Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la warden » 02 jul 2011, 19:34

The following players, who competed in Italy last season, are currently out of contract and available on a free transfer :

Goalkeepers :

Vlada Avramov (32)

Matteo Gianello (35)

Gennaro Iezzo (38)

Alexander Manninger (34)

Ivan Pelizzoli (30)

Alessio Scarpi (38)

Kevin Strukelj (25)

Defenders :

Gianluca Comotto (32)

Fabiano (29)

Michele Ferri (30)

Nicolas Frey (27)

Alberto Giuliatto (27)

Nicola Legrottaglie (34)

Simone Loria (34)

Marco Materazzi (37)

Vangelis Moras (29)

Alessandro Parisi (34)

Maximiliano Pellegrino (31)

Alessandro Potenza (27)

Christian Terlizzi (31)

Midfielders :

Stephen Appiah (30)

Antonio Busce' (35)

Ezequiel Carboni (32)

Samuele Dalla Bona (30)

Davide Drascek (30)

Gelson Fernandes (24)

Fabio Liverani (35)

Michele Marcolini (35)

Mourad Meghni (27)

Massimo Mutarelli (33)

Andrea Parola (32)

Hasan Salihamidzic (34)

Mario Santana (29)

Forwards :

Nicola Amoruso (36)

Andrea Caracciolo (29)

Ernesto Chevanton (30)

Bernardo Corradi (35)

Gianvito Plasmati (28)

Davide Possanzini (35)

David Suazo (31)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2011, 20:31

mogla bi se tu solidna ekipa sastaviti :D
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 jul 2011, 20:35

ma sve penzosi :lol:

mada bi se mogle bar dvije solidne ekipe sastaviti, sve su to igraci sa iskustvom koji bi dobro dosli vecini klubova
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 19:25

Nekoliko desavanja iz Serie A od danas :

:arrow: Jedni i dalje tvrde da se Suazo vraca u Kaljari,a drugi to opet demantuju,moguc je povratak u svakom slucaju.

:arrow: Gabriel Heinze (33) je vrlo blizu prelaska u Bolonju.

:arrow: Antonio Nocerino (26) je trenutno najblizi Fiorentini,iako su u igri i Lazio,Milan pa i Totenhem.

:arrow: Paolo Castellini ce vrlo verovatno igrati sledecu sezonu u Parmi kao pozajmljeni igrac.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 03 jul 2011, 20:26

Tribalian je napisao/la:
:arrow: Paolo Castellini ce vrlo verovatno igrati sledecu sezonu u Parmi kao pozajmljeni igrac.
Zar nije on bio kod nas na posudbi bas iz Parme?
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 22:43

jax je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Zar nije on bio kod nas na posudbi bas iz Parme?
Zahebah se rodjace :lol: sad videh sta sam napisao,sve sam zivo pomesao,ide Castellini u Seriu B ;) u Sampdoriju. Hvala i sto si primetio ovo,gledam i smejem se sam sebi. :mrgreen: Mislim ide na pozajmicu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A i migliori di tutti tempi

Post Postao/la MaGiCa » 03 jul 2011, 23:56

Uf, ovo je bilo opako glasanje. Rezultat:

Baggio - 31

A. Del Piero - 36

Dakle, la miglior seconda punta nella storia di calcio italiano:

slika
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 04 jul 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 jul 2011, 00:04

Poslednja pozicija u timu je na redu.

Attacante, prima punta, bomber... Tako mnogo opcija, ali treba samo nabrojati trojicu.

Moj pick:

1) Marco van Basten - mozda i najbolji cisti CF svih vremena.

2) Gabriel Omar Batistuta - najbolji napadac Serie A 90ih.

3) Paolo Rossi - fox in the box i heroj iz Spanije. Definitivno moj omiljeni napadac Italijan.

