Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

thekoplegend
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la thekoplegend » 24 mar 2014, 21:18

.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 24 mar 2014, 21:22

.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 mar 2014, 21:24

thekoplegend je napisao/la:slika

POZDRAVLJA VAS HAHU ;)
rekao sam ja otjeraše čovjeka bezveze :D

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 mar 2014, 21:28

thekoplegend je napisao/la:slika

POZDRAVLJA VAS HAHU ;)
hohohohohoho :mrgreen:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 24 mar 2014, 21:28

@zigmky

Zar i ti vjerujes u ove listice kad mec pocne i kad bude 0:1, vjerujes da nije fotosop, kao iskusan kladionicar, bar pratis ove stvari i igras ???

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 24 mar 2014, 21:34

.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 mar 2014, 21:35

monsen je napisao/la:@zigmky

Zar i ti vjerujes u ove listice kad mec pocne i kad bude 0:1, vjerujes da nije fotosop, kao iskusan kladionicar, bar pratis ove stvari i igras ???
vjerujem samo jednom čovjeku, a on je otjeran s foruma, inače ne vjerujem u to ali čovjek je dao dva prelaza sat i pol prije utakmice i prošli su, dva od četiri a evo i peti dobro ide...ne treba igrati na puno para ali složit ćeš se samnom da vrijedi ispratiti na sitno

znači subota palmeiras 2/1 došlo, nedjelja santos 1/2 palo, utorak wigan 2/1 palo, srijeda rijeka 2/1 prošlo i sad ovo ide dobro, nemam razloga da branim koga ili što ali mislim da čovjeku treba dati šansu

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 mar 2014, 21:40

zgmiky je napisao/la:
CFR Cluj - Universitatea Cluj 3+ 2.00

na manji ulog probati 2/1 ili 1/2 iako prije ovaj prvi

ne vjerujem da neće biti golova pa eto tri će biti valjda, a tko zna možda se posreći pa odrade oni rutinski prelaz ;)

ja ću na jači ulog double

1.20.00h CFR Cluj - Universitatea Cluj 3+ 2.00
2.20.45h Southend-Oxford Utd. domaćin daje 1.25
@2.50 HL
od prelaza ništa iako su gosti poveli u prvom pol. no nisu dugo izdržali, na golove lagano prošlo kao i double na jači ulog

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 mar 2014, 21:41

nista ovo 0-2 gube
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 24 mar 2014, 21:44

Bosh 15,5 vise maxbet
Wade i Oden su najvjerovatnije out za vcrs,Bosh u zadnje tri utak sa Blazersima ima oko 30 poena u prosjeku................

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 mar 2014, 21:47

obzirom je ovo prošlo sad idem na srednji ulog jer nisam toliko siguran u prolaznost ali neka se kotrlja

Almeria - Real Sociedad oba daju i 3+ 2.10

Almeria - Real Sociedad over 3.5 2.85

mogla bi to biti zanimljiva utakmica jer domaćini traže bodove kojima bi pobjegli iz zone ispadanja a gosti traže bodove za europu, njihova jedina dva susreta - Almeria kao domaćin, u primeri 2-2 i u Copa del Rey 2-1

znači nikako na jači ulog jer moguće da zbog važnosti utakmice se noge malo stisnu,lagano da se prati utakmica i da se okreće

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 mar 2014, 21:48

amarosim je napisao/la:Bosh 15,5 vise maxbet
Wade i Oden su najvjerovatnije out za vcrs,Bosh u zadnje tri utak sa Blazersima ima oko 30 poena u prosjeku................
Greg Oden will get the start tonight against his former team. Oden: "I would like to win."
dok Wade vjerovatno ne igra,
http://www.hothothoops.com/2014/3/24/55 ... e-to-ankle" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 24 mar 2014, 21:55

