Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ranije sam stavio Knighta vise pa evo jedna kraća analiza :
B.KNIGHT (18,5) - VISE
Granica na ovoga playa Bucksa je dosta pala nakon nesto losijih partija u zadnjih nekoliko utakmica.Veceras ocekujem da prebaci ovu granicu iz nekoliko razloga.Ilyasova je ozlijeđen, vjerojatno i do kraja sezone, a O.J.Mayo je upitan, a i njegov izostanak sigurno ne bi nastetio ovome paru.Drugi razlog je katastrofalna obrana Lakersa, posebice na njegovoj poziciji, gdje primaju oko 22PPG a u zadnjih 10 utakmica cak 29PPG.Igrali su jednom ove sezone a Knight je dominirao parketom sa 37 ubacenih poena uz odlican sut iz igre.Ono sto je cesto bio razlog Knightova "skromne" partije, odnosno toliko njegovih -undera- u posljednje vrijeme je katastrofalna igra Milwaukee Bucksa, pa je blowout bio jako cest.Lakersi, pored toga sto su pobijedili Knickse veliko razlikom neku vecer, igraju jako lose, posebice na gostujucem parketu gdje rijetko postizu rezultate kakve biljeze u Staples Centru.I na samoj utakmici ocekujem jako puno poena, pa mislim da Knight se moze prilagoditi brzoj košsarci Lakersa i lagano prebaciti ovu granicu.Ocekujem da vecinu suteva podijele on i Sessions, koji u posljednje vrijeme igra jako dobro, pa stoga mislim da se i njega isplati odigrati na 15,5 (MAXBET)....sretno...
kladionica : PREMIER
B.KNIGHT (18,5) - VISE
Granica na ovoga playa Bucksa je dosta pala nakon nesto losijih partija u zadnjih nekoliko utakmica.Veceras ocekujem da prebaci ovu granicu iz nekoliko razloga.Ilyasova je ozlijeđen, vjerojatno i do kraja sezone, a O.J.Mayo je upitan, a i njegov izostanak sigurno ne bi nastetio ovome paru.Drugi razlog je katastrofalna obrana Lakersa, posebice na njegovoj poziciji, gdje primaju oko 22PPG a u zadnjih 10 utakmica cak 29PPG.Igrali su jednom ove sezone a Knight je dominirao parketom sa 37 ubacenih poena uz odlican sut iz igre.Ono sto je cesto bio razlog Knightova "skromne" partije, odnosno toliko njegovih -undera- u posljednje vrijeme je katastrofalna igra Milwaukee Bucksa, pa je blowout bio jako cest.Lakersi, pored toga sto su pobijedili Knickse veliko razlikom neku vecer, igraju jako lose, posebice na gostujucem parketu gdje rijetko postizu rezultate kakve biljeze u Staples Centru.I na samoj utakmici ocekujem jako puno poena, pa mislim da Knight se moze prilagoditi brzoj košsarci Lakersa i lagano prebaciti ovu granicu.Ocekujem da vecinu suteva podijele on i Sessions, koji u posljednje vrijeme igra jako dobro, pa stoga mislim da se i njega isplati odigrati na 15,5 (MAXBET)....sretno...
Jos jedan nocni

