FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobar pres
Sablic rekao dosta stvari konkretno i dao nam neke bitne odgovore
Nazalost i sutra bez stranaca,ali Siroki i ovako los je previse hendikepiran
Sutra su bez 2 jedina igraca koji mogu nesto uraditi i bez njih sutra nece moci nista
Provjera sa N.Pazarom ce dobro doci u pauzi
Jako dobra provjera
Taman ekipa,nije ni slaba ni nesto jaka
Sta je sa kartama??
Zasto nisu u prodaji??
Sutra su bez 2 jedina igraca koji mogu nesto uraditi i bez njih sutra nece moci nista
Jako dobra provjera
Sta je sa kartama??
Zasto nisu u prodaji??
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
hajde sto nisu u prodaji, nego na zvanicnoj ni obavijesti da igramo tekmu sutraNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:38Dobar pres
Jako dobra provjera
Sta je sa kartama??
Zasto nisu u prodaji??
- Shategabri
- Kontakt:
Pa eto hajde reci šta si ti izvukao iz njegove priče?Pantelija je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:31Ti iz svega izvuces zaključak, najčešće negativan.Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:45Pa rekao je Kasum, ništa dok Mirvić i Nam na raspetljaju.
Nama trenutno boli q, pogotovo ako je zaiskao neku lovu kao što se govori o parama od Kove.
Biće kad bude, ide dobro...šta ide dobro, ništa nije smio reći konkretno?
Znači ne zna ni on kad će i šta će, ne zavisi od njega. Pregovaraju. Kad šta i kako, ne zna se.
Negativno je čim pravi problem ekipi za koju navijam. A to kako će se oni međusobno kusurati me ni ne zanima nešto previše.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
...i ono s juniorima kad su igrali zbog korone smo se s njima patili tako da nismo mi toliko trenutno jaki da je ista lagano...Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:15Jedno je sigurno da uski nikad losiji ne dolazi,i tri bobe su sigurne![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo da je sutra pobjedit, bilo kako, sad bi potpiso da nas ubiju igrom i pogode 40 stativa i 29 prečki, a da mi iz jedine prilike dadnemo go i uzmemo 3 boda.
Bu.dala je svako ko misli da će bit lagano, da nam ne mogu ništa.. previše nama igrača fali da bi bilo lagano pa makar igrali protiv ekipe iz 1. lige FBiH.
Ovako hendikepirani možemo izgubiti i od Famosa a pokazali smo da ipak možemo pobjedit i na najtežem gostovanju u ligi.
Široki jest oslabljen što je plus, al i ovako oslabljeni su bolji od Milsmaija koji nas pobjedi, a isto tako je i Sloboda jača od Milsamija pa smo ih dobili i to na Tušnju. Samo jako i oprezno.
Bu.dala je svako ko misli da će bit lagano, da nam ne mogu ništa.. previše nama igrača fali da bi bilo lagano pa makar igrali protiv ekipe iz 1. lige FBiH.
Ovako hendikepirani možemo izgubiti i od Famosa a pokazali smo da ipak možemo pobjedit i na najtežem gostovanju u ligi.
Široki jest oslabljen što je plus, al i ovako oslabljeni su bolji od Milsmaija koji nas pobjedi, a isto tako je i Sloboda jača od Milsamija pa smo ih dobili i to na Tušnju. Samo jako i oprezno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa evo sablić je rekao da se desava nesto oko registracija, jucer - prekjucer su novinari s jednog portala poslali upit oko toga, rekli su im da mozda budu registrovani barem fanimo i ekipa za sirokoga, znaci nesto se radi. Ocigledno je dosao neki novac, benko je cini mi se rekao da su vec uplatili dio novca..Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:41Pa eto hajde reci šta si ti izvukao iz njegove priče?Pantelija je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:31Ti iz svega izvuces zaključak, najčešće negativan.Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 13:45Pa rekao je Kasum, ništa dok Mirvić i Nam na raspetljaju.
Nama trenutno boli q, pogotovo ako je zaiskao neku lovu kao što se govori o parama od Kove.
Znači ne zna ni on kad će i šta će, ne zavisi od njega. Pregovaraju. Kad šta i kako, ne zna se.
Negativno je čim pravi problem ekipi za koju navijam. A to kako će se oni međusobno kusurati me ni ne zanima nešto previše.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Covjece ja drkicu bacam kada cujem Sablica kako prica otvoreno o svemu i kako cuva ekipu i na njihovoj je strani da uzmu zaradjeni novac. Svaka mu cast!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Nema logike da se neki registruju, neki ne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:53Pa evo sablić je rekao da se desava nesto oko registracija, jucer - prekjucer su novinari s jednog portala poslali upit oko toga, rekli su im da mozda budu registrovani barem fanimo i ekipa za sirokoga, znaci nesto se radi. Ocigledno je dosao neki novac, benko je cini mi se rekao da su vec uplatili dio novca..Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:41Pa eto hajde reci šta si ti izvukao iz njegove priče?
Ako smo riješili problem sa poreznom, znači da ih možeš sve registrovati. Ako nisi, onda nema nikom.
Ne kažem da se nešto ne radi, ali Kasum sam reče da se ne može ništa dok ova dvojica ne riješe između sebe.
Koševo Zapad
Kakav Milsami ??? Od Milsamija smo se pojacali 1000 %. Darko Bodul = Sarajevo a tada ga nije bilo,da je bio,nabusili bi Milsamija,kao sto cemo Listicu sutra !! Razguzit cemo ih skroz !!BordoSarajevo je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:48Samo da je sutra pobjedit, bilo kako, sad bi potpiso da nas ubiju igrom i pogode 40 stativa i 29 prečki, a da mi iz jedine prilike dadnemo go i uzmemo 3 boda.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Radi se o dvije vrste registracija. Jednu grupu čine Darko Lazić, Vicko Ševelj i Goran Sablić, koji moraju proći kompletne procedure dobijanja potrebnih papira, dok se kod Mirka Oremuša, Krste Velkoskog i Matthiasa Fanima radi o produžavanju radnih dozvola, što je kraći proces u odnosu na prvu pomenutu grupu, saopšteno nam je iz PR službe kluba.Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:57Nema logike da se neki registruju, neki ne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:53Pa evo sablić je rekao da se desava nesto oko registracija, jucer - prekjucer su novinari s jednog portala poslali upit oko toga, rekli su im da mozda budu registrovani barem fanimo i ekipa za sirokoga, znaci nesto se radi. Ocigledno je dosao neki novac, benko je cini mi se rekao da su vec uplatili dio novca..Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:41
Pa eto hajde reci šta si ti izvukao iz njegove priče?
Ako smo riješili problem sa poreznom, znači da ih možeš sve registrovati. Ako nisi, onda nema nikom.
Ne kažem da se nešto ne radi, ali Kasum sam reče da se ne može ništa dok ova dvojica ne riješe između sebe.
- ElCartel11
- Kontakt:
Juce je bilo govora i tome i ne treba sad traziti teorije zavjera.Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:57Nema logike da se neki registruju, neki ne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:53Pa evo sablić je rekao da se desava nesto oko registracija, jucer - prekjucer su novinari s jednog portala poslali upit oko toga, rekli su im da mozda budu registrovani barem fanimo i ekipa za sirokoga, znaci nesto se radi. Ocigledno je dosao neki novac, benko je cini mi se rekao da su vec uplatili dio novca..Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:41
Pa eto hajde reci šta si ti izvukao iz njegove priče?
Fanimo, Oremus i Velkoski su vec registrovani samo su im istekle radne dozvole. Sablic, Sevelj i Lazic su naši novi trener/igraci i nisu registrovani, a i logično nemaju radne dozvole.
Govora je bilo samo, da bi prva trojka mogla biti registrovana do Širokog, jer manje vremena treba, da se administrativno rjesi sve to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
300 000€ je neki dan leglo na racun.
Da li je uplata od Tana ili nove strukture koja treba preuzeti klub to ne znam.
Da li je uplata od Tana ili nove strukture koja treba preuzeti klub to ne znam.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
Ok to je jasno, ali je preduslov za bilo šta da se izmiri obaveza prema poreznoj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:00
Radi se o dvije vrste registracija. Jednu grupu čine Darko Lazić, Vicko Ševelj i Goran Sablić, koji moraju proći kompletne procedure dobijanja potrebnih papira, dok se kod Mirka Oremuša, Krste Velkoskog i Matthiasa Fanima radi o produžavanju radnih dozvola, što je kraći proces u odnosu na prvu pomenutu grupu, saopšteno nam je iz PR službe kluba.
Koševo Zapad
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma iako nema Ikića i Jurilja, nije to ništa slabija ekipa, dobit će Mujana i Ćavara. S tim da će sada vjerovatno morati mijenjati način igre, sa Ćavarom u ekipi sigurno da mogu tražiti posjed lopet i da preko posjeda nešto prave, što sa Ikićem i Juriljom nisu radili. Favoriti jesmo, ali teška utakmica će biti. Jurilj odstranjen iz ekipe, nezadovoljan. Mogli bi ovo naši i iskoristiti. 

