NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Free agent center JaVale McGee scheduled to meet with the Sacramento Kings on Thursday, league **** tell ESPN.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dirk je veci igrac od Kobeja.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: RE: Re: Svaštara
Za vas male hatercice je i Steve Francis veci od MambeSarmelino je napisao/la:Dirk je veci igrac od Kobeja.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
A bas sam mislio da si prestao s trollanjem. Steta.Sarmelino je napisao/la:Dirk je veci igrac od Kobeja.
Pa koliko znam jedan je bek,drugi pf.Epidaurus je napisao/la:A bas sam mislio da si prestao s trollanjem. Steta.Sarmelino je napisao/la:Dirk je veci igrac od Kobeja.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Samim tim je logicno da je veci i krupniji.Sarmelino je napisao/la:Pa koliko znam jedan je bek,drugi pf.Epidaurus je napisao/la:A bas sam mislio da si prestao s trollanjem. Steta.Sarmelino je napisao/la:Dirk je veci igrac od Kobeja.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kosarka se igra cetiri cetvrtine.Kawhi je napisao/la:
Jel ovo tačno?
Remember, remember the 5th of November.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da da, s tim da od Gasolovih 20 pogodaka, 10 mu je asistirao Kobe i bili su na 2 metra od kosa i blize. A Kobe je 20 od 22 pogodka pogodio iz izolacije i iz udvajanja. Al bitno je imati nesto za trolanje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gdje mi je @epi?Sta ovo rece Kobe koga voli gledati i to ga tacno opisa!?
Rekoh ja davno,Kawhi je nesto najslicnije Kobeu u ligi sada.
Rekoh ja davno,Kawhi je nesto najslicnije Kobeu u ligi sada.
Već mi je porastao u očima.During the NFL playoffs in January, Gordon Hayward was asked to choose between Aaron Rodgers and Tom Brady.
"Aaron Rodgers. I can't stand Tom Brady," the seven-year NBA veteran told Utah Jazz reporter Hayley Byrnes.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Cini mi se da navika za Coltse...Lillard je napisao/la:Već mi je porastao u očima.During the NFL playoffs in January, Gordon Hayward was asked to choose between Aaron Rodgers and Tom Brady.
"Aaron Rodgers. I can't stand Tom Brady," the seven-year NBA veteran told Utah Jazz reporter Hayley Byrnes.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Joel Embiid fined $10,000 for 'using inappropriate language on social media'
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trebaju onda i Juku kaznit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
RJ Barrett 38 poena, 13 skokova i 5 asistencija za Kanadu protiv Amerike u polufinalu U19 svjetskog prvenstva. Momak je 2000. godiste tek i igrao protiv godinu ili dvije starijih od sebe i to vecinom prospekti sa 5 zvijezdica po ESPNovom ratingu 
Mislim da je ovo prvi poraz Amerima na ovom U19 svjetskom jos od onog protiv Srbije 2007. u Novom Sadu.
Mislim da je ovo prvi poraz Amerima na ovom U19 svjetskom jos od onog protiv Srbije 2007. u Novom Sadu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jel jos nekog nervira ovo Gary Payton 2, Glenn Robinson 3, Tim Hardaway Jr... Pa jebote u cemu je fora davanja jednog imena?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.