- Titova-Juga
- Kontakt:
Očajna ponuda noćas.
Odigrat ću Griffina +24,5 i Knighta +18,5.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Teague bi mogao veceras vise od 16,5 ja sam ga odigrao ali padoh ranije 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma i ja, obori me Paris, yebem im dojilo majkino
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zašto zeleniš Žalgiris kad su dali 72 poena?zgmiky je napisao/la:prošlo na sreću ovo za razliku od ovog ispod gdje je galata imala loptu zadnjih gotovo dvije minute u kojih žalgiris nije prismrdio košuzgmiky je napisao/la:1. 20.05h Maccabi Tel Aviv-Real Madrid 2 1.40
2. 20.05h 13,5/S.Rodriguez više 1.85
@ 2.59 Hrvatska Lutrija
zgmiky je napisao/la:Žalgiris-Galatasaray / Žalgiris 74.5 više 1.80
utakmica vrlo važna za goste koji će tražiti pobjedu, no domaćin rasterećen svih briga kao takav mogao bi napraviti problema turcima i ja osobno očekujem jednu zanimljivu, borbenu utakmicu s dosta koševa i iako su domaćini ostali bez ikakvih šansi nisu bez šansi za pobjedu ovdje, u Kaunasu nije lako nikome igrati a pogotovo kada vam treba, tako da mislim da će domaćin prebaciti 74.5 koša
15,5/Dentmon J. (Zalgi-Galat) 15.5 više 1.85
Amerikanac Justin Dentmon prosječno igra 29.42 minuta i ubacuje 16.3 koševa, igra tako da jednu utakmicu odigra bolje i prebaci a drugu nešto slabije i ostane ispod, večeras je red da prebaci
11 vs FC Bayern Munich 27:20 12
12 at CSKA Moscow 33:35 22
13 vs Maccabi Electra Tel Aviv 36:17 21
14 at Lokomotiv Kuban Krasnodar 31:15 15
15 at Galatasaray Liv Hospital Istanbul 30:14 6
16 vs Partizan NIS Belgrade 36:31 23
17 at Real Madrid 28:55 21
18 at FC Bayern Munich 25:13 8
19 vs CSKA Moscow 32:33 28
20 at Maccabi Electra Tel Aviv 26:56 14
21 vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 22:48 5
ukupno je kvota 3.33
Forza Milan!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Slucajno je zazelenio posto vidis iznad sta je napisao 

Alessandro Del Piero !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Eto prode covjek glat u 3/4 al' ja majmun ne odigram zato sto ranije potrosim sve10DelPiero je napisao/la:Teague vise od 16,5

