FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2016, 01:54

Ja na poslu veceras strepim, jer sam vidio da smo gubili, pa mi otac javlja izjednacili i prekid utakmice, ceka se nastavak... kad mi poslase sms da im Zeba uvali na smaom kraju za pobjedu, ja poceo skakati, gosti me gledaju, obezbjedjenje takodjer, neopisiv osjecaj i svaka im cast.

Daj neka neko blizak klubu makar spomene Haurdica, ovo je vise zabrinjavajuce i na kraju ce nas kostati titule jbt. Nikad necu prezaliti Djelmica, iako je ocito i momak htio van nase lige da ide, ali ne smijem ni pomisliti koliko bismo razvaljivali sa njim u timu.
Ovo sa Haurdicem sto smo odigrali je uzasno, cini mi se da smo vecinu golova postigli nakon njegovog izlaska (bilo bi zanimljivo to provjeriti) + Sarajevo razvalili bez njega.

Koji je igrac ovaj Zeba, koja ljudina, profesionalac, karakter... trebao bi oploditi u svakom gradu po makar jedno zensko, valjda onda nakon 20ak godina dobijemo nekoliko novih talenata u drzavi poput njega.

PS. Ne psujte jedni drugima ba, sta vam je, za isti klub navijamo, svako pokazuje emocije na svoj nacin, iako frustrira sto pojedinci stalno kukaju ovdje i vrijedjaju svaki put kad ne pobjedjujemo. Uzivajte u ovim momentima i nadajmo se sto skorijem sklanjanju na klupu Haurdica. :D Valjda bude i kakav sazetak uskoro, da vidimo te prilike i golove. Bobic nas nikako ne mirise, covjek najbolje brani protiv nas izgleda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 02:04

Zeba unikat.

Evo zbog ceka po meni:
1.tu je nesto vise od godine, a shvata situaciju kao da je dijete kluba
2.trudi se kao da nije u poznim godinama, vec kao da pocinje karijeru
3.poklanja paznju navijacima iako nije ponikao u Slobodi tj stekao je sa navijacima emotivnu vezu
4.izlazi i medije uvijek kada ga zamole
5.uvijek govori MI, a i kada je Zeljo protivnik ONI. Prevazisao je te granice rivalstva i dobrodosao je svugdje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2016, 02:10

Hahaha sta kazu kad su javili u Busu da je Zeba zabio..kazu kad u Neretvi nezavrsismo poce se bus ljuljat hahahaha..ajj oplakah

Cestitke igracima, sefu i navijacima koji su bili jer svi su zasluzni za danasnju pobjedu ..veoma tesko protiv bunkera ali dobro je
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 03 apr 2016, 02:12

tuzlak1987 je napisao/la:
Po radiu se igralo na polovini Veleza, a Velez pokusavao iz kontri. Dok su nasi kruzilo oko 16 Veleza pa cemo vidjeti.
Ubila ih Sloboda ko djecu. 3 ili 4 mrtva zicera je skinuo golman domacih kojeg podhitno treba potpisati. Jedna nasa stativa+penal na Zebi u 46-oj koji nije sviran. Velez tri puta presao centar, jedan gol koji je plod greske mislim Veselinovica i 2 ofsajda. Neko napisa da Zebi treba ljubiti nogu, likčina je glavom zaćero :thumbup: Husref podhitno mora pronaci nacin za razbijanje bunkera. 90 minuta igre preko oba krila govori nam da je danas vezni red poprilicno kiksao. Samo cu reci da se Zeba minimum 10 puta vratio po loptu do Pirica, a da je Ahmetovic dolazio na 40 metara od gola da primi loptu onda vam je jasno da je danas veza krahirala. Pobjeda uzeta na suh mišić :ljepota:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 apr 2016, 02:35

Put od nepunih 14 sati da bi se pogledao jedan sat utakmice voljenog kluba je ljubav cista ....u tih 60 i koji minut ovi nesretnici iz sela pored Mostara nisu uputili ni JEDAN UDARAC u okvir gola...jedva da su uspjeli 3 pasa sastavit .... Sto se tice Slobode silovanje teško al nekad jednostavno neće.... Jednom loptu vrapcicani izbijaju iz praznog gola,pa gol Kostića,drugi put ne svira se ČIST penal na Zebi zatim odličan pokušaj sarica, Ordagicu golman brani 1na1 pa stativa mehidica i konačno taj Zebin gol...znaci Devastacija klasična.... Sve se ovo dešavalo između valjanja vrapcicana po terenu,namjernom udaranje sa leđa naših igrača, ubacivanja rolni papira, bakljada, ubacivanja 2 lopte u teren prekida te svih mogućih opstrukcija igre i pauze od j e b e n i h pola sata radi hirova ono 200 djece iza gola....da onog uhljupa od sudije nije bilo nesto lafo stid i da se bije ustrucavao hladno je trebao MINIMALNO 10 minuta produžit meč....Al posto ima BOGA metnuli smo im kad najviše boli i matematički ih poslali u drugu ligu gdje će nadam se duuuuuugooooo ostati pa će imati vremena na pretek za ono svoje cobansko ponašanje na onoj livadi i skandiranje GABELI I GOSKU.... DABOGDA 100 GODINA GAZILI FEDERALNU dok mi lagano idemo ponovo na čelo tabele bar do sutra...masite ušima i gledajte sta vas je snašlo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 apr 2016, 02:46

