Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
I protiv Sarajeva prošle sezone.Od tri poraza na domaćem terenu dva su bila neregularna.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
mokroguz, omladinci imaju isti raspored kao seniori samo obrnuta domacinstva. omladinci celika su pobijedili na otoci
Da, seniori su nam imali Leotara, pa onda Celika, pa onda Borca, isto tako i omladinci igrali protiv te tri ekipe. Ali hvala na napomeni inace, to za obrnute domacinstva nisam znao.KenoRob je napisao/la:mokroguz, omladinci imaju isti raspored kao seniori samo obrnuta domacinstva. omladinci celika su pobijedili na otoci
Znas li slucajno sto ne pisu ove rezultate na sportsport?
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 14 avg 2013, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sta bi od onog Kadrica, prati li ga iko?
Osim njega mislim da je bilo jos koji omladinski igraci da su otisli, kao Nedim Mekic otisao u Zeljeznicar i Edis Tahiri u Sarajevo. Bilo ih je i vise mislim. A Tahiri je bas bio dobar ukoliko sam ja vidio, steta sto ode, sad moramo zadrzati Ragipovica i da vidimo hoce li sta od njega biti.

Osim njega mislim da je bilo jos koji omladinski igraci da su otisli, kao Nedim Mekic otisao u Zeljeznicar i Edis Tahiri u Sarajevo. Bilo ih je i vise mislim. A Tahiri je bas bio dobar ukoliko sam ja vidio, steta sto ode, sad moramo zadrzati Ragipovica i da vidimo hoce li sta od njega biti.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sa Torlakom smo koliko-toliko dobili sigurnost prema nazad, gdje je Regoje drzao sve u svojim rukama. Igrac sa ovakvim iskustvom je uvijek dobro dosao i sigurno da ce povecati kvalitet ekipe. Jedino sto mi smeta je ugovor koji je potpisao na samo 6 mjeseci. Sigurno je da ce imati finu platu, a otici ce vec na polusezoni.
Sada nam slijedi utakmica sa Mladosti iz Velike Obarske, koja se u prva 3 kola pokazala kao jako neugodan protivnik. Jos uvijek nemaju poraza, ali mislim da za vikend nemaju sanse na Otoci. Po meni, Olimpic je najvise pokazao u prva 3 kola i utakmice kao sto je ova se moraju dobiti.
Sada nam slijedi utakmica sa Mladosti iz Velike Obarske, koja se u prva 3 kola pokazala kao jako neugodan protivnik. Jos uvijek nemaju poraza, ali mislim da za vikend nemaju sanse na Otoci. Po meni, Olimpic je najvise pokazao u prva 3 kola i utakmice kao sto je ova se moraju dobiti.
[youtube][/youtube]
Kvalitet ce se mijenjati, nesto lose ispalo u HD u pocetku pa moralo u manjem kvalitetu za sada.
Kvalitet ce se mijenjati, nesto lose ispalo u HD u pocetku pa moralo u manjem kvalitetu za sada.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Izgleda da nece biti prenos Olimpic - Mladost VO, ali protiv Veleza ce biti prenos, i protiv Sarajeva nakon toga.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Armageddon2012
- Kontakt:
nemoguce!!!???Izgleda da nece biti prenos Olimpic - Mladost VO
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nemoze covjek vjerovat da ovo ne prenose, a derbi kola u pitanju !Armageddon2012 je napisao/la:nemoguce!!!???Izgleda da nece biti prenos Olimpic - Mladost VO
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
i ja mislim da je jako nekorektno uskratiti armije navijaca ta dva kluba za direktan tv prenos.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Predlazem da se navijaci jednih i drugih skupe u JUGU 45 i odu direktno na tekmu, mislim stvarno bezobrazluk od nasih TV emitera!Armageddon2012 je napisao/la:i ja mislim da je jako nekorektno uskratiti armije navijaca ta dva kluba za tv prenos.
A vas dvojica ste jako duhovita a posebno ti iz manjeg bh entiteta tako da se ja baš grohotom smijem.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Armageddon2012 je napisao/la:nemoguce!!!???
pile87 je napisao/la:Nemoze covjek vjerovat da ovo ne prenose, a derbi kola u pitanju !