Alessandro Del Piero !
ramos4 je napisao/la:nocni listic

Stvarno nema smisla
DiamantidD(-10,5+)-Bar-Pan 1,85 manje
Pao stiže u goste potpuno rasterećenoj Barceloni koja je već praktički osigurala prvo mjesto,a za ovo sam se odlučio zato što je Diamantidis u 19 utakmica u EL ove sezone u 6 išao preko ove granice,a zanimljivo je da niti jednom ove sezone u 2 utakmice za redom nije prebacivao ovu granicu,a s obzirom da je u prošloj zabio 15,danas bi trebao ići ispod jer svi su igrači kod Panathinaikosa spremni ,pa bi će vjerujem i Dmitros malo više asistirati no u prošloj utakmici.
Lok.Kuban(h-10,5)-PartiBeo 1,85 1
Iako Partizan ima još neke teoreske šanse za prolazak dalje danas ide u goste Kubanu koji mora pobijediti ako misli proći dalje,a s obzirom na njihovu kvalitetu to ne bi trebalo doći u pitanje jer Partizan ove sezone u EL od 10 utakmica ima samo jednu pobjedu i uz motivirane domaćine će vjerujem izgubiti preko ove granice jer se ove sezone u Rusiji nisu dobro proveli protiv CSKA.
SRETNO.
Pao stiže u goste potpuno rasterećenoj Barceloni koja je već praktički osigurala prvo mjesto,a za ovo sam se odlučio zato što je Diamantidis u 19 utakmica u EL ove sezone u 6 išao preko ove granice,a zanimljivo je da niti jednom ove sezone u 2 utakmice za redom nije prebacivao ovu granicu,a s obzirom da je u prošloj zabio 15,danas bi trebao ići ispod jer svi su igrači kod Panathinaikosa spremni ,pa bi će vjerujem i Dmitros malo više asistirati no u prošloj utakmici.
Lok.Kuban(h-10,5)-PartiBeo 1,85 1
Iako Partizan ima još neke teoreske šanse za prolazak dalje danas ide u goste Kubanu koji mora pobijediti ako misli proći dalje,a s obzirom na njihovu kvalitetu to ne bi trebalo doći u pitanje jer Partizan ove sezone u EL od 10 utakmica ima samo jednu pobjedu i uz motivirane domaćine će vjerujem izgubiti preko ove granice jer se ove sezone u Rusiji nisu dobro proveli protiv CSKA.
SRETNO.
teague - 22johnnyyK je napisao/la:b.knight (18,5) - vise
j.teague (16,5) - vise
williams - sharapova (+4,5) - h1
na li - cibulkova (+4,5) - h2
nadal - raonic (+4,5) - h2
berdych - dolgopolov (22,5) - vise
nba 8/14
tenis 5/9
knight - 30
williams - sharapova - 6:4 6:3
na li - cibulkova - 7:5 2:6 6:3
nadal - raonic - 4:6 6:2 6:4
berdych - dolgopolov - 6:4 7:6
nba 10/16
tenis 9/13
da probamo nesto i za veceras :
b.jennings (16,5) - manje
brooklyn - cleveland (+9,5) - h2
e.bledsoe (18,5) - vise
nadal - berdych (+4,5) - h2
ramos - riba (+2,5) - h1
haider maurer - ungur (22,5) - vise
kladionica : SPORTPLUS
b.jennings (16,5) - manje
brooklyn - cleveland (+9,5) - h2
e.bledsoe (18,5) - vise
nadal - berdych (+4,5) - h2
ramos - riba (+2,5) - h1
haider maurer - ungur (22,5) - vise
kladionica : SPORTPLUS
- ViperCator
- Kontakt:
UAE 1.LIGA
14:45
Dubai-Al Shabab Dubai
tip 2
kvota 1.5
Zadnje 3 medjusobne Shabab dobio najmanje 2 razlike. 31 bod je razlika izmedju ova dva kluba. Dubai zadnjih 6 utakmica 4 poraza, Shabab zadnjih 6 ima 5 pobjeda i jedan X.
IZRAELSKA 2. LIGA
14:00
Maccabi Umm El Fahem-Hapoel Jeruzalem
tip 2
kvota 1.3
Jeruzalem je predposljednji na tablici ali Maccabi je zadnji i u 29 kola osvojio je samo 1 bod. Gol razlika im je 14:105.
14:45
Dubai-Al Shabab Dubai
tip 2
kvota 1.5
Zadnje 3 medjusobne Shabab dobio najmanje 2 razlike. 31 bod je razlika izmedju ova dva kluba. Dubai zadnjih 6 utakmica 4 poraza, Shabab zadnjih 6 ima 5 pobjeda i jedan X.
IZRAELSKA 2. LIGA
14:00
Maccabi Umm El Fahem-Hapoel Jeruzalem
tip 2
kvota 1.3
Jeruzalem je predposljednji na tablici ali Maccabi je zadnji i u 29 kola osvojio je samo 1 bod. Gol razlika im je 14:105.
:citaj:
Evo nekih današnjih prijedloga
Bohemians 1905 vs. Banik Ostrava 0-2 golova, kvota 1,55, možete probati i X, tačan rezultat 0:0
I jedni i drugi na dnu bore se za opsatanak daju manje od 1 gola po utakmici u prosjeku. Ni jedan ni drugi tim u zadnjih 5 utakmica nisu dali više od 1 gola, većinu utakmica u prošlosti su igrali u ovom rasponu, osim pretposljednje gdje je Boheminas dobio 3:1.
