Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Moja prognoza je da će jedan dan otnys i Henderson jedan drugom biti kumovi na vjenčanju nakon sto Liverpool osvoji ligu A Aspas postigne pobjedonosni gol u finalu LP sljedeće godine u prkos golu i asistenciji Bonya koji će igrati za Bayern 

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Ja sam svoj prvi komentar na ovoj temi ostavio kad je Suarez presao u Liverpool. Samo sam htio da vam kazem da niste svjesni koga ste dobili i da dugo necete biti. Tada je vecina ovdje svrsavala na decka duge kose koji je kostao 40 miliona.OTNYS_YNWA je napisao/la:Šta može? Može preći u veći klub i propasti.
Jesam li bio u pravu?
Bony nije kalibar Suareza, definitivno nije, ali je mnogo bolji nego sto se misli da jeste. Swansea nije puno bolji od prvih nekoliko klubova iz Holandije. Nije nikako bolji od ovih najjacih ali taj Swansea igra protiv puno jacih protivnika, sto naravno samo otezava Bonyju. Da on igra u klubu koji se ravnopravno ili bar priblizno tome moze nositi sa top klubovima, tek onda bi vidio koliko stvarno moze.
Mozda i nema mjesta u Liverpoolu jer vam oba napadaca igraju odlicno ali to ne znaci da Bony ne valja.
Bony je odlican i mislm da bi odlicno legao Arsenalu. Sad ce gunneri navalit na temu i reci da je Francuz bolji, ali ja mislim da bi se on odlicno uklopio u njihov sistem. Liverpoolu ne treba jer je on iskljucivo spic, a na Anfieldu imaju dva puno bolja igraca na tom mjestu, dok na krilu Bony nema sta traziti.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Jbg, nisam se lepo izrazio i zaboravio dodati Premier League. Za Dzeka i Grafitea, njih vec znam, a u Primeri se to desava redovno u Barci i Realu.DANTES je napisao/la:wolfsburg, Džeko i Grafite, a ni Miske nije bio dalekoParadajz je napisao/la:Bayern je dao danas 4 komada, tako da sad imaju 61.![]()
Nisam mogao nigde da nadjem informaciju kada je poslednji put bila situacija da tim ima dvojicu igraca sa po 20+ golova u jednoj sezoni. Vec racunam da ce Danny da ide preko 20.

Sto se tice Bonya, takav igrac se ipak ne sme omalovazavati i nazivati prosekom. Covek ove sezone nije igrao redovno, a opet je stavio 10 golova u debitantskoj sezoni.
Ipak za nekih 14m evra, ne bih voleo da sedi na klupi, i nije nam potreban svakako pored ovakvog napada. Jos me nije ubedio da je za velika dela, ali ako mu se da malo vise vremena sledece sezone, mozda to i dokaze.
- thekoplegend
- Kontakt:
Na ovu sliku gore, bih da dodam ovu:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Protiv Arsenala ni magija Hendersona ne pomaže 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Lignoslav je najjaca legneda u Liverpoolu!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Interesantno je kako se neki pojave ko padobranci i pokušavaju biti duhoviti ali im ne ide od ruke.
sramota baš, vidi nas ala provociramo i izazivamo svađe i rasprave 

Ovde neki u PMSu!
Njima je sve trollanje i kada ne mislis nista lose cak suprotno!

- BeyKopites
- Kontakt:
Ma momci pogrešno protumačili, bilo je prije raznih pokušaja trolanja od strane navijača Arsenala pa...ko se na mlijeko opeče, taj i u jogurt puše.Gunner4 je napisao/la:Ovde neki u PMSu!Njima je sve trollanje i kada ne mislis nista lose cak suprotno!
![]()
A Brendo je sex ikona, to je opće poznata činjenica.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Henderson je napisao/la:Na ovu sliku gore, bih da dodam ovu:
ne trollam nego me fakat zanima

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- Carragher23
- Kontakt:
Napišeš Lignoslav i ništa nisi mislio lošeGunner4 je napisao/la:Ovde neki u PMSu!Njima je sve trollanje i kada ne mislis nista lose cak suprotno!
![]()

Trener vam je Pedofil, ne mislim ništa loše.
Vojaer, to mu je najnoviji nadimak, pedofil je vec zastario.lfckop je napisao/la:Napišeš Lignoslav i ništa nisi mislio lošeGunner4 je napisao/la:Ovde neki u PMSu!Njima je sve trollanje i kada ne mislis nista lose cak suprotno!
![]()
![]()
Trener vam je Pedofil, ne mislim ništa loše.

čuj ne znaju da je voajer i da je osvojio 9 zlatnih kita. pa gdje vi živite ? 

Na koga je bacao drkicu u svlačionici?Gunner4 je napisao/la: Vojaer, to mu je najnoviji nadimak, pedofil je vec zastario.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.