FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Nova kazna uefe - bez nasih navijaca u Parizu i Liverpoolu 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lijepo je to sto smo rasprodali cijeli stadion i sto je tako u klub uslo 3+ miliona evra.. a lose je sto kontam da makar 20 hiljada (prije svega onih koji nisu clanovi) ce doci samo na tri utakmice, pa opet kada bude neki Arsenal ili LS. I naravno, mislim na Beogradjane i ljude koji zive blizu Beograda.. ne na one udaljene stotinama kilometara koji jednostavno moraju kalkulisati na koje ce utakmice. A lose je i to sto je vec sada ocigledno da su dobru cifru karata uzeli i tapkarosi.
Iskreno se nadam da ce igraci imati vjetar u ledja u ta tri meca.. I da ce ovo sve uticati na posjetu i na domacim utakmicama, iako ne vjerujem u to. Kao i na broj clanova u klubu.
Iskreno se nadam da ce igraci imati vjetar u ledja u ta tri meca.. I da ce ovo sve uticati na posjetu i na domacim utakmicama, iako ne vjerujem u to. Kao i na broj clanova u klubu.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 11 sep 2018, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
" "
$ јутрос ' на ? " ?, ? $ је. Ово се сутра ¥ ' ? ?
$ јутрос ' на ? " ?, ? $ је. Ово се сутра ¥ ' ? ?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam od Bg-a udaljen preko 300 km, da sam bliže, bio bih i redovniji sigurno.
Ovako, što @dscile kaže, moram htio/ne htio kalkulisati na koju utakmicu ću doći. Svaka utakmica bez obzira protiv koga se igra i koje je takmičenje, dođe me najmanje 80/90 maraka, što za mene koji imam redovna primanja i radim, je puno, a pogotovo za ljude koji ne rade i nemaju stalan izvor prihoda.
Što se tiče Zvezdinih utakmica i generalno sportskih događaja, meni je Bg misterija, tolika nezainteresovanost, nije mi jasno to...
Ovako, što @dscile kaže, moram htio/ne htio kalkulisati na koju utakmicu ću doći. Svaka utakmica bez obzira protiv koga se igra i koje je takmičenje, dođe me najmanje 80/90 maraka, što za mene koji imam redovna primanja i radim, je puno, a pogotovo za ljude koji ne rade i nemaju stalan izvor prihoda.
Što se tiče Zvezdinih utakmica i generalno sportskih događaja, meni je Bg misterija, tolika nezainteresovanost, nije mi jasno to...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Brate, zato sam to i napisao. Razumijem te u potpunosti, a ja sam cak i blize nego ti pa su mi troskovi upola manji.. Normalno da ce neko u takvim uslovima, ako vec mora birati izmedju nekih utakmica, prije odabrati onu koja je i vaznija i u kojoj je protivnik neko i nesto.
Inace, ovo je bas dobra promocija i za clanstvo i za sezonske karte, jer prvi put da ljudi od toga imaju znacajnije beneficije. Ja sam nekoliko godina u kontinuitetu bio clan, pa sada nekoliko nisam (jer su onemogucili internet produzavanje clanstva) i siguran sam da cu za sledecu utakmicu na koju odem produziti clanstvo.
Inace, ovo je bas dobra promocija i za clanstvo i za sezonske karte, jer prvi put da ljudi od toga imaju znacajnije beneficije. Ja sam nekoliko godina u kontinuitetu bio clan, pa sada nekoliko nisam (jer su onemogucili internet produzavanje clanstva) i siguran sam da cu za sledecu utakmicu na koju odem produziti clanstvo.
@dscile
Mislis 5+ miliona?
Prosjecna cijena je preko 100 € × 50+ 000 = 5 mil. € minimum.
Mislis 5+ miliona?
- alan_kardec
- Kontakt:
Pitanje je koliko će novca završiti u klupskoj kasi. Jer ovaj danas cirkus sa prodajom preko neta i ona prodaja na blagajnama prethodnih dana, raj za malverzacije i tapkaroše.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa pazi, vise sam mislio cistu cifru, jer od tih 5 miliona moras oduzeti i pdv.. a ako se ne varam, moguce je da mi i dan danas dajemo procenat od svake karte onim sto su nam ugradjivali citace na stadionu, kao i iticketu na ono sto se proda preko njih. Doduse, za ove citace je mozda dezinformacija, ne mogu garantovati.marconato je napisao/la:@dscile
Mislis 5+ miliona?
A na sve to, sumnjam da se prodaje 50 hiljada ulaznica, iz vise razloga. Prvo jer sam siguran da ce par hiljada otici sponzorima i "prijateljima" kluba, drugo jer smanjuju zapad na racun vip loza (ako sam dobro skontao na onim slikama).. a trece jer ce biti postavljene i one tampon zone zbog gostujucih navijaca.
- alan_kardec
- Kontakt:
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
$ "!!!

Zavidim vam 
Kupljena povratna avionska Tivat - Beograd, ulaznice su tu, još samo da je kazaljke nekako premotati unaprijed. 
P.S. Rasprodati svi letovi iz Crne Gore, ima još par iz Podgorice, po nenormalnim cijenama.
P.S. Rasprodati svi letovi iz Crne Gore, ima još par iz Podgorice, po nenormalnim cijenama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos samo sat ipo - dva ranije uci na stadion i uzivatiVirtu4l je napisao/la:Kupljena povratna avionska Tivat - Beograd, ulaznice su tu, još samo da je kazaljke nekako premotati unaprijed.
S najjacim sastavom na Radnik. Samo Ben fali..
Prenos na areni u 20:30h.
Prenos na areni u 20:30h.
Nole je uzivao u goleadi! 2 gola Boćka i asist, gol i 2 asista Marina, prvenci Cafua i Čaušića i konacno pogodak i Stojiljkovića

15ak 000 gledalaca i odlicna uvertira za utorak!

15ak 000 gledalaca i odlicna uvertira za utorak!
-
Gargamel83
- Kontakt:

Evo i mene da se malo pohvalim. Srnic ispunio obecanje + dao potpisanu majicu
Sinoc ludnica na utakmici, nije bilo mnogo publike ali vrhunski je bilo, Savija bio na Istoku i tako spontano krenemo da dozivamo Sever pa Zapad, vrhunski je bilo.
U susret mecu sa Napoliem;
U ovom vijeku sa italijanskim ekipama u Bgu imamo skor od 1-3-1.
Dobili Romu, remizirali sa Laziom, Chievom i Sassuolom, poraz od Milana.

U ovom vijeku sa italijanskim ekipama u Bgu imamo skor od 1-3-1.
Dobili Romu, remizirali sa Laziom, Chievom i Sassuolom, poraz od Milana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.