Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Svasta...ova odbrana nas izludi.Pa daj to malo popravite,tacno kad udje Toure ja se skoro slagirao.
"You'll Never Walk Alone"
Jedite i pijte koliko vam je volja, danas Henderson časti. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Izgleda da Brenda eksperimentiše sa drogama, ova danas nije bila dobra
Sule se utopio u sivilo ekipe, stoperi ne znaš ko je gori od koga, da se hoće Coates vratiti pa da i njega isprobamo jel kloc ko što je bio.
Šta je više sa Enrique-om, vratio bi se dosad da je nogu slomio?
Igrali smo danas ko ograisani, valjda će se dozvati do Southamptona, mada tamo ako bod izvučemo biće dobro.

Sule se utopio u sivilo ekipe, stoperi ne znaš ko je gori od koga, da se hoće Coates vratiti pa da i njega isprobamo jel kloc ko što je bio.
Šta je više sa Enrique-om, vratio bi se dosad da je nogu slomio?
Igrali smo danas ko ograisani, valjda će se dozvati do Southamptona, mada tamo ako bod izvučemo biće dobro.
- BeyKopites
- Kontakt:
Henderson i Allen su dobili ovu utakmicu, Allen oduzeo XY lopti otkad je ušao u drugom poluvremenu.
Sturridge i Flanagan vrlodobri, ostali solidni (Suarez ispod svog nivoa iako je bio solidan, al' solidnost nije njegov nivo), Skrtel, Coutinho a moze se i Johnson ubrojati puhalo je po njegovoj strani najviše, poprilično loši.
Sturridge i Flanagan vrlodobri, ostali solidni (Suarez ispod svog nivoa iako je bio solidan, al' solidnost nije njegov nivo), Skrtel, Coutinho a moze se i Johnson ubrojati puhalo je po njegovoj strani najviše, poprilično loši.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Lijepo je bilo gledati ovo predavanje ucitelja Brendana mada se mora pohvaliti i mladi Monk koji je dobio prolaznu ocjenu,solidnu 4. 

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Napisao sam to jučer, oporavak mu teče presporo i zato je otišao kod nekog poznatog specijaliste u Ameriku da vide u čemu je problem. U ponedjeljak se vraća pa ćemo znati nove informacije. Lucas se razliku od njeg oporavlja brže od planiranog.lfckop je napisao/la: Šta je više sa Enrique-om, vratio bi se dosad da je nogu slomio?
Suarez je po ko zna koji put pokazao da ne mora zabijati da bi bio opasan. Opet je tu bila strašna asistencija, nekoliko napravljenih šansi i dobrih driblinga oko šesnaesterca uz veliki trud. Iako nije zabio ja mislim u 4 utakmice nekako se čini nezaustavljivim.
Zadnja izmjena: heski, dana/u 23 feb 2014, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
70 golova u 27 utakmica
Najbolji u ligi
Da je izdrzati sa ovom odbranom nekako u top 4 i onda na ljeto zamjeniti uz DM poziciju kompletno sve 
Daniel S.

Daniel S.

Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 23 feb 2014, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala na informaciji, nisam to vidio.heski je napisao/la:Napisao sam to jučer, oporavak mu teče presporo i zato je otišao kod nekog poznatog specijaliste u Ameriku da vide u čemu je problem. U ponedjeljak se vraća pa ćemo znati nove informacije. Lucas se razliku od njeg oporavlja bže od planiranog.lfckop je napisao/la: Šta je više sa Enrique-om, vratio bi se dosad da je nogu slomio?
Dobro je dobro je....LFC 3 boda....samo se fokusirat na iducu utakmicu...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- JackRaven7
- Kontakt:
Još jedna utakmica koja ugrožava zdravstveno stanje svih nas. Lijepo je vidjeti Daniela kako zabija danas nakon provale na Emiratima i Rahima koji je i danas bio najbolji na terenu. Povratak Jone i izvedba young Jon Flannagana u drugom poluvremenu raduju također.
Odbrana jeste tanka, ali ne samo ona 4 čovjeka nazad. Kolektivno smo jako loše izgledali bez lopte, a ponajviše kritika za to zaslužuje naš kapiten uz defanzivno indisponiranog Hendu. Shelvey je konstantno bio usamljen, on je bio zadaća upravo ove dvojice. Jasno je da Stevie ne može igrati dobro u kontinuitetu na tako fizički zahtjevnoj poziciji, te da DMF na ljeto mora biti jedan od prioriteta. Allen je primjer one igre i presinga koje su nas oduševljavali zadnjih 10ak tekmi. Toliko kritikovani Coutinho je u prvom poluvremenu pokazao najviše želje u oba pravca od trojca na sredini terena.
Nadajmo se konačnom eliminsanju individualnih grešaka i dizanju forme a i ponašanja Suareza.
Btw, ovaj trener golmana je dosad više morao poraditi sa Simom oko izlijetanja. Dečko je očajan u tom segmentu.
Odbrana jeste tanka, ali ne samo ona 4 čovjeka nazad. Kolektivno smo jako loše izgledali bez lopte, a ponajviše kritika za to zaslužuje naš kapiten uz defanzivno indisponiranog Hendu. Shelvey je konstantno bio usamljen, on je bio zadaća upravo ove dvojice. Jasno je da Stevie ne može igrati dobro u kontinuitetu na tako fizički zahtjevnoj poziciji, te da DMF na ljeto mora biti jedan od prioriteta. Allen je primjer one igre i presinga koje su nas oduševljavali zadnjih 10ak tekmi. Toliko kritikovani Coutinho je u prvom poluvremenu pokazao najviše želje u oba pravca od trojca na sredini terena.
Nadajmo se konačnom eliminsanju individualnih grešaka i dizanju forme a i ponašanja Suareza.
Btw, ovaj trener golmana je dosad više morao poraditi sa Simom oko izlijetanja. Dečko je očajan u tom segmentu.
Zadnja izmjena: JackRaven7, dana/u 23 feb 2014, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Samo nek su se bodovi upisali.Ja ne znam sta je sa ovim CB u Liverpulu.Kolo jedno vrijeme bio najbolji i onda uzme dva boda..sad Skrtel isti slucaj,stvarno Brendan ne zna koga staviti
Danas mnogo srece za Svonsi.Onaj drugi gol,pa penal ono je sreca nevidjena i nepaznja Skrtela i ovo bi mi najteze palo prosipanje bodova poslije West Broma.Odbrana ne bas dobra citavu utakmicu,bekovi su se malo trznuli od 70. minute. Hendereson i Stiven najbolji s tim sto je Alen odigrao dobru uktamicu i mislim da ce on jos napredovati dosta i ja se nadam vec iduce sezone dostici razinu Hendersona koji je veoma dobar u ovoj sezoni i medju pet sigurno.Kutinjo i Sterling nesto losiji,a Suarez i Staridz standardno s tim sto je ovaj drugi nevjerovatno sebican
Sad najvaznije gostovanje i utakmica kojs slovi kao najtezu poslije dvoboja sa velikom cetvorkom ubijedjen sam u to jer vise bih volio da se igra na Gudisonu protiv Evertona,nego protiv Sotona koji je vjerovatno medju top8 u ovom momentu i na Anfildu je to najteze izgledalo kada se protiv Sotona igralo,ali eto i protiv Totenhema sam slicno razmisljao.
Steta zbog onako sugave pobjede Celsija jucer

