AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 26 avg 2014, 20:31

Alen1987 je napisao/la:Dobili smo 4 god. mlađeg stopera, a sa puno većim međunarodnim iskustvom. Manolas je odigrao u Brazilu za Grčku 4 utak. i sve minute proveo na terenu, što je ogromno iskustvo. Već dvije godine igra ligu prvaka sa Olympiakosom i zabilježio je 13 nastupa, a prošle sezone je zabio i 2 gola u LP. Za AEK je odigrao 13 utak. u EL i zabio 2 pogotka. S obzirom da Mehdi nikad nije nastupao u GF LP, Manolasovo iskustvo iz ovog takmičenja će nam puno značiti. A što se tiče serie A tu smo dobili prekaljenog igrača- Davide Astori.

Evil Genius II :thumbup: :clap: :(
Bas tako majstore,bit cemo jos jaci nadam se i aBd da zaigramo mec sa Bajernom.

Zaboravio sam spomenuti Evila.Respect bratu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 avg 2014, 20:57

Pa i Manolas ako se pokaže dobar ode i on, Sabatini prodaje maglu, u Romi su svi na prodaju, samo ne znam šta se pravi nepametan, neka otvoreno kaže i sreća pa Totti i De Rossi nisu mlađi.
Možemo mi pisati protiv Juventusa i ostalih "lopova" ovo ono, a sami sebi smo najveći neprijatelji. Oni Bgm ne prodaše ni Pogbu ni Vidala, u svakoj liniji su jači od nas. Ovo što mi radimo, tako se ne postaje veliki klub, nego klub koji drugima razigrava igrače. I ne prizivajte Bayern u lp, Robben i Ribery bi raznijeli one naše kjese od bekova.
embrace the chaos

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 avg 2014, 21:19

To sam i ja mislio napisati, ali eto da ne bude da provociram.

Jednostavno, dok god Roma ne napravi iskorak i u Italiji i u Evropi, igrači koji dolaze će je gledati kao odskočnu stepenicu za dalje.

Mada ni to nije sigurno, kako smo vidjeli u primjerima Atletica i Dortmunda.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 avg 2014, 23:03

IlCapitano je napisao/la:To sam i ja mislio napisati, ali eto da ne bude da provociram.

Jednostavno, dok god Roma ne napravi iskorak i u Italiji i u Evropi, igrači koji dolaze će je gledati kao odskočnu stepenicu za dalje.

Mada ni to nije sigurno, kako smo vidjeli u primjerima Atletica i Dortmunda.
Pa Dortmund proda Gecea a sad ode i Leva,jedni od najboljih igraca dok iz Atletika otisao Costa,Filipe Luis,Adrian ali problem je sto ovi klubovi odmah nadju kvalitetne i dostojne zamjene dok Roma kao i druge talijanske ekipe to ne mogu raditi jer ne mogu tek tako dati za nekog igraca 20 miliona.Bude tu primjera kao sto su Iturbe ali to je mala kolicina.Ma nikakva odskocna daska,daj ti njemu pare pa ces vidjeti hoce li igrati u Romi.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 avg 2014, 23:14

Moze li Roma ikako do treceg sesira ako prodju Malmo ili nekim cudom Besiktas jer evo veceras prodje Maribor koji ima slab koeficijent pa onda Apoel.Zna li neko vise u vezi toga ?

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 avg 2014, 23:21

Još je Roma daleko od nivoa Atletica i BvB-a. Jbt ljudi igraju finala lp, uzimaju domaći naslov pa igrači im odlaze, još su iz jačih liga. Mi zadnji skudeto uzeli 2001. ligu prvaka čini mi se 3 god nismo igrali, znam da je zadnja nam tekma bila u Donjecku protiv rudara :silent: Samo znam da će mi najteže pasti prodaja Strootmana kad do nje dođe.

@ IlCapitano

Ti nam se udomaćio na RB, izdrži do kraja :D
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 avg 2014, 23:23

Manuel je napisao/la:Moze li Roma ikako do treceg sesira ako prodju Malmo ili nekim cudom Besiktas jer evo veceras prodje Maribor koji ima slab koeficijent pa onda Apoel.Zna li neko vise u vezi toga ?
Mesečini da sam negdje pročitao da smo od včrs definitvno u 4. šeširu, al nemoj mi vjerovati :P
Ma u kojem god bili bit će sesa sa nama u lp ove sezone, nešto nevjerujem puno u naš tim.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 avg 2014, 23:25