zgmiky je napisao/la:
monsen je napisao/la:@zigmky

vjerujem samo jednom čovjeku, a on je otjeran s foruma, inače ne vjerujem u to ali čovjek je dao dva prelaza sat i pol prije utakmice i prošli su, dva od četiri a evo i peti dobro ide...ne treba igrati na puno para ali složit ćeš se samnom da vrijedi ispratiti na sitno

znači subota palmeiras 2/1 došlo, nedjelja santos 1/2 palo, utorak wigan 2/1 palo, srijeda rijeka 2/1 prošlo i sad ovo ide dobro, nemam razloga da branim koga ili što ali mislim da čovjeku treba dati šansu
Buraz da ti ja kazem nesto ovo sto rade na bwinu i ostalim slicnim kladarama se sve radi u fotosopu, ali realno sve. Listici iz Williams kladionice takoder se mogu fotosopirati jer listic prazan mozes uzeti u poslovnici ako znas radnicu. Za bh play isto tako.

Kad si vidio da neko objavi listic prelaz i fol dojava iz premier kladionice, nikad ! To su sve ublehari koji su provaljeni davno.

Zao mi je sto moderacije takve odmah ne banuje za prvi post, jer dojave na fb i forumu ne postoje.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 mar 2014, 22:03

jedan od mene

ISNER-ALMAGRO-2

kvota varira od kladionice do kladionice,, uglavnom je iznad 2,00km. Neznam ni ja sam sto al sam ubjedjen da ce ga dobiti,, takodjer podloga nije nesto brza, a isner se i mucio protiv d.younga,, prednost dajem almagru
ubio se za singla :D :D :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 24 mar 2014, 22:27

johnnyyK je napisao/la:D.LILLARD (25,5) - MANJE
Miami je ekipa koja najbolje cuva PG poziciju u ligi, a s obzirom da je Lillard prva opcija u napadu Blazersa kada nema Aldridgea ocekujem da na njega obrate posebnu pozornost i udvajaju ga kada je to moguce.Igrali su jednom ove sezone, Lillard je ubacio 16 poena, s obzirom da je igrao Aldridge, veceras ocekujem nesto vise suteva no svakako manji broj poena od zadane granice...

MIAMI - PORTLAND - KP 1
I jedna i druga ekipa igraju ocajno u posljednje vrijeme, pogotovo Miami, koji kao osvajac dvije godine zaredom, mora pruzati puno bolje partije ukoliko zele konkurirati i ove godine za naslov.To su istakli i Chris Bosh i LBJ, a za veceras najavljuju da su spremni i da bi svi trebali igrati, odnosno da nema odmora ni za koga.Ocekujem laganu pobjedu domacina, a kvota je takoder dosta dobra...

RAONIC - GARCIA LOPEZ (+4,5) - h1 (1,85)
Raonic je puno kvalitetniji igrac od Garcie Lopeza i ocekujem da veceras slavi te da pokrije ovaj hendikep.Kanadanin je poznat kao jako dobar serviser, a suradnjom sa Ljubicicem dodatno je popravio igru sa osnovne linije i sada je jedan od najnezgodinijih igraca na touru.Garcia Lopez je porazio Monfilsa prije ovoga meca, no ja ne smatram Francuza nekim ozbiljnim igracem, barem ne u ovome trenutku i mislim da ta pobjeda nije pravo ogledalo stvari.Prije ovoga meca igrali su jednom, u Davis Cupu, a Raonic je slavio 6:3 6:4 6:2...

CHICAGO - INDIANA (179,5) - MANJE
Upravo smo ovaj mec mogli gledati neki dan i vidjeli smo onakvu utakmicu kakvu smo ocekivali od dvije najbolje obrambene ekipe u ligi.Nakon nekoliko dana opet se sastaju i ocekujem slican scenarij.Malo poena, agresivna igra, nedozvoljavanje lakih poena u reketu itd.Posebice ocekujem jos jedan duel Joakima Noe i Hibberta pod kosem i puno faula i s jedne i s druge strane.

