već samo ima dobro se prodaj"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
BlueTiger je napisao/la:Ja mislim da ne bi SMIJELI ni pod koju cijenu Zebu dati za manje od 1 mil €! Kao sto ovaj pitar rece, tim nam automatski skace rejting igraca. Treba pokusati, pa vidjeti, da li se zaista isplati prodavati sada Zebu. Mozda na kraju, ali sada NE. Idemo na titulu i kup, treba vratiti raju na stadion pa ga onda prodati za dobru lovu.
Momci, da malo skrenem sa teme, ali vjerujte samo sa dobrom namjerom. Zaista mi je testo gledati kako drugi napreduju po tom pitanju a jedino mi stojimo u mjestu. Sto se suti sa tim?, da li se uopste radi ili samo zavrsava na idejnim projektima. Idejni projkti su poceli 85 pa evo traju do dan danas. Pa ako nista ne mogu, ONDA sigurno mogu nessto malo srediti stadion, makar radi TV-a, da ne izgleda ruglo, sto jest, jest!
Izgradnja famozne istocne tribine da bude identicna kao sjeverna treba negdje oko 1.500.000KM kad se vidi i jesu i nisu "neke" pare, nek uzmu kredit, kad ga komsije mogu uzeti za pripreme mozemo i mi za izgradnju tribine, i autom. se dobivaju novi poslovni prostori na toj tribini, i urediti prilaze ispred sjeverne i istocne tribine za prvi korak to u slucaju da bi sami gradili stadionzeljocity je napisao/la:BlueTiger je napisao/la:Ja mislim da ne bi SMIJELI ni pod koju cijenu Zebu dati za manje od 1 mil €! Kao sto ovaj pitar rece, tim nam automatski skace rejting igraca. Treba pokusati, pa vidjeti, da li se zaista isplati prodavati sada Zebu. Mozda na kraju, ali sada NE. Idemo na titulu i kup, treba vratiti raju na stadion pa ga onda prodati za dobru lovu.
Momci, da malo skrenem sa teme, ali vjerujte samo sa dobrom namjerom. Zaista mi je testo gledati kako drugi napreduju po tom pitanju a jedino mi stojimo u mjestu. Sto se suti sa tim?, da li se uopste radi ili samo zavrsava na idejnim projektima. Idejni projkti su poceli 85 pa evo traju do dan danas. Pa ako nista ne mogu, ONDA sigurno mogu nessto malo srediti stadion, makar radi TV-a, da ne izgleda ruglo, sto jest, jest!
Pa nedavno je u intervju Buki rekao da se pocinje gledati opcija da klub nesto sam uradi po pitanju Grbavice. Iskren da budem je dan kad ce se nesto uraditi u vezi Grbavice sanjam ima vec par godina.
Prvo će se graditi, odnosno, adaptirati zapadna tribina, kako bi što prije stekli neophodne uslove za odigravanje evropskih utakmica.Rioo je napisao/la:Izgradnja famozne istocne tribine da bude identicna kao sjeverna treba negdje oko 1.500.000KM kad se vidi i jesu i nisu "neke" pare, nek uzmu kredit, kad ga komsije mogu uzeti za pripreme mozemo i mi za izgradnju tribine, i autom. se dobivaju novi poslovni prostori na toj tribini, i urediti prilaze ispred sjeverne i istocne tribine za prvi korak to u slucaju da bi sami gradili stadionzeljocity je napisao/la:BlueTiger je napisao/la:Ja mislim da ne bi SMIJELI ni pod koju cijenu Zebu dati za manje od 1 mil €! Kao sto ovaj pitar rece, tim nam automatski skace rejting igraca. Treba pokusati, pa vidjeti, da li se zaista isplati prodavati sada Zebu. Mozda na kraju, ali sada NE. Idemo na titulu i kup, treba vratiti raju na stadion pa ga onda prodati za dobru lovu.
Pa nedavno je u intervju Buki rekao da se pocinje gledati opcija da klub nesto sam uradi po pitanju Grbavice. Iskren da budem je dan kad ce se nesto uraditi u vezi Grbavice sanjam ima vec par godina.![]()
![]()
Svašta se obečavalo.DANDY je napisao/la:A šta su to obečavali? I ko je to šta obečavao?
Istocna tribina sa nekih 6 000 da kosta SAMO 1.5 milion hmmmmmmmm, da toliko kosta ona bi bila davno izgradjena.Samo krov ce kostati toliko a cijela tribina bar duplo toliko.Rioo je napisao/la:Izgradnja famozne istocne tribine da bude identicna kao sjeverna treba negdje oko 1.500.000KM kad se vidi i jesu i nisu "neke" pare, nek uzmu kredit, kad ga komsije mogu uzeti za pripreme mozemo i mi za izgradnju tribine, i autom. se dobivaju novi poslovni prostori na toj tribini, i urediti prilaze ispred sjeverne i istocne tribine za prvi korak to u slucaju da bi sami gradili stadionzeljocity je napisao/la:BlueTiger je napisao/la:Ja mislim da ne bi SMIJELI ni pod koju cijenu Zebu dati za manje od 1 mil €! Kao sto ovaj pitar rece, tim nam automatski skace rejting igraca. Treba pokusati, pa vidjeti, da li se zaista isplati prodavati sada Zebu. Mozda na kraju, ali sada NE. Idemo na titulu i kup, treba vratiti raju na stadion pa ga onda prodati za dobru lovu.
Pa nedavno je u intervju Buki rekao da se pocinje gledati opcija da klub nesto sam uradi po pitanju Grbavice. Iskren da budem je dan kad ce se nesto uraditi u vezi Grbavice sanjam ima vec par godina.![]()
![]()
Što se tiče Gradačca ne znam, ali što se tiče Rudara njima grad Prijedor gradi stadion koji je u vlasništvu grada ;)Dok je kod nas stadion u našem vlasništvu.LudLo 4 je napisao/la:Eto sad da kosta 3 miliona![]()
![]()
Zar mislite da Zvijezda ima toliko para pa da napravi onakvu tribinu,Rudar isto,sigurno imaju,sve se moze da ima volje,samo sto u nas uprava lafo nece nista na ho ruk,pa bolje ovako nikako
eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.bagrcavi je napisao/la:Što se tiče Gradačca ne znam, ali što se tiče Rudara njima grad Prijedor gradi stadion koji je u vlasništvu grada ;)Dok je kod nas stadion u našem vlasništvu.LudLo 4 je napisao/la:Eto sad da kosta 3 miliona![]()
![]()
Zar mislite da Zvijezda ima toliko para pa da napravi onakvu tribinu,Rudar isto,sigurno imaju,sve se moze da ima volje,samo sto u nas uprava lafo nece nista na ho ruk,pa bolje ovako nikako
haj ba razguli !aS_Roma je napisao/la:eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.bagrcavi je napisao/la:Što se tiče Gradačca ne znam, ali što se tiče Rudara njima grad Prijedor gradi stadion koji je u vlasništvu grada ;)Dok je kod nas stadion u našem vlasništvu.LudLo 4 je napisao/la:Eto sad da kosta 3 miliona![]()
![]()
Sta tebi boli briga ko sta pise?, svatko ima pravo na svoje misljenje. Ne treba se odmah praviti pametan, nismo se svi rodili sa znanjem. A tebi bi bilo pametnije da stojis u redu za Azerbejdansku vizu. Cujem guzva ogromna.eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.
Naravno da nije, Grbavica je gracki stadion k'o i KoševoaS_Roma je napisao/la:
eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cuspajz, Dofu, Levin, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Rule_hz, Vanja8, WeekendOffender, zaostrog i 78 gostiju.