Titule se uzimaju na malim tekmama uz jos ovakve preokrete. Svaka cast svima koji su putovali danas. Sigurno je da je podrska puno pomogla.

Mentalitet imamo i kokektiv je taj koji je nasa prednost.

Nazalost, danas su se na listi degena, Sulejmanu Djoricu, prikljucili tuzlak1987,slana krv, slobodatuzla1919 i hulehule. Stid i sram da vas bude.

Sloboda do groba
tuzlanska Sloboda

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 apr 2016, 02:49

Sloboda do groba :!:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2016, 02:54

emil02in je napisao/la: Jest,tačno tako buraz podsjetim te na ovog sašu matića vrlo brzo!Ako ti misliš da titula vrijedi jer je kupljena onda je to ok !Pozz i sretno do kraj što se mene tiče,a čini mi se da su vaše pare isto ostale u Gabeli samo vama ne odgovara da se o tome priča!
Ja kako znam mi tad nismo imali za kifle ..a posebno sad nebi Azmir se petljao u to kad je vec prozvao neke zbog toga..sigurno da je pametan i zna da ga to moglo kostat znajuci da bi se moglo ovo zavrsavat i na sudu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 02:57

zlajci je napisao/la:Titule se uzimaju na malim tekmama uz jos ovakve preokrete. Svaka cast svima koji su putovali danas. Sigurno je da je podrska puno pomogla.

Nazalost, danas su se na listi degena, Sulejmanu Djoricu, prikljucili tuzlak1987,slana krv, slobodatuzla1919 i hulehule. Stid i sram da vas bude.

Sloboda do groba
De ba za Slobodu bih i zadnju marku dao.. Razliciti smo svi, neko ima strpljenje neko ne i nisam se nikad radovao osim zadnje utakmice protiv Igmana.

Hocu trofej da uzme Sloboda i previse i to je to. Jeste fail kada ne vjerujes do kraja ekipi ali nikada nisam okusio radost u 10 i vise godina sto idem na Tusanj i previse se poderem kada su ove utakmice, bolje bi bilo da ne pratim ovo do kraja preko radia.

Dolazio sam na Tusanj i kada je Kovacevic bio glavni, a sam znas kakvi smo tada bili.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 apr 2016, 03:01

zlajci je napisao/la:Titule se uzimaju na malim tekmama uz jos ovakve preokrete. Svaka cast svima koji su putovali danas. Sigurno je da je podrska puno pomogla.

Sloboda do groba
Sam znas da bi svi koje si naveo dali zivot za Slobodu... Kao sto tuzlak1987 rece, neko ima strpljenja a neko ne... Mislim da i corava kokos vidi da je Haurdic kloc, a degeni jesu oni koji su pisali da Husref treba otic. Ja sam vijecni pesimista, ne znam ni ja sto, i ja iznesem svoje misljenje na forumu, i degen sam?

Uglavnom, idemo u nov pobjede. I AkoBogDa po historijsku titulu!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 apr 2016, 03:13

Ja nemam strpljenja za Haurdicem , ali nebi ovo rekao nikad nakon svega .. ali Haurdic je namjestio prvi gol tako da je napokon nesto i uradio :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 03:26

Jedna dobra stvar je da cemo igrati sa Travnikom koji ce vjerovatno ispasti iz lige do tada, vecina nas je kontala da ce biti u borbi tada ali moglo bi biti potencijalno dobro za nas do tada. Mada je vjerovatno i premiranje tu ali eto kasne vec 10 bodova..

Mladost, Drina, Travnim must win, Siroki pod reflektorima. Biti ce zanimljivo..

