u control panelu---sistem and security..bar je tako na windows 7..alacious je napisao/la:Kako da iskljucim firewall?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eh konacno kod kuce.... hoce li neko jednu brzinsku? il dvije 

Glory Glory Man United!
nista ja sam usao napravio room pa ko udje, nema pass-aAnderson8 je napisao/la:Eh konacno kod kuce.... hoce li neko jednu brzinsku? il dvije
Glory Glory Man United!
praviAnderson8 je napisao/la:Eh konacno kod kuce.... hoce li neko jednu brzinsku? il dvije
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Hocel neko ???
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Goalgetter
- Kontakt:
Nova sezona pocinje, kad izadje novi patchDonnie Darko je napisao/la:koliko kola ima do kraja? ne mogu sacekat novu sezonu

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Kakav novi patch,neka ovogGoalgetter je napisao/la:Nova sezona pocinje, kad izadje novi patchDonnie Darko je napisao/la:koliko kola ima do kraja? ne mogu sacekat novu sezonu. A ova ce zavrsit za nekih mjesec dana jos

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Goalgetter
- Kontakt:
U augustu izlazi novi patch, a da ne bi u toku sezone mjenjali patch, to odmah odradimo prije
. A u augustu ce ionako biti pauza, jer je vecina nije tu, neko je na moru ili negdje vani. U medjuvremenu ce biti organizirani turniri, za ove igrace koji su tu, tako da krajem augusta ili pocetkom septembra pravo krenemo sa ligom.

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
nece da mi udje u pes 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
zemljace krajisnice, hocemo poigrati kojuGoalgetter je napisao/la:U augustu izlazi novi patch, a da ne bi u toku sezone mjenjali patch, to odmah odradimo prije. A u augustu ce ionako biti pauza, jer je vecina nije tu, neko je na moru ili negdje vani. U medjuvremenu ce biti organizirani turniri, za ove igrace koji su tu, tako da krajem augusta ili pocetkom septembra pravo krenemo sa ligom.

- Goalgetter
- Kontakt:
U ligi B su dosad odigrane samo 2 utakmice. Sve utakmice koje ne budu odigrane, upisacu kao 0:0 
@Funjai
Hajmo jednu
Pravi room 

@Funjai
Hajmo jednu

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 29 maj 2011, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ako smijem primijetiti server is down

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pao server :/Goalgetter je napisao/la:
@Funjai
Hajmo jednuPravi room
- Goalgetter
- Kontakt:
Eh jbga
...

kako pao server, ev ja igram
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ti k0 čak noris !!!ĆeMa je napisao/la:kako pao server, ev ja igram

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
reci te kad proradi server !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Mislim da je to ono redovno nedjeljno održavanje servera
!
Vidim nisu još ove utakmice odigrane u grupi A, ne znam što čekate nedjelju kad znate da uvijek bude ovaj zastoj
Fiorentina - PSV
Benfica - Lazio

Vidim nisu još ove utakmice odigrane u grupi A, ne znam što čekate nedjelju kad znate da uvijek bude ovaj zastoj

Fiorentina - PSV
Benfica - Lazio
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
imam neke veze kod chuck-aFunjai je napisao/la:ti k0 čak noris !!!ĆeMa je napisao/la:kako pao server, ev ja igrammozes igrati kad padne server

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Znači nema više prijava novi igrača za ovu sezonu! Imaju još dva igrača na čekanju, pa ćemo im dati šansu, ako bude prilike za to! Za novu sezonu će prijave biti otvorene nakon završetka PO i kad saznamo drugog pobjednika pes 6 ss.ba ligeKako je ostalo još tri kola do kraja ova tema ide pod ključ, do početka novi prijava za narednu sezonu! (topic za prijave novi igrača)

Napomena: U naredenoj sezoni prednost će imati oni koji su bili redovni u protekle dvije sezone pa na ovamo

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.