FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bilo je lijepo dok je trajalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nista nek nas trehne kakvom seiku iz saudije
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dug prema poreskoj. Ista stvar kao i na zimu za Cmiljanica. Nece dobiti radnu dozvolu dok to ne rijesis.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- 19BordoBijeli46
Hoce li neki I dalje braniti Nam-a I nazovi direktoricu?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ljudi dragi, ja fakat ne znam šta da mislim i u kom pravcu to mišljenje uopšte da ide. Sve je ovo neki nonsense, gdje sa jedne strane imaš investitora, kojeg evo, ako je vjerovati ovim gore člancima, zaboli neka stvar za klubom. S druge strane, imaš upravu koja iz dana u dan uživa sve manju podršku, kako običnih navijača, tako i ljudi koji su na ovaj ili onaj način involvirani u strukture kluba. Samo me zanima, ako već uprava ima problem s Namom, zašto ne izađe u javnost i kaže tako i tako, investitor više ne želi ulagati i tim nekim saopštenjem skine neku vrstu ljage sa sebe? Daj Bože da sve izađe na hair.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ja bi puno vise volio da budu prazne tribine nego ovo 500 po tribiniHistoricar je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:05Sabrina Buljubašić bi dala sve na svijetu, da protiv Milsamija na Koševu budu prazne tribine.
Sirokom dozvoljeno 100% kapaciteta stadiona
Borcu isto 100%
Velezu 5000 navijaca
Ako se nasi ne potrude da bude na revansu bar 7000 to ti je dokaz koliko ih zaboli qurcina za navijacima
To bi bio jedan od najsramniji poteza u historiji kluba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma neće biti viršle, al neće više biti razbacivanja para i ku.rčenj.a
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 01 jul 2021, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Samo treba i neki nemiri, pa da nas kazne.Historicar je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:05Sabrina Buljubašić bi dala sve na svijetu, da protiv Milsamija na Koševu budu prazne tribine.
- 19BordoBijeli46
Dosadan si sa timfks74 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:16Samo treba i neki nemiri, pa da nas kazne.Historicar je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:05Sabrina Buljubašić bi dala sve na svijetu, da protiv Milsamija na Koševu budu prazne tribine.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Nakon svega ovog rekao bih da nijedna uprava na svijetu ne bi mogla popraviti ovo stanje, Nam je primarni krivac, kad kažem krivac mislim na manjak novca koji je u stanju investirati kao posljedica korone.
Treba nas prodati, daj Boze da se nadje neko ko je spreman u nas i u sport dati veću svotu novca, do tad nam je ovako kako je trenutno
Treba nas prodati, daj Boze da se nadje neko ko je spreman u nas i u sport dati veću svotu novca, do tad nam je ovako kako je trenutno
Sada ne znas koje gore mi, Zeljo ili Olimpik. mozda treba iz 3 kluba jedan napraviti.
-
- Kontakt:
Joj da je kakav Arap sad da uleti...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nista ja ovdje ne kontam, pa ako nije zadovoljan kako sabrina i ostali rade sto im otkaz nije dao... lud zbunjenog
-
- Kontakt:
Jašta će. Sami sebi da skoče u stomak. Znaju oni šta ih čeka prvu tekmu sa publikom. Mogu se samo potruditi i ovih po 500 da što više bude kojekakvih sponzorskih i sl. poklonjenih ulaznica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:13Ja bi puno vise volio da budu prazne tribine nego ovo 500 po tribiniHistoricar je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:05Sabrina Buljubašić bi dala sve na svijetu, da protiv Milsamija na Koševu budu prazne tribine.
Sirokom dozvoljeno 100% kapaciteta stadiona
Borcu isto 100%
Velezu 5000 navijaca
Ako se nasi ne potrude da bude na revansu bar 7000 to ti je dokaz koliko ih zaboli qurcina za navijacima
To bi bio jedan od najsramniji poteza u historiji kluba
E bas ce se nesta promjenit ako istok pocne yebat maiku sabri i ostalima, sta vam je ljudi...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ali zasto je pasojed toliko insistirao na stadionu kad je vec obustavio finansiranje kluba?!
Meni je ovo sumnjivo totalno.
I zasto ovi iz uprave ne progovore javno o svemu ovome i na taj nacin skinu bar djelomicno odgovornost sa sebe?
Meni je ovo sumnjivo totalno.
I zasto ovi iz uprave ne progovore javno o svemu ovome i na taj nacin skinu bar djelomicno odgovornost sa sebe?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sačekajte zipa i zokija da vam objasne da ne vjerujete svemu što se piše i da ovo nije tačno.
Po njima još nije alarmantno ni katastrofalno, ali kao uviđaju da će bit ako se za 5 dana ne riješe plate ali do tad, ne sikirijate se.
Po njima još nije alarmantno ni katastrofalno, ali kao uviđaju da će bit ako se za 5 dana ne riješe plate ali do tad, ne sikirijate se.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa i Tan ima dionice.Sumnjam do ce pustiti da klub propadne a stim I njihov ulozeni novac.
E sad me zanima ako Nam ne ulaze pare moze li se on otjerati, a lupam na celo kluba dovesti neki nas covjek.
E sad me zanima ako Nam ne ulaze pare moze li se on otjerati, a lupam na celo kluba dovesti neki nas covjek.
-
- Kontakt:
Necemo nikada napraviti iskorak i necemo nikada izaci u Evropu.
Nece nas nikada uzeti pravi investitor niti ce ulagati u nas ozbiljne pare sve dok se ne napravi zakon o sportu i dok se ne promjeni stanje u drzavi iz korijena.
U nasoj drzavi igracu das platu 5 hiljada eura a doprinose drzavi i poreza moras platiti 10 hiljada eura. Ko ce normalan ulagati u sport u takvoj drzavi ?
Adio naši iskoraci u Evropi, adio grupne faze, do nekih boljih vremena ili do neke bolje uredjenije države…
Nece nas nikada uzeti pravi investitor niti ce ulagati u nas ozbiljne pare sve dok se ne napravi zakon o sportu i dok se ne promjeni stanje u drzavi iz korijena.
U nasoj drzavi igracu das platu 5 hiljada eura a doprinose drzavi i poreza moras platiti 10 hiljada eura. Ko ce normalan ulagati u sport u takvoj drzavi ?
Adio naši iskoraci u Evropi, adio grupne faze, do nekih boljih vremena ili do neke bolje uredjenije države…
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Bing [Bot], bosnas_, keli, misstianopenaldo, nedimmmm1337, Vanja8 i 57 gostiju.