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 apr 2016, 06:10

Sloboda do groba
Ja cu opet da kazem da Haurdic lose igra i da je za njega Mehidic igracina. Ne znam zasto ga Husref toliko forsira. Ako smo sretno pobjedili, ne znaci da cemo sutra opet napraviti isto. Znaci moras izgubiti bodove pa da neko skonta da u nekim trenutcima igramo sa igracem manje.
Kritika dolazi iz ljubavi i zeljom za uspjeh, nemam ja nista protiv Haurdic, samo sam misljenja da je imao dovoljno prilika i da koci ekipu....i naravno volio bih da me samo on demantuje.
P.s. nemoj molim te da ovo protumacis kao moje pravdanje tebi, apsolutno me ne zanima kako ces me nazvati.

Scorpio10
Kontakt:

Post Postao/la Scorpio10 » 03 apr 2016, 07:14

Na ovakvim se utakmicama dobiva prvenstvo. Sad sam jos veci optimista da bi Zrinjski mogao kiksati danas.
Sto se Haurdica tice, svima je jasno da je, po dosad prikazanom, ka*ina od igraca, a nas klasicni mentalitet cim ne ide je*avat svima redom, cudi me kako jos uvijek navijate za Slobodu nakon ispadanja a drugu ligu. Zivi i zdravi mi bili.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 03 apr 2016, 10:20

Prelijep osjecaj ustati ujutro i pogledati tabelu. Uf kakva utakmica ne pamtim da je Sloboda ikada u jednoj sezoni imala toliko preokreta i da je dolazila do povoljnog rezultata kao u ovoj. Drina, Mladost, Velez ovo su odluke velikih timova koji igraju dok sudija ne odsvira kraj.
Svaka cast igracima i strucnom stabu kao i navijacima koji su putovali 8 sati da bi gledali sat vremena utakmicu.

Citajuci nas pdf tokom utakmice mogu samo reci fuj, kocijasi bi pozavidili na onakvom rijecniku pojedinaca ne postoji opravdanje za to, vrijeme im je da se malo zapitaju za piskaranje.
samo Sloboda

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 apr 2016, 10:25

Zato ja ne pisem ovdje nista tokom utakmice, pogotovo ako gubimo, fuj sta ljudi znaju pisati...

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 03 apr 2016, 10:33

shaman7 je napisao/la:Cestitke Slobodi na pobjedi, iako sam navijac Veleza, ovo niste smjeli kiksati. Ne dolazim s mrznjom ovdje nego cisto da cestitam, na iskustvo odradjeno ali i nasi igraci odigrali jako dobru utakmicu. Informacija jedna.. Bus sa navijačima vam je zaustavila murija na Bradini i ulazila u bus. Jel to bilo prebiranje pred predaju policiji Kantona Sarajevo ili problemi neki? Nadam se da je sve uredu.

Neko video ili sazetak sa danasnje utakmice?
Hvala,vasi su prvo poluvrijeme odigrali dosda solidno,al sve vidi da ne maju snage.Svaki prekid trce po vodu,dok nasi ostaju na terenu.Kazem solidno su pruzili prvo poluvrijeme...dok drugo je bio klasicni bunker i zadrzavanje vremena.
Stose tice busa,sve ok...sitni problem bio...koji je odklonjen za 10 minuta i nastavljen put.
Veliko HVALA momcima iz Mramora i Zivinica koji su bili dio ekipe jucer u Mostaru :salut:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 apr 2016, 10:45

. . kako bi nam sad "poklopio" kiks Zrinje . . .auuu . . .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2016, 10:49

Svi uz Slaviju. :bih:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 03 apr 2016, 10:57

emirzlaTu je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Cestitke Slobodi na pobjedi, iako sam navijac Veleza, ovo niste smjeli kiksati. Ne dolazim s mrznjom ovdje nego cisto da cestitam, na iskustvo odradjeno ali i nasi igraci odigrali jako dobru utakmicu. Informacija jedna.. Bus sa navijačima vam je zaustavila murija na Bradini i ulazila u bus. Jel to bilo prebiranje pred predaju policiji Kantona Sarajevo ili problemi neki? Nadam se da je sve uredu.

Neko video ili sazetak sa danasnje utakmice?
Hvala,vasi su prvo poluvrijeme odigrali dosda solidno,al sve vidi da ne maju snage.Svaki prekid trce po vodu,dok nasi ostaju na terenu.Kazem solidno su pruzili prvo poluvrijeme...dok drugo je bio klasicni bunker i zadrzavanje vremena.
Stose tice busa,sve ok...sitni problem bio...koji je odklonjen za 10 minuta i nastavljen put.
Veliko HVALA momcima iz Mramora i Zivinica koji su bili dio ekipe jucer u Mostaru :salut:
imas pp

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 18 gostiju.