PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Otjeraše najboljeg strijelca ekipe kao zadnjeg kera. To je ta filozofija i način života 
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 28 maj 2017, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Okrenite tabelu naopako i eto vas ispred nas.
Tacno. Jedina razlika je sto tamo skandira cijeli stadion a ovdje ispasta vecina zbog par pojedinaca, yebali sve svoje papansko.joker90 je napisao/la:Oni psuju Bosnu, vi danas psujete momku majku ustašku jer je Hrvat. Koja je razlika između vas i njih?MocMahale444 je napisao/la: Izgubili od rupe i zavrsili 3, ovo radovanje je zbog ustasa. Istih onih koji psuju Bosnu i ljiljane.
Haram im bilo sve.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 28 maj 2017, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
I za plavi i bordo tim igrao. Profesionalnu karijeru započeo u FKS..artemis77 je napisao/la:Jel Hadžialagić igro za Želju?Zagor je napisao/la:HALALITE JOŠ JEDNOM MANIJACI![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije njemu smetalo sto posti kad je ono izjavio, sto bi tebiscudetto89 je napisao/la:Kompleks hhaahha daj ba ne budite smijesniRaonffa je napisao/la:Ne, nije komplekslet3 je napisao/la:Kockasti sa koševa,
Cemu slavlje sadzadnje kolo: popušili kožnjak od krupe, zrinjski se normalno ispišao po staroj kuravi Slobodanki, Željo pobjedio, +4 na tabeli.
Cemu toliko slavlje i smjehotres@ MocMahale slusaj postim sad ne mogu da se grijesim samo tvoj mozak pileci moze tako da misli kako se mi radujemo sto je svinjski prvak fuj kakvo razmisljanje !!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Lakoste je napisao/la:
[emoji38]

Lendriću prodala te je filozofija. Ti davao golove oni te pljunuli i šutnuli.
SRETAN BROJ - 1725
jurisicduska je napisao/la:Wobly daj nešto na ovu temu.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Wobly daj nešto na ovu temu.
Amer Dupovac!
- Evolution87
- Kontakt:
Hahahhaahahahhahaha
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gici nastavljaju tribine da diktiraju izmjene. Prvi zvižduk za nekog odmah ga mijenja. Slavko misli da će mu duvanje tribinama spasiti stolicu.
SRETAN BROJ - 1725
Još i kez nabacio bahati i bezobrazni Lemdara!wobly92 je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Wobly daj nešto na ovu temu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas ocekujem 4-5 gifova, kad budes slobodan naravno.wobly92 je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Wobly daj nešto na ovu temu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- MocMahale444
Jer je Hrvat? Nemoj ba lagati plz i reci ovom sto posti neka nam je javio da posti. Aferim Allah mu ukabulio i neka prestane peglati.joker90 je napisao/la:Oni psuju Bosnu, vi danas psujete momku majku ustašku jer je Hrvat. Koja je razlika između vas i njih?MocMahale444 je napisao/la: Izgubili od rupe i zavrsili 3, ovo radovanje je zbog ustasa. Istih onih koji psuju Bosnu i ljiljane.
Haram im bilo sve.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma nije nikako kompleksRaonffa je napisao/la:Ne, nije komplekslet3 je napisao/la:Kockasti sa koševa,
Cemu slavlje sadzadnje kolo: popušili kožnjak od krupe, zrinjski se normalno ispišao po staroj kuravi Slobodanki, Željo pobjedio, +4 na tabeli.
Cemu toliko slavlje i smjehotres
Krupa ih popiša, završiše na -4 u odnosu na Želju kojeg fol nešto ismijavaju
Ginuli za madjare u utakmici gdje im ni zašta nije trebalo, izgurali im titulu rukama i nogama, zadužili Čovića i kockastu braću za sva vremena i sad se ližu sa tuzlanskim halakarima.
Nevjerovatna sklupina gnjida i licemjera na jednom mjestu
plači LET3 plačiii
haj sad jednm... IGRAJTE PIIIČČČKEEE
haj sad jednm... IGRAJTE PIIIČČČKEEE
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Selam za navijace najnetrofejnijeg kluba, koga ocekujete u Europi !?
Cestitke komsijama na bronzanoj medalji !
Životni saputnik! 1921
Odošmo u AmerikuEisenbahner1921 je napisao/la:Selam za navijace najnetrofejnijeg kluba, koga ocekujete u Europi !?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zeljo je svih ovih godina 100x vise ucinio na pomirenju i medjusobnom uvazanju nekad zaracenih strana nego međunarodna zajednica za 20 godina...
Svi su dobri i svi se slazu kad treba hejtati najboljeg i najveceg... u tom su u potpunosti jednaki...
Svi su dobri i svi se slazu kad treba hejtati najboljeg i najveceg... u tom su u potpunosti jednaki...
Dominanti su Hrvati ove sezone u našem fudbalu, GOŠK ušao u ligu, Zrinjski, Široki i Sarajevo ih predstavljaju u Europi. Budimir je ponosanlet3 je napisao/la:Ma nije nikako kompleksRaonffa je napisao/la:Ne, nije komplekslet3 je napisao/la:Kockasti sa koševa,
Cemu toliko slavlje i smjehotres![]()
Krupa ih popiša, završiše na -4 u odnosu na Želju kojeg fol nešto ismijavaju![]()
Ginuli za madjare u utakmici gdje im ni zašta nije trebalo, izgurali im titulu rukama i nogama, zadužili Čovića i kockastu braću za sva vremena i sad se ližu sa tuzlanskim halakarima.
Nevjerovatna sklupina gnjida i licemjera na jednom mjestu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.