FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 14 dec 2011, 11:19

"i nema driblaj, i nema dodaj,
već samo ima dobro se prodaj" ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 dec 2011, 11:26

a ko nam je to zamjena za adilovića?za zebu pogotovu!
de ba ne budalite,bas ce amar prokockati titulu i kup da ih sad utali,nego da saceka kraj i abd duplu krunu i vjerovatno evropu,pa da se onda sta radi.
spekulisete gluposti,bez ta tri igraca mi smo u najboljem slucaju treci,nedo bog,a nije niko glup za taj potez
eventualno nyema,ako ne potpise produzenje,ode sad nekad,a nadam se da grijesim
savic,markovic,stancevski i drakul bi po meni mogli biti potencijalni

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 dec 2011, 14:09

BlueTiger je napisao/la:Ja mislim da ne bi SMIJELI ni pod koju cijenu Zebu dati za manje od 1 mil €! Kao sto ovaj pitar rece, tim nam automatski skace rejting igraca. Treba pokusati, pa vidjeti, da li se zaista isplati prodavati sada Zebu. Mozda na kraju, ali sada NE. Idemo na titulu i kup, treba vratiti raju na stadion pa ga onda prodati za dobru lovu.

Momci, da malo skrenem sa teme, ali vjerujte samo sa dobrom namjerom. Zaista mi je testo gledati kako drugi napreduju po tom pitanju a jedino mi stojimo u mjestu. Sto se suti sa tim?, da li se uopste radi ili samo zavrsava na idejnim projektima. Idejni projkti su poceli 85 pa evo traju do dan danas. Pa ako nista ne mogu, ONDA sigurno mogu nessto malo srediti stadion, makar radi TV-a, da ne izgleda ruglo, sto jest, jest!

Pa nedavno je u intervju Buki rekao da se pocinje gledati opcija da klub nesto sam uradi po pitanju Grbavice. Iskren da budem je dan kad ce se nesto uraditi u vezi Grbavice sanjam ima vec par godina.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 14 dec 2011, 15:43

zeljocity je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Ja mislim da ne bi SMIJELI ni pod koju cijenu Zebu dati za manje od 1 mil €! Kao sto ovaj pitar rece, tim nam automatski skace rejting igraca. Treba pokusati, pa vidjeti, da li se zaista isplati prodavati sada Zebu. Mozda na kraju, ali sada NE. Idemo na titulu i kup, treba vratiti raju na stadion pa ga onda prodati za dobru lovu.

Momci, da malo skrenem sa teme, ali vjerujte samo sa dobrom namjerom. Zaista mi je testo gledati kako drugi napreduju po tom pitanju a jedino mi stojimo u mjestu. Sto se suti sa tim?, da li se uopste radi ili samo zavrsava na idejnim projektima. Idejni projkti su poceli 85 pa evo traju do dan danas. Pa ako nista ne mogu, ONDA sigurno mogu nessto malo srediti stadion, makar radi TV-a, da ne izgleda ruglo, sto jest, jest!

Pa nedavno je u intervju Buki rekao da se pocinje gledati opcija da klub nesto sam uradi po pitanju Grbavice. Iskren da budem je dan kad ce se nesto uraditi u vezi Grbavice sanjam ima vec par godina.
Izgradnja famozne istocne tribine da bude identicna kao sjeverna treba negdje oko 1.500.000KM kad se vidi i jesu i nisu "neke" pare, nek uzmu kredit, kad ga komsije mogu uzeti za pripreme mozemo i mi za izgradnju tribine, i autom. se dobivaju novi poslovni prostori na toj tribini, i urediti prilaze ispred sjeverne i istocne tribine za prvi korak to u slucaju da bi sami gradili stadion :D :D :mrgreen:

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 14 dec 2011, 15:52

Rioo je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:

Izgradnja famozne istocne tribine da bude identicna kao sjeverna treba negdje oko 1.500.000KM kad se vidi i jesu i nisu "neke" pare, nek uzmu kredit, kad ga komsije mogu uzeti za pripreme mozemo i mi za izgradnju tribine, i autom. se dobivaju novi poslovni prostori na toj tribini, i urediti prilaze ispred sjeverne i istocne tribine za prvi korak to u slucaju da bi sami gradili stadion :D :D :mrgreen:
Prvo će se graditi, odnosno, adaptirati zapadna tribina, kako bi što prije stekli neophodne uslove za odigravanje evropskih utakmica.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 16:09

Sve su to naše neke iluzije, pojedini članovi Uprave su obečavali dosta toga, od čega nažalost još nismo ništa valjano vidjeli.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 14 dec 2011, 16:13

dobar tekst o Grbavici na portalu pozitiv

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 14 dec 2011, 16:20

A šta su to obečavali? I ko je to šta obečavao?

insider
Moderator
Kontakt:

Re: ...

