Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Vraćaju se u 60-te

- Donnie Darko
- Kontakt:
seks
Vec me razocarao a sezona sljedeca ni blizuMokes je napisao/la: Cini mi se da mijenjaju neka pravila, tako da cemo vidjeti.
Rece onaj s SK da u Ferariju nece biti znacajnijeg razvijanja bolida, sto znaci jos jednu sumorno sezonu
Mislim da bi RB trebao biti bolji nego ove sezone, tj. Ocekujem ih kao ozbiljnije rivale Mercedesu.
Kad ce vratit dosipanje goriva imal najava za to ?
I mene je, ali sta da se radi. Navikli smo na teske sezone.MElloo je napisao/la:Vec me razocarao a sezona sljedeca ni blizuMokes je napisao/la: Cini mi se da mijenjaju neka pravila, tako da cemo vidjeti.
Rece onaj s SK da u Ferariju nece biti znacajnijeg razvijanja bolida, sto znaci jos jednu sumorno sezonu
Mislim da bi RB trebao biti bolji nego ove sezone, tj. Ocekujem ih kao ozbiljnije rivale Mercedesu.![]()
Ne vjerujem u skorije vrijeme da ce to vratiti
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nista licno, trazio nekog navijaca BarceMokes je napisao/la:I mene je, ali sta da se radi. Navikli smo na teske sezone.MElloo je napisao/la:Vec me razocarao a sezona sljedeca ni blizuMokes je napisao/la: Cini mi se da mijenjaju neka pravila, tako da cemo vidjeti.
Mislim da bi RB trebao biti bolji nego ove sezone, tj. Ocekujem ih kao ozbiljnije rivale Mercedesu.![]()
Ne vjerujem u skorije vrijeme da ce to vratiti
Steta sto nema dosipanja goriva to mi je najbolje bilo pogotovo taktike za to
Svakako da RB ima prostora za napredak vise od Mercedesa, jer ovi su haman pa dostigli vrhunac, tesko je napraviti bolji bolid nego sto imaju, tako da sve je do njih, ukoliko uspiju dovoljno napredovati mozda cemo gledati i malo izjednaceniju sezonu, mada mislim da Hamilton uzima rutinski, nakon svih ovih pehova kroz koje je prosao.Mokes je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Ma i naredne sezone je ista prica, nemojte se nadati nicem drugom, Mercedes najdominantniji, RB i Ferrari u 5 deka, jedino sto ce McLaren Honda biti dobra, Force India pozitivno iznenadjenje, a Wiliams smijesan.
Kimi za penzije, Max je najvece osvjezenje sezone, sampion u nastanku 1 kroz 1, ima moju podrsku.
Cini mi se da mijenjaju neka pravila, tako da cemo vidjeti.
Mislim da bi RB trebao biti bolji nego ove sezone, tj. Ocekujem ih kao ozbiljnije rivale Mercedesu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Slabo su skontali ti na SK-u.MElloo je napisao/la:Vec me razocarao a sezona sljedeca ni blizuMokes je napisao/la: Cini mi se da mijenjaju neka pravila, tako da cemo vidjeti.
Bolid za sljedecu godinu nece biti nadogradnja bolida iz prosle sezone kao sto je to ove bio slucaj, pravila se dosta mjenjaju pa necemo gledati evolucije bolida vec novi bolid, a ferrari je poceo rad na novom bolidu uporedo sa radom na bolidu iz ove sezone i znaci da se on pravo vec vise od godine, ali i ostale ekipe , ferari bi mogo biti optimistican jer glasine kazu da je dosta uticaja na bolid za sljedecu godinu ostavio Rory Byrne, legendarni ferarijev dizajner, koji dvije godine vec radi u ulozi savjetnika nakon povratka iz penzije
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Rosberg se oprostio

WTF
WTF
Daj Alonsa u Mercedes da se igramo 
Nema nista od toga, Wehrlein ce biti nasljednikdarker10 je napisao/la:Daj Alonsa u Mercedes da se igramo
Ah covjek moze sanjat.Znaci Hamilton prvak 2017. 
niko rosberg se oprostio od formule jedan
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
pickast potez
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zna da neće više ni prismrditi tituli. A šta će biti s ugovorom, potpisao ga je ljetos
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
A kakva budala jbt

- Donnie Darko
- Kontakt:
Dovest će Wherleina i gledat ćemo Lewisa kako osvaja 80 hiljada bodova 
Osim ako RB ne napravi bolji bolid.
irfo je napisao/la:Nema nista od toga, Wehrlein ce biti nasljednikdarker10 je napisao/la:Daj Alonsa u Mercedes da se igramo
Stvarno ce on biti nasljednik ? Kakav skok iz najslabijeg u najjaci bolid
Ustvari jos ne mogu da vjerujem da se Nuco oprostio
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Vidjecemo, sjecas se prve hamiltonove sezone, mozda i wehrlein moze ponovit isto, nema pritisak nikakav, ocekuje se da izgubi, kolega mu je trostruki sampion svijeta, on je tu kao vozac broj dva, moze se sve desit , a pokazo je da ima talenatdarker10 je napisao/la:Ah covjek moze sanjat.Znaci Hamilton prvak 2017.
A sto se Nica tice, odlazi kao svjetski sampion
Nije Wherlein taj kapacitet,bar to nicim nije pokazao kroz ovu godinu
Nico je vjerovatno dozivio jedno veliko olaksanje i nije htio da se opet izlaze slicnom pritisku.Vjerujem da ce se pokusat vratit kroz godinu ili dvije,mlad je on jos.Da mi je samo koga dobrog u Mercedes,ni Button ne bi bio los 
mislis ako Renault napravi bolju pogonsku jedinicu , sto se tice aerodinamike RB je rame uz rame sa MercomDonnie Darko je napisao/la:Dovest će Wherleina i gledat ćemo Lewisa kako osvaja 80 hiljada bodova
pa nista, sporazumni raskid ugovoraKingJamesMVP je napisao/la:Zna da neće više ni prismrditi tituli. A šta će biti s ugovorom, potpisao ga je ljetos
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.