Dobar ti potpis, mislim na ovu prvu rečenicu.the scouser je napisao/la:Irelevantan podatak totalno, jedini je bitno to koliko je ispred/iza @Hendersonove milantarot tabeleneurofunk je napisao/la:Today's win takes #LFC to 56 points from 27 games; our highest tally at that stage since the start of the Premier League in 1992.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Treba pohvaliti i Allena, odigrao je odlično onih pola sata. 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Kad je MOTD?
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
u 23:30Thunder93 je napisao/la:Kad je MOTD?
http://www.***SPAM***.me/live-tv/bbc-1-live-stream" onclick="window.open(this.href);return false; evo link
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nevrijeme u Engleskoj pa će malo kasniti, najvjerovatnije do 1h da će početigaston je napisao/la:u 23:30Thunder93 je napisao/la:Kad je MOTD?
http://www.***SPAM***.me/live-tv/bbc-1-live-stream" onclick="window.open(this.href);return false; evo link

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Upravu su ljudi sto kazu da precesto mjenjamo stoperski tandem...nikako da se sklopi neko idealno partnerstvo i trebaju smanjit ove individualne greske kao da se useru kome dodati kad im vratis loptu jbt.
"You'll Never Walk Alone"
Sakho i Škrtel su idealan tandem,to smo zaključili.
No mora igrati Toure kada nemamo nikoga.Ni Aggeru ne mogu ništa reći što se današnje partije tiče.
Lucas puno fali.
No mora igrati Toure kada nemamo nikoga.Ni Aggeru ne mogu ništa reći što se današnje partije tiče.
Lucas puno fali.
You'll never walk alone.
- BeyKopites
- Kontakt:
Fali svaku treću ili četvrtu utakmicu kad Gerrarda sustigne umor i kad jednostavno više ne može da na onom najvećem nivou obavlja prinudni posao.Sigurno će već u sljedećoj utakmici vezni red biti puno "zategnutiji" i neće igrači Sotona imati toliko prostora kao danas igrači Swansea...Believe je napisao/la:Sakho i Škrtel su idealan tandem,to smo zaključili.
Lucas puno fali.
Bez Lucasa su akcije inače mnogo tečnije, protok lopte je bolji a uglavnom u defanzivi ništa ne manjka.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Valjda je BR naucio lekciju kako igrati protiv Sotona, nijednom nismo dobro odigrali protiv njih iako smo jednu pobjedu imali. Allena u sredinu da se to malo zatvori a ovi gore u napadu ce uvaliti koji gol to je sigurno. Suarez im nikad nije zabio.
EDIT: Za utakmicu na OT imat ce igraci dvije sedmice odmora, nadam se da ce Olympiakos jos biti u igri nakon prve utakmice tako da ce morati neke igrace stediti za LP Moyes i mozemo tu izvuci neku pobjedu.
EDIT: Za utakmicu na OT imat ce igraci dvije sedmice odmora, nadam se da ce Olympiakos jos biti u igri nakon prve utakmice tako da ce morati neke igrace stediti za LP Moyes i mozemo tu izvuci neku pobjedu.
Bod je dosta na sledecoj tekmi sto se mene tice, samo da se ne dozivi poraz. Imamo lakse utakmice gde ce se bodovi(pobede) morati uzimati, kod kuce je to imperativ.
Ako ne racunamo Utd, najteze gostovanje ce nam biti WH.
Ako ne racunamo Utd, najteze gostovanje ce nam biti WH.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bayern je dao danas 4 komada, tako da sad imaju 61.
Nisam mogao nigde da nadjem informaciju kada je poslednji put bila situacija da tim ima dvojicu igraca sa po 20+ golova u jednoj sezoni. Vec racunam da ce Danny da ide preko 20.

Nisam mogao nigde da nadjem informaciju kada je poslednji put bila situacija da tim ima dvojicu igraca sa po 20+ golova u jednoj sezoni. Vec racunam da ce Danny da ide preko 20.

jest da odbrana nije bila na nivou ali isto tako je sudija dosudio smiješan slobodni i penal.
Protiv sotona sa oprezno igrom kontrolirati utakmicu i ubojitim kontrama doći do nove pobjede.
YNWA
Protiv sotona sa oprezno igrom kontrolirati utakmicu i ubojitim kontrama doći do nove pobjede.
YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, niko ne spominje to da su oba prekršaja po meni smiješna. Ne mogu da vjerujem da neko ono svira za penal, odnosno faul. Da se sudija držao kriterija, i nad Suarezom je trebao biti penal. 

sreca juce smo se izvukli zamalo da nas sudija i skrtel ukopaju. sad protiv sotona moze i bod.
You are someone else I am still right here
Ja i dalje smatram United najvećim konkurentom za četvrto mjesto. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
sto se penala nad suarezom tice ja mislim da lopta nije ni trebala biti kod njega nego kod igraca swansea tad al glen se nije bas drzao fair playa
You are someone else I am still right here
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja tipujem da će na kraju Liverpool biti treći.neurofunk je napisao/la:Ja i dalje smatram United najvećim konkurentom za četvrto mjesto.

Volio bih da se to desi i da se direktno plasiraju u LP, jer se bojim da neće možda "naletiti" na neku minu u kvalifikacijama i zadovoljiti se samo EL-om.

Mada, bit će i te kako teško. No, zašto ne vjerovati Brendanu i ekipi?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako je Rizo predvidio da će Liverpool biti 6. onda će biti 6.Monolog je napisao/la:
Mada, bit će i te kako teško. No, zašto ne vjerovati Brendanu i ekipi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.