Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
A ja kad sam govorio da se od ovog klauna od trenera sve može očekivati, pa čak i Wallace na Mirzinoj poziciji, neki su mi se smijali. 
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Cvikeras me iz utakmice u utakmicu iznenadjuje izbacio Redz i Kardashiana, a Tele u cosku igra saha.
Idiot ima tri cetvorke u ekipi i sva troica na klupi
Idiot ima tri cetvorke u ekipi i sva troica na klupi
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Boze dragi sta ovaj radi..ccccccccccc...bit ce veceras banovica
Ne znam je l' PJ mislio povecati Mirzi minutazu na ovaj nacin - tako sto ce nakon one dvojice staviti i Wallacea na cetvorku...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
PJ je kralj rotacija, što je Mancini u fudbalu, on je u košarci 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ovaj brooks je zalostan igrac
PJ isti Jordi Roura 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
kinder_jaje
- Kontakt:
podajte link tek ustadoh 
http://www.firstrow1.eu/watch/172423/1/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
http://www.viponlinesports.eu/basketbal ... nline.htmlkinder_jaje je napisao/la:podajte link tek ustadoh
et braca, šta bi sa ženom, jel te to još nije istjerala iz kuće
kad god neko ima bacanja na utakmici, ovi tamo puste riki martina bgm, teorija zavjere, distraction level - expert
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
-
kinder_jaje
- Kontakt:
falaMatador je napisao/la:http://www.firstrow1.eu/watch/172423/1/ ... -nets.html
Mogao si jos produziti,kako izgleda,Mirza nece prvo poluvrijeme ni ulazit..kinder_jaje je napisao/la:podajte link tek ustadoh
Evo od kako je wallace na 4 pokusavam shvatit sta ovaj Phil Jackson radi al ne ide mi u glavu....zalostan trener
Na YES-u tri naredne tekme, a to znači?

-
kinder_jaje
- Kontakt:
en puse kae ne mere drinjat a mene zabole zabole zaboleFOURTHOFFICIAL je napisao/la:http://www.viponlinesports.eu/basketbal ... nline.htmlkinder_jaje je napisao/la:podajte link tek ustadoh
et braca, šta bi sa ženom, jel te to još nije istjerala iz kuće![]()
kad god neko ima bacanja na utakmici, ovi tamo puste riki martina bgm, teorija zavjere, distraction level - expert
Ovo sve govori koliko PJ postuje i cijeni Mirzu, da sam na Mirzinom mjestu usto bih i pljunuo ga posred face
Dvije cetvorke igraju lose i on stavlja wallaca na cetvorku a ima Mirzu, to sve govori o tome koliko mu vjeruje
Dvije cetvorke igraju lose i on stavlja wallaca na cetvorku a ima Mirzu, to sve govori o tome koliko mu vjeruje
Treneri u Americi nemaju glavu, jedina dvojica koje cjenim u posljednje vrijeme su Phil Jackson ( a on više ne trenira ) i Greg Popovich. Ostalo je sve za jedne velike ka*ine.
Ući će Mirza, ali pitanje je kada. Gledati neke nevjerovatno glupe rotacije koje nemaju veze sa vezom je nevjerovatno.
Ući će Mirza, ali pitanje je kada. Gledati neke nevjerovatno glupe rotacije koje nemaju veze sa vezom je nevjerovatno.
Sve više mislim da je izmišljena današnja izjava PJA da će Mirzi više davat prilike za igru.
Uce opet pred kraj trece 
Kao sto sam i ocekivao nista od te vece minutaze, prosli put kad je najavio Mirza nikako nije ni dobio priliku.
Za nadati se bar da ce igrat u zadnjoj cetvrtini.
Za nadati se bar da ce igrat u zadnjoj cetvrtini.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.