R9 bi imao mesta, da njegova epizoda u Serie A nije trajala tako kratko. Mitska vremena Meazze, Nordala, Altafinija... ne bih da komentarisem. Ovi ostali jaki kandidati (Shevchenko, Ibrahimovic, Crespo, Vieri...) mi ne pasu nesto.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jul 2011, 00:07

jasno k'o dan

1. Ronaldo - najbolji napadac ikad i drugi najbolji fudbaler ikad

2. Van Basten - drugi najbolji napadac ikad, jedan od mojih omiljenih fudbalera

3. Batistuta - treci najbolji napadac ikad takodjer jedan od mojih ljubimaca
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jul 2011, 00:33

1. Totti
2. MVB
3. Inzaghi

Jbg, meni Totti mora imati mjesto u idealnih 11.. ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 jul 2011, 00:36

1.Van Basten
2.Ronaldo
3.Shevchenko
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 04 jul 2011, 00:50

1.Ronaldo
2.Inzaghi
3.Vieri
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 04 jul 2011, 00:50

Totti
Montella
Inzaghi
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 04 jul 2011, 00:54

1. Christian "Bobo" Vieri - ovo je covjek zbog kojeg sam poceo navijat za Inter, jednostavno ga obozavam.
2. Ronaldo - Iako se nije toliko naigra i vise je bio ozljeđen nego na terenu najbolji napadac na svijetu posljednjih 15 godina zasluzuje bit u ovome timu.
3.Gabriel Batistuta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 jul 2011, 00:56

1. Gabriel Omar Batistuta - Čovjek je bio ubica. Sigurno jedan od najboljih napadača Serie A koje sam gled'o. Nevjerovatan udarac, sjajan osjećaj za gol, a moradoh ga staviti na ovu listu jer mi je svakako jedan od dražih igrača.

2. Marco van Basten - Vjerovatno bih ga stavio na 1. mjesto da mi Batistuta nije drag. Mislim da su riječi suvišne kada je u pitanju ovaj Holanđanin.

3. Andriy Shevchenko - Brzina, egzekucija i nevjerovatna mentalna snaga. Nisam mog'o napraviti listu bez njegovog imena i prezimena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 jul 2011, 08:53

EVi svi oficijlani transferi koji su do sada ucinjeni a bit ce ih boga mi jos...

ATALANTA Purchasing: Gabbiadini (Citadel), Schelotto (Catania), Caserta and Pellegrino (Cesena). Transfers: Delvecchio (Catania), Dalla Bona. Encl Colantuono.

BOLOGNA Purchasing: Gillet (Bari), Rickler (Piacenza), Pulzetti (Livorno), Crespo (Padova), Advantage (Padova), Antonsson (Copenhagen) Sales: Viviano (Inter), Lupatelli (Genoa), Esposito (Lecce), Ekdal (Juventus), Meggiorini (Genoa). Encl Bisol.

CAGLIARI Purchasing: El Kabir (Mjallby), Sivakov (Wisla Krakow). Transfers: Acquafresca (Genoa), Missiroli (Reggina). Encl Donadoni.

CATANIA Purchasing: Moretti (Ascoli), Barrientos (Estudiantes), Delvecchio (Atalanta), Terracciano (Nocerina). Transfers: Schelotto (Atalanta), Bergessio (Saint-Etienne), Carboni, Terlizzi. Encl Montella.

CESENA Purchasing: Mutu (Fiorentina), Rennella (Grasshoppers), M. Rossi (Bari). Transfers: Jimenez (Al Ahli), Felipe (Fiorentina), Santon (Inter), Dellafiore (Palermo), Caserta and Pellegrino (Atalanta). Encl GIAMPAOLO.

CHIEVO Purchasing: Acerbi (Reggina), Bassoli (Foligno), Hetemaj (Brescia). Transfers: Constant (Genoa), Marek (Naples), Gelson Fernandes, Marcolini. Encl DI CARLO.

FIORENTINA Purchasing: Nastasic (Partizan Belgrade), Romulus (Atletico Paranaense), Felipe (Cesena), Papa Waigo (Grosseto). Transfers: Mutu (Cesena), Donadel (Naples), D'Agostino (Udinese), Di Carmine (Citadel) . Encl Mihajlovic.

GENOA Purchasing: Birsa (Auxerre), Constant (Chievo), Granqvist (Groningen), Ribas (Dijon), Ze Eduardo (Santos), Pratt (Universidad Catolica), Seymour (Universidad de Chile), Krainc (Maribor), Vinetot (Crotone ), Acquafresca (Cagliari), Meggiorini (Bologna), Papastathopoulos, Beretta and Merkel (Milan). Transfers: Crespo (Zenit St Petersburg), and El Shaarawy Paloschi (Milan), Rafinha (Bayern Monaco), Boakye (Sassuolo), Floro Flores (Udinese), Boselli (Wigan), Lamanna (Bari). Encl MALESANI.