Danas mnogo srece za Svonsi.Onaj drugi gol,pa penal ono je sreca nevidjena i nepaznja Skrtela i ovo bi mi najteze palo prosipanje bodova poslije West Broma.Odbrana ne bas dobra citavu utakmicu,bekovi su se malo trznuli od 70. minute. Hendereson i Stiven najbolji s tim sto je Alen odigrao dobru uktamicu i mislim da ce on jos napredovati dosta i ja se nadam vec iduce sezone dostici razinu Hendersona koji je veoma dobar u ovoj sezoni i medju pet sigurno.Kutinjo i Sterling nesto losiji,a Suarez i Staridz standardno s tim sto je ovaj drugi nevjerovatno sebican

Sad najvaznije gostovanje i utakmica kojs slovi kao najtezu poslije dvoboja sa velikom cetvorkom ubijedjen sam u to jer vise bih volio da se igra na Gudisonu protiv Evertona,nego protiv Sotona koji je vjerovatno medju top8 u ovom momentu i na Anfildu je to najteze izgledalo kada se protiv Sotona igralo,ali eto i protiv Totenhema sam slicno razmisljao.
Steta zbog onako sugave pobjede Celsija jucer

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Koliko god teska pobjeda bila, isto tako je moglo i da bude gazenje. Izmisljen penal(ni na jednom snimku se ne vidim dobro, ali smijesno je da za guranje svira penal), ne sviran cist penal LFC-u te onaj nesretni autogol Skrtela. Nijanse odlucivale kod sve 3 i lako je moglo bit da bude 5:1 da je gore navedeno u drugom smjeru otislo..
I poslije ovih 15ak minuta mi je jasno zasto i Teixeira igra prije Mosesa, malo je reci da je smijesno izgledao na terenu. Ali to je dobro za nas(bosance i hercegovce), samo nek sjedi na klupi..

I poslije ovih 15ak minuta mi je jasno zasto i Teixeira igra prije Mosesa, malo je reci da je smijesno izgledao na terenu. Ali to je dobro za nas(bosance i hercegovce), samo nek sjedi na klupi..

Ostavili ste nas na 10-om mjestu, HVALA VAM OD SRCA 

Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
Dajte vi nama tri boda kad dodjemo u goste.Hammertz je napisao/la:Ostavili ste nas na 10-om mjestu, HVALA VAM OD SRCA

Evo spudsi 1-0 gube protiv Norwicha, mogli bi poslije ovog kola da im pobjegnemo 6 bodova.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Gubi Totenhem i lose igra, mislim da bi nakon ovog kola morali gledati na sami vrh, liga prvaka je neminovna.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Mi pazimo na naše bivše igračeHammertz je napisao/la:Ostavili ste nas na 10-om mjestu, HVALA VAM OD SRCA

Sad će Tottenshit dobiti dva penala i preokrenuti

Ja te volim, volim Željo..
Ovo je mislim 8. utamica kako ne znamo za poraz ili 7. nisam siguran,uglavnom u 2014 nismo porazeni u EPL,ako netko moze naci podatak kada smo zadnji put imali ovakav niz bez poraza + ako moze nesto za postignute golove u dosadasnjem dijelu sezone.Zahvaljujem
"You'll Never Walk Alone"
Ako budu bili u ovakvoj formi teško vamaneurofunk je napisao/la:Dajte vi nama tri boda kad dodjemo u goste.Hammertz je napisao/la:Ostavili ste nas na 10-om mjestu, HVALA VAM OD SRCA![]()
Evo spudsi 1-0 gube protiv Norwicha, mogli bi poslije ovog kola da im pobjegnemo 6 bodova.

Opet ste dobro profitirali na namagio10 je napisao/la:Mi pazimo na naše bivše igračeHammertz je napisao/la:Ostavili ste nas na 10-om mjestu, HVALA VAM OD SRCA
Sad će Tottenshit dobiti dva penala i preokrenuti

Posjeti : www.hammersbalkan.com ili nam se pridružit putem Facebooka : https://www.facebook.com/pages/Hammers-Balkan/130683560422305
6 bodova a valja im doći na Anfield. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.