Jokic je jedini kandidat za MVP, nema se kome drugom dati
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma ne mogu je dati embiidu, frajeru koji je fulio 40% tekmi,nista od toga nisu toliko idiotiOldFashioned je napisao/la: ↑20 apr 2021, 15:38Uzet' će na kraju Embiid ali opet se ne može reći da bi bila krađa.
Za mene lično Jokara.
Jokić je zasluženi MVP ove godine koliko god nam ga laki ogadio

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma ne može meni niti jedan forumaš ogadit' nekog igrača (ako mi se već prethodno ne gadi).
On samo opasno ide na rinaka sa svojim neznanjem jer je ubijeđen da zna, a lijepo nam priznao da ne gleda utakmice što je osnova ako želiš nešto znati o ovom sportu, konkretno NBA ligi. Ali eto, ko će tvrdoglavom išta objasniti, to je prosto nemoguće.
On samo opasno ide na rinaka sa svojim neznanjem jer je ubijeđen da zna, a lijepo nam priznao da ne gleda utakmice što je osnova ako želiš nešto znati o ovom sportu, konkretno NBA ligi. Ali eto, ko će tvrdoglavom išta objasniti, to je prosto nemoguće.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Obzirom da lucky nema pojma o svojoj "struci" cudo je da zna sta je NBA.
ako ces direktno za embida i jokica i 3p sut.
da pojednostavimo i kazemo da embid ima 30% a jokic 40% suta. onda je jokic efikasniji za trecinu od njega a ne za 10%. na 10 suteva ce embit dati 3 trojke a jokic 4. ovaj ce postici 9 p a jokic ne 10 (sto bi bilo 10% efikasnije) nego 12 sto je za trecinu efikasnije od embida (33% njegovih poena).
jel uce vas u bosni sta u skoli? il vam je i skolstvo kao i sport i sve ostalo u drzavi? ja dok sam ucio u sarejevu bilo je dosta dobro obrazovanje, sta napravise poslije ne znam.
da pojednostavimo i kazemo da embid ima 30% a jokic 40% suta. onda je jokic efikasniji za trecinu od njega a ne za 10%. na 10 suteva ce embit dati 3 trojke a jokic 4. ovaj ce postici 9 p a jokic ne 10 (sto bi bilo 10% efikasnije) nego 12 sto je za trecinu efikasnije od embida (33% njegovih poena).
jel uce vas u bosni sta u skoli? il vam je i skolstvo kao i sport i sve ostalo u drzavi? ja dok sam ucio u sarejevu bilo je dosta dobro obrazovanje, sta napravise poslije ne znam.

Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 20 apr 2021, 15:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- OldFashioned
- Kontakt:
Tu si ti negdje sa njim, čuvate se za mali prst, još malo pa i cijela šaka.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Neznalico, znak % je to vec "uradio". Ne mozes gledati samo pogodjene suteve kada poredis procente. Jadna majka toj djeci sto ih ti ucis.
sta je uradio? sta znaci taj znak?
ajde ne moj vise o matematici. jer si tu puno gori nego sto se kosarke tice.
ajde ne moj vise o matematici. jer si tu puno gori nego sto se kosarke tice.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro je pa ti ne pametujes o gramatici

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
sto se gramatike tice mrsko mi je udarati velika slova i slicno. ne pisem naucne radove nego pisem po forumu. a vjerovatno sam daleko skolovaniji od najvece vecine ovdje. tako da smanji taj kez.
4. stepen el tehnike u sarajevu.
isao godinu na dif kao izbjeglica u nisu.
ponovo isao gimnaziju u svedskoj jer mi nisu priznali ocjene (nisu mogli verifikovati) vec samo diplomu.
zavrsio za gimnazijskog ucitelja matematike u svedskoj.
i nadam se da necu jos dugo raditi u bransi. jer imam druge planove.
4. stepen el tehnike u sarajevu.
isao godinu na dif kao izbjeglica u nisu.
ponovo isao gimnaziju u svedskoj jer mi nisu priznali ocjene (nisu mogli verifikovati) vec samo diplomu.
zavrsio za gimnazijskog ucitelja matematike u svedskoj.
i nadam se da necu jos dugo raditi u bransi. jer imam druge planove.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 20 apr 2021, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
Da su ti barem samo velika i mala slova problem kao i tačke i zarezi.
sto je za diskusiju o NBA najbitnije jelte?
vi lupate takve nelogicnosti da je vrlo upitno vase godiste ili barem visina IQa a najvjerovatnije oboje.
vi lupate takve nelogicnosti da je vrlo upitno vase godiste ili barem visina IQa a najvjerovatnije oboje.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 20 apr 2021, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Talični se prebacio s tenisa na košarku da dominira, talični kompjuteru

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fascinantno je da niko nikada nije tako racunao (za procente govorim) u NBA-u, a i kosarci generalno.
Bilo koji sajt da uzmes, TV kucu, portale, emisije...
Vjerovatno zato sto nisu ucili skolu u Sarajevu dok je obrazovanje bilo dobro.
A sta cemo za ove preko bare? Svi nepismeni, neobrazovani i bez znanja?
Bilo koji sajt da uzmes, TV kucu, portale, emisije...
Vjerovatno zato sto nisu ucili skolu u Sarajevu dok je obrazovanje bilo dobro.
A sta cemo za ove preko bare? Svi nepismeni, neobrazovani i bez znanja?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidi se da Huseta nije prošo 

#Punoljetstvo
Šta prošo, on lično Huseta učio procente

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
polako postaje neprijatno iskustvo citatanje ove teme ali bez obzira na to dobro je podsjetiti se da se oklahoma naoruzava prvim zvjedama iz visokih
pikova .... da je poku odlican i sve bolji ,
a da Lu Dort -> momak koji je skautiran kao neki novi Robertson ili sta vec slicno obrazac aktletike bez talenta, koji nakon sto je ponajbolje cuvao hardena u skorijoj istoriji,
ove godine je uspio namjestiti ruku i proizvesti se u prvu opciju OKC cak i ispred Shaia ?
mozda nije lose tipovati na brzi iskorak OKC-a
pikova .... da je poku odlican i sve bolji ,
a da Lu Dort -> momak koji je skautiran kao neki novi Robertson ili sta vec slicno obrazac aktletike bez talenta, koji nakon sto je ponajbolje cuvao hardena u skorijoj istoriji,
ove godine je uspio namjestiti ruku i proizvesti se u prvu opciju OKC cak i ispred Shaia ?
mozda nije lose tipovati na brzi iskorak OKC-a
Kad sam ga ja proso, moze svako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.