Denno je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Moze li Roma ikako do treceg sesira ako prodju Malmo ili nekim cudom Besiktas jer evo veceras prodje Maribor koji ima slab koeficijent pa onda Apoel.Zna li neko vise u vezi toga ?
Mesečini da sam negdje pročitao da smo od včrs definitvno u 4. šeširu, al nemoj mi vjerovati :P
Ma u kojem god bili bit će sesa sa nama u lp ove sezone, nešto nevjerujem puno u naš tim.
Ok hvala brate,ma ne znam sta bih ti rekao,tacno ne znam cemu se nadati u ligi sampiona :D

S nama je sve moguce :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la JoseMourinho » 27 avg 2014, 02:44

Trebaju vam sutra da tri od ova četiri tima ispadnu: arsenal, Bayer, Napoli, Salzburg
i u 3 ste šeširu ;)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 avg 2014, 03:28

Denno je napisao/la:Pa i Manolas ako se pokaže dobar ode i on, Sabatini prodaje maglu, u Romi su svi na prodaju, samo ne znam šta se pravi nepametan,
Nije to toliko ni do Sabatinija, da je igrac voljan ostati u klubu on bi naravno istrajao u svojoj namjeri da izvuce minimalno 35-40 mil. za Benatiju, cisto sumnjam da bi ga za manje pustio da se ovaj sam nije pobunio ali kada igrac sam pocne pravit probleme onda tu klub nema sta drugo da radi nego da pusti igraca. Malo koja ekipa moze sebi dopustiti slucaj Bilbao i Llorente.
Denno je napisao/la:Oni Bgm ne prodaše ni Pogbu ni Vidala,
Dosta toga je ovisilo i o njima samim jer su zadovoljni i nisu pravili probleme kada ponuda koja bi zadovoljila klub nije stigla a bilo je mnogo atraktivnijih ekipa za koje su mogli sad igrat da ne govorim koje bi novce pritom dobili. Ja uopste ne mislim da je Roma na nekom velikom gubitku pogotovo ako dode jos neki jak napadac. Sve je pitanje kako ce se pare od te prodaje iskoristit, trenutno dobro ide a kako ce zavrsit vidjet cemo.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 27 avg 2014, 03:54

Roma ako uzme kvalitetnog napadaca,sasvim sigurno su ozbiljan kandidat za Scudetto.Mada i ovako su uz Juve jedini pretedent za naslov prvaka.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 27 avg 2014, 11:49

Ko se sve danas naziva navijacem Rome, svasta.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 avg 2014, 15:33

Manolas: "My dreams don't stop here. After some seasons, demonstrating my worth, the club will receive a fair offer and I'll go forward."
Nije valjda da je stvarno ovo rekao. :?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 27 avg 2014, 20:24

Naravno da nije. Zahvalio se predsjedniku sto ga je pustio u Romu koja je bila njegov izbor iako je Olympiakos dobio nesto manje para nego sto je mogao od drugih klubova. Takodjer je rekao da je odbio Juve i da su mu Dellas i Torosidis dosta olaksali izbor kluba.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 27 avg 2014, 22:33

Ko bi vama trebao igrati u prvih 11?
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 28 avg 2014, 00:09

JFH9 je napisao/la:Ko bi vama trebao igrati u prvih 11?
slika

Kada se Strootman oporavi, on će vjerovatno zauzeti svoje mjesto u veznom redu umjesto Nainngolana. Možda se i Manolas vrlo brzo nametne u prvih 11. Tu su još blizu prvih 11 Ljajić i Destro. Moguće su još neke korekcije i kombinacije, ali da sad neduljim.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 avg 2014, 00:45

Po meni:

Idealna grupa:Porto,Schalke,Galatasaray,Roma

Grupa smrti :Atletico M,Borussia D,Liverpool,Roma

Manuel
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 28 avg 2014, 00:47

JoseMourinho je napisao/la:Trebaju vam sutra da tri od ova četiri tima ispadnu: arsenal, Bayer, Napoli, Salzburg
i u 3 ste šeširu ;)
Bili smo blizu :mrgreen: ,bem ti Besiktas

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 28 avg 2014, 01:36

Alen1987 je napisao/la:
JFH9 je napisao/la:Ko bi vama trebao igrati u prvih 11?
slika

Kada se Strootman oporavi, on će vjerovatno zauzeti svoje mjesto u veznom redu umjesto Nainngolana. Možda se i Manolas vrlo brzo nametne u prvih 11. Tu su još blizu prvih 11 Ljajić i Destro. Moguće su još neke korekcije i kombinacije, ali da sad neduljim.
Pa imate vi itekako dobru ekipu, uz kakvu povredu prvotimaca Juventusa vi bi mogli uzeti Scudetto. :wave: :wave:
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 avg 2014, 18:42

Niste mogli upasti u goru grupu :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.