Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

nummaLFCŽ
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nummaLFCŽ » 23 feb 2014, 18:55

Hvala Chelseau, a pogotovo hvala Norwichu :)
Sad samo da ne use**mo ovu prednost protiv Southamptona, iako sam uvjeren da hocemo.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 23 feb 2014, 19:25

Today's win takes #LFC to 56 points from 27 games; our highest tally at that stage since the start of the Premier League in 1992.

slika

:mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 23 feb 2014, 19:35

neurofunk je napisao/la:Today's win takes #LFC to 56 points from 27 games; our highest tally at that stage since the start of the Premier League in 1992.

slika

Mi kakvi smo pehovi i kad bi sve rekorde poobarali opet ne bi osvojili ligu :D
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 23 feb 2014, 19:36

Edin TM87 je napisao/la:Gubi Totenhem i lose igra, mislim da bi nakon ovog kola morali gledati na sami vrh, liga prvaka je neminovna.

Upravo tako.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 feb 2014, 20:12

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Tona
Kontakt:

Post Postao/la Tona » 23 feb 2014, 20:22

Idemo sad lagano iz kola u kolo pokupit što više bodova sa što boljom obranom :D
YNWA!
76ERS!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 23 feb 2014, 21:04

Tona je napisao/la:Idemo sad lagano iz kola u kolo pokupit što više bodova sa što boljom obranom :D
Kao onom dnanas :D
Škrtel da stoji non stop kod protivničkog gola mislim da bi postojala opasnost da primite auto go :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 feb 2014, 21:26

Da imamo organizovaniju odbranu gdje bi nam bio kraj :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 feb 2014, 21:30

Carlo je napisao/la:Da imamo organizovaniju odbranu gdje bi nam bio kraj :D
Al stvarno, odbrana je u zadnje vrijeme dosta slaba, da ne kazem smijesna. Mozda je razlog tome i stalne promjene u zadnjoj liniji ali to mora biti dosta bolje.
Nece napad uvijek biti tako raspucan pa da moraju nadoknaditi greske odbrane.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 feb 2014, 21:31

Ovo na kraju ispade kao neka prijateljska utakmica :lol: Znao sam ja da od Skrtela i Aggera nema hajra. Na šta je spao nekada najbolji stoperski dvojac. :roll: Samo da se hoće vratiti Sakho i Enrique. Dobro je što ne možemo primiti golova koliko ih možemo dati. Sada smo ekipa sa najviše postignutih golova u ligi, 70. 8-)
neurofunk je napisao/la:Today's win takes #LFC to 56 points from 27 games; our highest tally at that stage since the start of the Premier League in 1992.

slika

8-)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 23 feb 2014, 21:36

Ne trebamo biti pesimisticni imamo najjaci napad u ligi jbt. Samo malo odbrana da se sabere, vezni red solidno odradjuje posao i ne treba nakon jedne Kutinjove slabe tekme stavljat ga na klupu :S Zanimljivo ce biti do kraja definitivno.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 feb 2014, 21:48

Nadam se da će odbrana biti bolja kad se Sakho vrati, iako je i on znao kiksnuti po koji put. Enrique također jako fali, u defanzivi je ponekad bio odličan, mislim da ima najbolje građenje u ligi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 feb 2014, 21:53

Tona je napisao/la:Idemo sad lagano iz kola u kolo pokupit što više bodova sa što boljom obranom :D
:lol: Tesko, jedino se nadam da ce nam napad biti dovoljno ucinkovit da ispravi greske odbrane...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 23 feb 2014, 21:55

Ma dobro sto je napad sluzio kad je odbrana ovoliko grijesila,nestvarno je da iz utakmice u utakmicu budu gori mislim da smo se dobro izvukli sto se tice tih gresaka odbrane i o.g,trebalo bi biti bolje.
"You'll Never Walk Alone"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 feb 2014, 22:01

slika

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 23 feb 2014, 22:04

Bili su nonsalantni danas pogotovo napad.Za ofanzivni ucinak im skidam kapu,kako na ovoj utakmici tako i u ovoj sezoni,ali u prvom poluvremenu ni jedan od prednjeg trojca se nije ni jednom vratio niti ispratio igraca u prvom poluvremenu.Henderson i Coutinho su trcali ko konji i u nekim situacijama nisu stizali tako da je Gerrard sa odbranom ostavljan na cjedilu.U drugom poluvremenu je bila vec neka druga prica.Nevjerovatno je koliko smo imali individualnih gresaka,Skrtelu su povlacenja dosla po naplatu iako je danas bio najblazi,Agger im ostavlja najopasnijeg skakaca samog i uz sve to u par navrata smo im gurali loptu i kreirali im sanse.

Malo smo ih podcjenili ali sve je dobro sto se dobro svrsi. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 feb 2014, 22:04

Ponos Torina je napisao/la:slika

:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-)
To je ta taktika 8-)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 23 feb 2014, 22:07

slika

Irelevantan podatak totalno, jedini je bitno to koliko je ispred/iza @Hendersonove milantarot tabele slika
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 23 feb 2014, 22:11

Some interesting comments from Rodgers on our defending today...

Says some of the mistakes that are being made aren’t coachable. Basically says it’s about individual errors and that the players need to be better.
Evo i Rodgers ih je kritikovo i vidilo se je na njemu koliko je bio nezadovoljan tokom cijele utakmice.Morat ce se i na sistem poraditi za nesto vise ali 2/3 nasih golova ove sezone otpadaju na individualne greske i prekide,nedopustivo je to.Treba nam kvalitete kako u zadnjoj cetvorci tako i na sredini terena.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 feb 2014, 22:17

Treba nastaviti uzimati po 3 boda od svih ovih ekipa koje su ocigledno slabije od nas, tako da kad dođu utakmice protiv ovih s kojima smo po kvalitetu tu negdje da kad se desi neki kiks bude manje osjetno.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.