VfB Stuttgart : SV Werder Bremen
Kako sam i rekao, ocekivano Stutgart razvalio Bremen. Nazalost Vedo nije zabio al opet nistra strasno, vazno da igra.
1. FC Kaiserslautern : 1. FC Nürnberg
I ovdje sam rekao cista dvojka, Lautern se oprostio sa Bundesligom. Zanimljivo, danas je bio rasprodat stadion

47000 ljudi na utakmici ekipe koja je vec davno ispala. Zato se prati Bundesliga!
VfL Wolfsburg : FC Augsburg
Znao sam da ce biti teska i j**ena tekma ali sam ocekivao minimalnu pobjedu vukova ali FCA definitivno osigurao opstanak i magatove pulene izbrisao sa liste kandidata za EL.
FC Schalke 04 : Borussia Dortmund
Derbi, ocekivao sam 1X ali Borusia pokazala zasto je na poziciji 1.
Bayer 04 Leverkusen : Hertha BSC
Iznenadjenje kola. Nevjerovatno, Bayer misli u EL. Bolje da neide. Vec 6 medjusobnih utakmica Bayer nije dobio Hertu.
Hamburger SV : Hannover 96
Ocekivao x ali eto, Finkburger uspio ugurati u gol tu jednu loptu i potvrdili opstanak u drustvu najboljih.
FC Bayern München : 1. FSV Mainz 05
Ocekivao kec ali i osjecao da bi MainC mogao iscupati bod. Kako sam i rekao, dosta vaznih igraca odmaralo za utorak i Mainz zagrijan, uspjede iscupati sa AA bod.
Sutra, Sejo pobjedom sa svojim Hoppenheimom ulaze na listu kandidata za EL. Kako bi to bilo dobro. Vedo i Sejo u EL sa razlicitim klubovima