Umirem, pupak mi se odvezo' od smijeha, au careLloriS je napisao/la:habib je napisao/la:Ma ako ne kontas sta sam napisao samo odigraj h1 pa kad zavrsi utakmica ako se zeleni proso si a ako se crveni vise srece drugi put![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Umirem, pupak mi se odvezo' od smijeha, au careLloriS je napisao/la:habib je napisao/la:Ma ako ne kontas sta sam napisao samo odigraj h1 pa kad zavrsi utakmica ako se zeleni proso si a ako se crveni vise srece drugi put![]()
![]()
![]()
Kaj da mislim onoooolaxzg je napisao/la:bok,
kaj mislite za nba nocas Love under 29?
jucer je protiv Phoenixa prebacio granicu, ali su izgubili i ostali vjerojatno bez sanse za PO. danas protiv Memphisa i njihove obrane mi se cini da bi mogao ostat ispod
nov sam pa sretno svima
Ovdje bi po meni trebalo odigrati 3+. msm da ce biti dosta golova.Simke934 je napisao/la:Pokušajte:
19:00 / G.Antep - Fenerbahce 1/2 @ 10,00
Kvota je u padu i mislim da bi moglo da dođe.Pokušajte sa manjim iznosom
U Premier kvota 15 zaista mala na prelazSimke934 je napisao/la:Pokušajte:
19:00 / G.Antep - Fenerbahce 1/2 @ 10,00
Kvota je u padu i mislim da bi moglo da dođe.Pokušajte sa manjim iznosom
šta ti napisa ovdje muke ti?habib je napisao/la: siroki igraj h1 to ti je da ce gost pobjedit da ce siroki pobjedit ili nece pobjedit da ce biti x ili da ce gost pobjediti sa manje od 4 razlike ili da nece nikako pobjedit znaci samo ne smije pobjedit cibona sa 5 i vise razlike
ma skontao sam ali si me nasmijao do suzahabib je napisao/la:E jbg miky mislio sam da ces barem ti skontat
Duranta bih preskocio moguc je BO realno, a sto se tice Love imace protiv sebe jaku centarsku liniju ali kao sto neko napisao on ce ispucati svoji 15-20 suteva sad hocel ga sut posluziti nocas vidjecemo ja bi iskreno preskocio oba igraca nocasTritolone je napisao/la:Ajde poznavatelji NBA sta mislite hoce li Durant (33.5) i Love (28.5) ic over veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.