P.GEORGE (21,5) - MANJE
U zadnjem mecu ovih dvaju ekipa vidjeli smo kakvu obrani zna igrati Butler.George nije uspio posteno opucati kraj njega a slicno ocekujem i veceras.Dodatni razlog za ovaj par je sto se utakmica igra na terenu Bullsa, pa ocekujem da jos malo vise "grizu" u obrani i da Jimmy opet odradi svoj posao.Proveo je cak 45 minuta u toj zadnjoj utakmici, a da napomonem da su prije ovoga zadnjega meca igrali jos dva puta, George je u jednoj imao 21 poen, a u drugoj 12 poena...

DOLGOPOLOV - LAJOVIC (+4,5) - h1 (1,60)
Dolgopolov je veliki favorit u ovome mecu, i ocekujem da tu ulogu favorita opravda jednom laganom pobjedom.Lajovic je jucer igrao tezak mec u 3 seta protiv Lu-a, a na kraju je i slavio dok je Ukrajinac porazio Nieminena...

LA CLIPPERS - MILWAUKEE (209,5) - VISE
Po meni jako malo granica na ovaj par, jer ocekujem i od samih Clippersa da ubace jako puno poena a i blowout je jako izvjestan,Sinoc je Buckse tesko porazio Sacramento, koji je, budimo realni, puno losija ekipa od Clippersa koji igraju, po meni, najbolju kosarku poslije Spursa u ovome trenutku.Igraju na domacem parketu, gdje mogu poraziti svakoga a ocekujem mnostvo atraktivnih akcija i naravno poena( valja probati i LAC (112,5) - VISE ).

kladionica : PREMIER
evo sada stanja u Premieru :
Lillard - 23,5
Chicago - Indiana - 176,5
George - 19,5
LAC - Milwaukee - 213,5

i na kraju Knight 18,5 :x
jbt kao da prepisuju :lol:

Nino11
Kontakt:

Post Postao/la Nino11 » 24 mar 2014, 22:47

Brzo brzo

Imam:
Dolgopolov 1
Cibona 2
Partizan 2 iz p.p
Pavlovic vise
i jos
Nadala i Berdycha

Jedna sam pavlovica prosao i dolgu sto mi ne omogucuje prijevremnu isplatu na racunu ??

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 24 mar 2014, 22:50

Nino11 je napisao/la:Brzo brzo

Imam:
Dolgopolov 1
Cibona 2
Partizan 2 iz p.p
Pavlovic vise
i jos
Nadala i Berdycha

Jedna sam pavlovica prosao i dolgu sto mi ne omogucuje prijevremnu isplatu na racunu ??
Moraš imati 5 pogođenih parova.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 mar 2014, 22:52

Bosh 15,5 over 1,85

Wade vjerovatno ne igra, cak moguce da ne bude ni Jamesa...
Bosh bi mogao/trebao ponovo praviti probleme pod kosem Portlanda, u prvom susretu im je ubacio 37 p. izdominirao je u toj ut. Danas ga se moze naci na margini od 15.
Bosha je jako nezgodno cuvati, ako ga ne ide pod kosem, onda cesto se izvlaci van i sutira, cak nerijetko i za 3 poena.
Izvodi bacanja jako dobro, ima i jako fin sut a protivnik veceras je jako los ili jako lose brani visoke protivnice kosarkase.
Bez Aldridga kojeg veceras nema, Portlanda je nedavno unistio jedan Pachulia 17 p. a da ne govorim o Davisu 36 ili Jeffersonu 28 p.
Boshu je danas rodjendan, a vjerujem da ce ga znati veceras proslaviti, ponovo jednom odlicnom partijom i overom.
slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Nino11
Kontakt:

Post Postao/la Nino11 » 24 mar 2014, 22:52

Hvala

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 24 mar 2014, 22:54

Doktore, ebo Marjana kakvim sve ti informacijama barataš. Hvala na prijedlogu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.