hilmo je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:
Ko god da dodje za 4-5 kola ili za polusezone ne moze napraviti nista ! Mislim ljudi koji to organizuju moraju biti svjeni kako se gradi tim , i sto je jos bitnije od kojih igraca . Jarnija je kostala igra na strani , a opet na momente taj je tim pokazivao extra dobru igru , i da je imao srece u kljucnim trenutcima , kao sto nije ko zna kako bi danas sve to izgledalo . ps . jos jednom da se ogradim od padobranaca na obje strane , ako nemate nesto pametno , zaobidjite me ....
Naravno da se za mjesec i pol ne moze nista napraviti, jes da se moze izgubiti...Glupo je porediti ali evo Manchester United nakon toliko godina nece igrati ligu sampiona, i sta sad trebaju otjerati Davida M. ma nidje veze...
Jarni nije neko trenersko ime to svi znamo, ali imao je dobrih igara. Kao sto on rece presudila je utakmica protiv Nijazovih, nakon te utakmice igraci su psihicki pali.
Ma naravno . Eh sada pitnje je koliko vi imate vremena , citaj Dino i Abdulh , koliko vremena jer imperativ relultata cesto vodi u greske . Moje misljenje je da se trebao ostaviti Jarni , jer zapoceo je nesto a sudi mu se i prije isteka sezone , gdje je bio u igri , imao aktivan rezultat a i samo polufinale je uspjeh , neki ...
Sta je cilj , to vi svi znate , ali na ovaj nacin , sa ovakvim turbulencijama , gdje je svaki potez pod lupom , nije lako raditi ... Tek sada je klupa uzarena i vjerujem da ce u pregovorima za istu , svki iole ozbiljan trener traziti da mu se zanemare rezultati do kraja ove sezone , jer u 5-6 utakmica , sta moze pokazati ... A opet nek ispadne iz kupa , on bi kao bio krivac , sto je jako nezahvalno ...