English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
Odlučio se dječko za City. Realno najbolja opcija od svih. Oni su za sve u engleskoj Real Madrid.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Doku i Semenyo na krilima. Cherki i Foden u sredini. Naprijed Erling.
U pm
U pm
4-IN-A-ROW
Rezerve Arsenala masakriraju napadima Palas
Ko kaže da Semenyo neće biti jedan od onih promašaja koji su bili dobri u slabijim timovima, a onda u velikom timu pokažu da nisu za veće domete.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Meni Semenyo nije za City, ali nimalo ne sumnjam da je u stanju pokidati tamo. Nekako mi nije maximalno tehnički uhodan za Pepa i više je igrač koji živi od intenziteta i brzih napada. Vidio sam ga u Utdu i mislim da bi u ovom sistemu kod Amorima bio odličan dodatak, a kamoli u još stabilnijem nekad kasnije (ako ikad bude naravno
). Šta je tu je, Pep se očigledno ne želi kockati previše i želi dokazanom Prem igrača koji će mu ponuditi širinu na desnoj strani.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Kod Amorima bi on igrao umjesto Dorgua lijevog wing beka. Što je previše defanzivno za njega pretpostavljam, pa je odbio.
Vjerovatno bih i ja prije odabrao Citya u kojem nema garantovanih prvih 11, ali ima LP i igru na četiri fronta a to mu u svakom slučaju garantuju 40 utakmica u sezoni. United je nešto u pokušaju stvaranja i neizvjesno.
Lammens (ili novi br.1)
Yoro/Mazraoui - De Ligt - Lisandro M.
Amad - E. Anderson - Mainoo (novi CM) - Semenyo
Mbeumo - Šeško - Cunha
Navodno je ovako bilo zamišljeno da izgleda prvih 11 u sezoni 2026/2027.
Djelovalo bi prilično opasno napadački, ali ova pozicija je previše defanzivna za njega.
United mora sve karte i sve što ima da baci na Eliot Andersona.
Vjerovatno bih i ja prije odabrao Citya u kojem nema garantovanih prvih 11, ali ima LP i igru na četiri fronta a to mu u svakom slučaju garantuju 40 utakmica u sezoni. United je nešto u pokušaju stvaranja i neizvjesno.
Lammens (ili novi br.1)
Mbeumo - Šeško - Cunha
Djelovalo bi prilično opasno napadački, ali ova pozicija je previše defanzivna za njega.
Isto se govorilo za Doku-a. Sada je on najbolje lijevo krilo lige. Pep se prilagođava novom tipu fudbala. Sada je na snazi turbo tika-taka.Poligon10 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:58Meni Semenyo nije za City, ali nimalo ne sumnjam da je u stanju pokidati tamo. Nekako mi nije maximalno tehnički uhodan za Pepa i više je igrač koji živi od intenziteta i brzih napada. Vidio sam ga u Utdu i mislim da bi u ovom sistemu kod Amorima bio odličan dodatak, a kamoli u još stabilnijem nekad kasnije (ako ikad bude naravno). Šta je tu je, Pep se očigledno ne želi kockati previše i želi dokazanom Prem igrača koji će mu ponuditi širinu na desnoj strani.
4-IN-A-ROW
- JayCatwright
- Kontakt:
Ide Semenyo
Citypool do titule deveti put u nizu
Citypool do titule deveti put u nizu
Kakav folirant je ovaj Saka.. pliva bolje od John Weiss Mullera
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovaj Benitez ne bi meni penal odbranio 
Mada ih i Topnici odlicno izvode, al lik se baci pro forme.
Mada ih i Topnici odlicno izvode, al lik se baci pro forme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta je sve odbranio u 100 minuta, previše bi bilo i da je koji penal skinuo. Da se igralo još 10 minuta frajer bi nadj.ebao De Geu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Emirati inače nisu vidjeli ovakav haramball otkad je birvaktile Derby County gostovao na istom. Baš bi bila historijska nepravda da je Palace prošao večeras.
Prošli Palace, Artetinu nekompetentnost i kriminalno suđenje Atwella
Prošli Palace, Artetinu nekompetentnost i kriminalno suđenje Atwella
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
Oj slavlja
Kakav meme od kluba
Kakav meme od kluba
Golman Kristal Palasa se 2 sekunda prije šuta baci u neki ugao i igrač Arsenala samo u drugu stranu..nekada su golmani čekali igrača pa pokušali da stignu loptu nadajući se nekom sporom i traljavom šutu...ovaj je nebi do bajrama pročitao
A realno da je procitao bilo koji ne bi opet uspio odbranit, izgledalo mi nestvarno koliko su igraci Arsenala dobro istrenirali ove suteve sa penala, pa i Saliba gadja malu mrezicu. A sta tek reci za Kepu.
Inace najbolja Arsenalova utakmica od Bayerna, rezerve se bas potrudile.
Nisi ti normalan likemir_ je napisao/la: ↑23 dec 2025, 22:32Isto se govorilo za Doku-a. Sada je on najbolje lijevo krilo lige. Pep se prilagođava novom tipu fudbala. Sada je na snazi turbo tika-taka.Poligon10 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 21:58Meni Semenyo nije za City, ali nimalo ne sumnjam da je u stanju pokidati tamo. Nekako mi nije maximalno tehnički uhodan za Pepa i više je igrač koji živi od intenziteta i brzih napada. Vidio sam ga u Utdu i mislim da bi u ovom sistemu kod Amorima bio odličan dodatak, a kamoli u još stabilnijem nekad kasnije (ako ikad bude naravno). Šta je tu je, Pep se očigledno ne želi kockati previše i želi dokazanom Prem igrača koji će mu ponuditi širinu na desnoj strani.
- wadethegreat
- Kontakt:
Otkad Emira nije bilo 
Pisalo se i da će Anderson u City.LenyYoro15 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 22:17Kod Amorima bi on igrao umjesto Dorgua lijevog wing beka. Što je previše defanzivno za njega pretpostavljam, pa je odbio.
Lammens (ili novi br.1)
Mbeumo - Šeško - Cunha
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Al' fakat kupili Marmousha za 70 miliona i dali mu platu, koliko, 350 hiljada i ne ide sa njim i onda lagano naprave još jedan takav deal pa ako ne bude išlo sa Semenyom naći će nekog drugog na ljeto. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 3 gosta.