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Isti k...Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:03Ok to je jasno, ali je preduslov za bilo šta da se izmiri obaveza prema poreznoj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:00
Radi se o dvije vrste registracija. Jednu grupu čine Darko Lazić, Vicko Ševelj i Goran Sablić, koji moraju proći kompletne procedure dobijanja potrebnih papira, dok se kod Mirka Oremuša, Krste Velkoskog i Matthiasa Fanima radi o produžavanju radnih dozvola, što je kraći proces u odnosu na prvu pomenutu grupu, saopšteno nam je iz PR službe kluba.
Buduci je niste produzili na vrijeme radi duga radite je kao da i nije produzenje

It's better when it's live
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izmiren je dio, ostatak ce se veoma brzo rijesiti, tokom rep pauze.Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:03Ok to je jasno, ali je preduslov za bilo šta da se izmiri obaveza prema poreznoj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:00
U 3 - 4 dana se treba ocekivati napokon zvanicna objava za Ismira i Tana
mujan vjv nece igrati tek jucer dosao... a pise na stranici da nece igrati ovi su tek stigliNisamInSajder je napisao/la: ↑26 avg 2021, 15:06Ma iako nema Ikića i Jurilja, nije to ništa slabija ekipa, dobit će Mujana i Ćavara. S tim da će sada vjerovatno morati mijenjati način igre, sa Ćavarom u ekipi sigurno da mogu tražiti posjed lopet i da preko posjeda nešto prave, što sa Ikićem i Juriljom nisu radili. Favoriti jesmo, ali teška utakmica će biti. Jurilj odstranjen iz ekipe, nezadovoljan. Mogli bi ovo naši i iskoristiti.![]()
Opusteno, njih je Sablic skautirao nece preci centra.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Devetomjesto
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑26 avg 2021, 14:05
Ne znam, čini mi se da Sablić zna šta radi, dobio je dosta kukolja u svom žitu, pa vidjećemo.
Cilj je Evropa, a ako se bude dobro radilo, možda se i prebaci![]()
Ma otprilike slicno razmisljamo, a ovo je identicno moje razmisljanje. Nadam se da cemo biti sretni u maju. 2022 g.
V.Vatra ako Bog da

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Haksss, HariTz, OzmoodPinglewood i 54 gosta.