Ma rodila vas majka jeste nam vrijedni, Kolumbo i Galileo!
Jedva smo cekali vasu izjavu, inace nebi imali pojma da samo nas i navijaca Mladosti VO interesuje ova utakmica.
Da, da, hoce se oni posvadjati sa mnom zbog dlake; samo zato sto sam provjerio dali slucajno ima prenos gdje, sto volim gledati svoju ekipu kad igra, cak i da igraju protiv amatera bi me zanimalo, nesto sto ocito vas dvoje ne osjecate za vase ekipe. I normalno da necete ni razumjeti ovo.
Ne cudi me sto je pile odma tu u frontu da se bori protiv nas, vec duze vremena je nesto ograjisao cim je stao na nasoj teritoriji. Nastavi vristati sinko, drago mi je da nisi na nasoj strani, bila bi katastrofa nasoj prosijecnoj inteligenciji da jesi.
Ali me cudi da je Armageddon takva svadjalica!

Ni jedan lesinar na Otoci, a frajer nam pametuje kako nikoga ne zanima Olimpic - Mladosti, dok njih ne zanima ni Olimpic - Borac, a bilo prenos toga. Mozda pocnete dolaziti makar kad igrate protiv Zeljeznicara kad vam ekipa pocne igrati fudbal a ne rukomet?
Mrznja prema nama toliko jaka da ujedini lesinara i manijaka - i to pred utakmicom kad igraju protiv jedni drugih.

Olimpic jednostavno me ne prestaje obradovati.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nemoj se sa njima raspravljati nisu nimalo vrijedni toga.
Džaba armije,kad su rezultati vaših klubova 0 ! Može vas doći na hiljade na gostovanje,a posle kad izgubite,psujete igrace.Evo da vas razuvjerim, kao što ovaj genijalac kaze da mozemo stati svi u Jugo 45, protekla utakmica u Bijeljini protiv Čelika,u terminu od 17:30 je imala 1.200 gledalaca,što je veoma solidna brojka,za jedno selo premijerligaš,kome je stadion u Bijeljini udaljen 9 kilometara.Šta mislite koliko bi bilo da se igra u Obarskoj ?pile87 je napisao/la:Predlazem da se navijaci jednih i drugih skupe u JUGU 45 i odu direktno na tekmu, mislim stvarno bezobrazluk od nasih TV emitera!Armageddon2012 je napisao/la:i ja mislim da je jako nekorektno uskratiti armije navijaca ta dva kluba za tv prenos.
003871312
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ajde pokrij se ušima i ćuti! Vidim kako ostali gradski klubovi, sa tradicijom imaje posjetu.Armageddon2012 je napisao/la:ja mislim oko 70 000 da bi bilo.
003871312
De ba ne zezaj bilo bi bar 80 000 ipak Obarska hejjj nije zajebancija.Armageddon2012 je napisao/la:ja mislim oko 70 000 da bi bilo.
Paša,ne obracaj paznju na prvokatore I DOBRO DOŠLI NA OTOKU i neka pobjedi bolji tim.Cickoo je napisao/la:Ajde pokrij se ušima i ćuti! Vidim kako ostali gradski klubovi, sa tradicijom imaje posjetu.Armageddon2012 je napisao/la:ja mislim oko 70 000 da bi bilo.
Što hajvane malo ne šetaš na sviježem zraku-Znamo mi da vas par prvokatora uvijek popijete po koju pivu kada OLIMPIC pobjedi-Hajde bolan priznajjjjjjjjjjjjjjjjjjpile87 je napisao/la:De ba ne zezaj bilo bi bar 80 000 ipak Obarska hejjj nije zajebancija.Armageddon2012 je napisao/la:ja mislim oko 70 000 da bi bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.