SRC Altach vs. Horn 1, kv.1.35, možete probati i h1, 3+, 1i3+
Altach prvi i gotovo sigurno se vraća u Austrijsku Bundesligu dok je Horn zadnji i broi se za opstanak fale im tri koliko toliko bitna igrača, u lošoj formi su samo 5 bodova u zadnjih 6 utkamica, bilo bi manje da protiv Mattersburag u zadnjim minutama nisu postigli gol. Uspjeli su pobjediti samo Austriu Lustenau kod kuce.
Parndorf-Mattersberg 1X, kv.1,3 ili ah1 1,7
Oba kluba su blizu linije ispadanja, tako da će Pandorf htjeti da se na domaćem terenu domogne 3 boda i sigurnije ide u nastavak sezone. I jedni i drugi igraju toplo hladno al mislim da ovdje nece bit iznenađenja.
Odense-Sonderjyske 1 kv.2
Situacija u danskoj ne može bit zanimljivija od 6 od 11 kluba na tabeli razlika je 6 bodova, s tim da se oni do osmog mogu umješta u borbu za Evropu, što bi se reklo **** lud zbunjenog, današnjom pobjedom Odense bi se izmakao iz "opasne" zone a primakao Evropi na kratko. I kod jedinh i kod drugih po jedan prvotimac ozlijeđen.
Probati još Brugge-Lokeren 1
Bohemians 1905 vs. Banik Ostrava 0-2 golova, kvota 1,55, možete probati i X, tačan rezultat 0:0
I jedni i drugi na dnu bore se za opsatanak daju manje od 1 gola po utakmici u prosjeku. Ni jedan ni drugi tim u zadnjih 5 utakmica nisu dali više od 1 gola, većinu utakmica u prošlosti su igrali u ovom rasponu, osim pretposljednje gdje je Boheminas dobio 3:1.
SRC Altach vs. Horn 1, kv.1.35, možete probati i h1, 3+, 1i3+
Altach prvi i gotovo sigurno se vraća u Austrijsku Bundesligu dok je Horn zadnji i broi se za opstanak fale im tri koliko toliko bitna igrača, u lošoj formi su samo 5 bodova u zadnjih 6 utkamica, bilo bi manje da protiv Mattersburag u zadnjim minutama nisu postigli gol. Uspjeli su pobjediti samo Austriu Lustenau kod kuce.
Parndorf-Mattersberg 1X, kv.1,3 ili ah1 1,7
Oba kluba su blizu linije ispadanja, tako da će Pandorf htjeti da se na domaćem terenu domogne 3 boda i sigurnije ide u nastavak sezone. I jedni i drugi igraju toplo hladno al mislim da ovdje nece bit iznenađenja.
Odense-Sonderjyske 1 kv.2
Situacija u danskoj ne može bit zanimljivija od 6 od 11 kluba na tabeli razlika je 6 bodova, s tim da se oni do osmog mogu umješta u borbu za Evropu, što bi se reklo **** lud zbunjenog, današnjom pobjedom Odense bi se izmakao iz "opasne" zone a primakao Evropi na kratko. I kod jedinh i kod drugih po jedan prvotimac ozlijeđen.
Probati još Brugge-Lokeren 1
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jedan singl visoke kvote koji moram probati.
Yaroslav-SKA 2/2 3,80
SKA je preozbiljna ekipa da dozvoli sebi da ispadne od Yaroslava, a utakmica nikad bitnija, sa ozbiljnim pristupom igri oni ovo mogu dobiti, a mislim da će voditi i nakon 1 tr.
Sigurnija oklada je naravno samo pobjeda, a kvota nije uopšte loša 2,20.
Yaroslav-SKA 2/2 3,80
SKA je preozbiljna ekipa da dozvoli sebi da ispadne od Yaroslava, a utakmica nikad bitnija, sa ozbiljnim pristupom igri oni ovo mogu dobiti, a mislim da će voditi i nakon 1 tr.
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Očajna ponuda noćas.Titova-Juga je napisao/la:Na Li - Cibulkova 1
Berdych - Dolgopolov 1
Paris - Dunkerque 1
Unicaja - Olympiakos kp2
kv: (4.69)
2-1
2-0
25-27

63-80
18

30
Ukupno: 35/51
NBA: 18/30
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Brazilke odbojka,
Unilever RJ-Pinheiros SP 1 1,25

Sao Caetano-Volei Amil 2 1,25

1,56
Unilever RJ-Pinheiros SP 1 1,25

Sao Caetano-Volei Amil 2 1,25

1,56
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pripazite se Odensea. Ovi gosti opasno igraju u drugom dijelu sezone. Izgleda da su se pojačali i odlučno krenuli protiv svakoga na bodove.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Hladno puknes kontru i cekas kraj.hoshafka je napisao/la:Jedan singl visoke kvote koji moram probati.
Yaroslav-SKA 2/2 3,80
Trpalo se na Bogdanovica 13,5 i Gentilea mislim da bi trebalo proci bez problema,sretno ko isprati
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.