Post Postao/la insider » 14 dec 2011, 18:27

DANDY je napisao/la:A šta su to obečavali? I ko je to šta obečavao?
Svašta se obečavalo.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 14 dec 2011, 18:30

Rioo je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:

Istocna tribina sa nekih 6 000 da kosta SAMO 1.5 milion hmmmmmmmm, da toliko kosta ona bi bila davno izgradjena.Samo krov ce kostati toliko a cijela tribina bar duplo toliko.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 14 dec 2011, 19:25

Eto sad da kosta 3 miliona :roll: :roll:
Zar mislite da Zvijezda ima toliko para pa da napravi onakvu tribinu,Rudar isto,sigurno imaju,sve se moze da ima volje,samo sto u nas uprava lafo nece nista na ho ruk,pa bolje ovako nikako :roll:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

AlmmeCules
Kontakt:

Post Postao/la AlmmeCules » 14 dec 2011, 19:43

Uprava nam je dosta lijena što se tiče ispunjavanja tako da ne trebamo očekivati nešto više :/
Sempre Fi - Cules Forever ! <3
Željo 1921 <3

Visca Barca - Visca Catalunya ! (:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 dec 2011, 19:49

LudLo 4 je napisao/la:Eto sad da kosta 3 miliona :roll: :roll:
Zar mislite da Zvijezda ima toliko para pa da napravi onakvu tribinu,Rudar isto,sigurno imaju,sve se moze da ima volje,samo sto u nas uprava lafo nece nista na ho ruk,pa bolje ovako nikako :roll:
Što se tiče Gradačca ne znam, ali što se tiče Rudara njima grad Prijedor gradi stadion koji je u vlasništvu grada ;)Dok je kod nas stadion u našem vlasništvu.
DRUG NEBI TI PUNCA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 dec 2011, 19:55

bagrcavi je napisao/la:
Što se tiče Gradačca ne znam, ali što se tiče Rudara njima grad Prijedor gradi stadion koji je u vlasništvu grada ;)Dok je kod nas stadion u našem vlasništvu.
eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 19:55

Ammare, razlika između tih klubova i Želje je što oni imaju podršku grada, a mi nemamo...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 dec 2011, 19:56

aS_Roma je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
eto vidis kako nisi upucen u nesto,a pises neke stvari. Grbavica nije u vašem vlasništvu 1/1 kako ti to mislis ili zamislas, a da jeste do sad bi napravili makar i tu jednu tribinu (istok) ako nista.
haj ba razguli !
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 14 dec 2011, 20:07

Meni najvise od svega smeta, kada netko pocne o nasim nagativno govoriti. Ja znam da mi svi ISCEKUJEM TAJ DAN; KADA CE SE GRBAVICA POCETI PRAVITI, ali nemojte momci sada govoriti ko sta radi i kako radi. Pa jbg, tim je u evo zadnje 3 god, osvojio sve sto se moglo osvojiti u BIH, ili je pak pokusao osvojiti. Znaci nije da uprava nista ne radi kako je bilo od 2002 pa do 2009!

Ja takoder mislim, da je nas problem sto mi cekamo da nam netko to napraviti, tocnije, privatizuje klub i to je razlog zasto necemo sami da pocnemo graditi. Znam da je to super, ali evo od rata niko nije privatizovao niti jedan klub u ex-yugi. Dok drugi nesto pokusavaju, grade, mi stojimo u mjestu. Trebalo bi se nesto poceti raditi, i kao sto ovaj jedan rece, treba srediti stadio za UEFA licencu. Naravno, po meni prioritet je zapadna tribina, da se srusi i napravi ista kao sjever. Onda teren i ostali dijelovi se mogu napucati, kao i Maksimir sto su napucali. Jbg, jest da je Maksimir van stadiona ruglo, ali sta mozemo. Bolje ista nego nista. I onda kada se otplate pare od Zapada, krenuti sa istokom. Ali to naravno zahtijeva vecu podrsku, jer ako cemo mi zeljeti nesto vise, osvajati titule i kupove, onda tih 3.000 standardnih za nas, je smijesno. Ne mozemo se uvaliti love, ako nece imati tko da nas gleda. Svugdje u svijetu, tko je god gradio novi stadion gradio ga je jer je potraznja za utakmicama voljenog kluba porasla. Naravno, sa tim i zarada tima. Tima Arsenal, Galatasay, Hefenhaim, itd, ali kod nas je obrnuto. Svi hoce nesto, a na tribinama 3.000 gledalaca.

Neki o ovome govore, da je problem u marketigu. Ja mislim da nije, vec su ljudi navikli na Barcelone, Reale, pa i nas fudbal nije zanimljiv, ili pak ono gore, dodu i plate 5KM i vrijedaju igrace cijelo vrijeme.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 14 dec 2011, 20:10

Sta tebi boli briga ko sta pise?, svatko ima pravo na svoje misljenje. Ne treba se odmah praviti pametan, nismo se svi rodili sa znanjem. A tebi bi bilo pametnije da stojis u redu za Azerbejdansku vizu. Cujem guzva ogromna. :lol: :lol: :lol: :lol:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 14 dec 2011, 21:24

Idemo ka 5 000 stranici, Zeljeznicar za zivot cijeli !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 dec 2011, 21:36

aS_Roma je napisao/la:
Naravno da nije, Grbavica je gracki stadion k'o i Koševo :mrgreen: Koliko ja znam u bivšoj Yugi su stadioni bili gradski ili određenog kluba. Gradskih je bilo 95%, a u tu grupu nije spadala Grbavica.
Čuj Suljića, ne ide mu se u Azerbejdžan, k'o da ga neko pita. Kad je čovjek gladan, daj šta daš. Nema biranja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”