu zastavu kad je vidio da nam Dalara igra u prvoj. Plus haman pa nema i Radovića, pa vjerujem da ćemo Salčina na beku gledati 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ključ uspjeha Zrinjskog je jednostavan fudbal. Nama je takav pristup haman ispod časti - mi furamo zvijezde i retarde na klupi.
Navijači su krivi.
Navijači su krivi.
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, Lavcina, Rodman, Sinfoc1986, strucnjak9, Vanja8 i 59 gostiju.