INTER Purchasing: Castaignos (Feyenoord), Viviano (Bologna), Caldirola (Vitesse), Santon (Cesena), Muntari (Sunderland). Transfers: Materazzi, Suazo. Encl GASPERINI.

JUVENTUS Purchasing: Pirlo (AC Milan), Ziegler (Sampdoria), Lichtsteiner (Lazio), Pazienza (Napoli), Amauri (Parma), Almiron (Bari), Brown (Siena), Easter (Modena). Transfers: Salihamidzic. Encl COUNT.

LAZIO Purchasing: Klose (Bayern Monaco), Lulic (Young Boys), Konko (Genoa). Transfers: Lichtsteiner (Juventus), Meghni. Encl Reja.

LECCE Purchasing: Esposito (Bologna), Cacia (Piacenza). Transfers: Rosati (Naples), Munari (Palermo), Coppola (Parma), Sini and Bertolacci (Rome). Encl FRANCIS.

MILAN Purchasing: Mexes (Roma), Taiwo (Marseille), and El Shaarawy Paloschi (Genoa), Coppola (Siena), Comi (Torino) Sales: Pirlo (Juventus), Jankulovski (Banik Ostrava), Papastathopoulos, Beretta and Merkel (Genoa ) Albertazzi (Getafe), Coppola (Turin), Oduamadi (Turin), Verdi (Turin), Onyewu (Sporting Lisbon), Osuji (Padua) Coach Allegri.

NAPLES Purchasing: Fernandez (Estudiantes), Donadel (Fiorentina), Dzemaili (Parma), Rosati (Lecce), Marek (Chievo), Mannini (Sampdoria). Transfers: Patience (Juventus), Blasi and Santacroce (Parma). Encl Mazzarri.

NOVARA Purchasing: Paci (Parma) Sales: Gonzalez (Palermo). Encl Tesser.

PALERMO Purchasing: Gonzalez (Novara), Cetto (Toulouse), Milanovic (Lokomotiv Moscow), Zahavi (Hapoel Tel Aviv), Simon (Haladas) Labrin (Huachipato), Pisano (Varese), Munari (Lecce), Lanzafame (Brescia) . Transfers: Paolucci (Siena), Liverani. Encl PINS.

PARMA Purchasing: Leather (AZ Alkmaar), Borini (Chelsea), Samson (Bayern Monaco), Brandao (Siena), Blasi and Santacroce (Napoli), Coppola (Lecce), Danilo (Aris Thessaloniki), Biabiany (Sampdoria), Borini ( Chelsea) Sales: Amauri (Juventus), Dzemaili (Napoli), Angel (Siena), Paci (Parma), Rispoli (Sampdoria) Coach Dove.

ROME Purchasing: Cicinho (Villarreal), Okaka (Bari), Curci and Guberti (Sampdoria), Bertolacci and Sini (Lecce), Crescenzi (Crotone), Pettinari (Crotone) Sales: Mexes (Milan), Castellini (Sampdoria). Encl LUIS ENRIQUE.

SIENA Purchasing: Angelo (Parma), Tziolis (Racing), Paolucci (Palermo), Codrea and Belmonte (Bari). Transfers: Brandao (Parma), Coppola (Milan), Brown (Juventus), Hunter (Sampdoria). Encl SANNINO.

UDINESE Purchasing: Danilo (Palmeiras), Fabbrini (Empoli), Barreto (Bari), D'Agostino (Fiorentina), Floro Flores (Genoa), Brkic (Vojvodina), Mazzarani (Modena), Dubai (Young Boys), Sissoko (Espérance Sports Troyes Aube Champagne) Sales: Bělečko (AEK Athens). Encl Guidolin.
IO SONO INTERISTA

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 jul 2011, 09:13

1. Batistuta
2.Shevchenko
3.Ibrahimovic
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 04 jul 2011, 09:25

1.Van Basten
2.Shevchenko
3.Inzaghi

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 04 jul 2011, 09:50

1.Van BAsten
2.ROnaldo
3.Ibrahimovic
IO SONO INTERISTA

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 04 jul 2011, 10:27

1.batistuta
2.van basten
3. inzagi

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.