Sportski komentatori
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
osim sto je najbolji za kopsarku Srdjan Radojevic je jucer tokom prenosa Watford - Leicester pokazao da je najbolji i fudbalski komentator kojeg ima SK a opet kao takav sasvim rijetko radi prenose, posebno one jace utakmice
Don't believe the hype.
Ovo su Radojeviću samo sad dali da prenosi jer Živković, Darko, Lončarević i Gojko previše smaraju
Pored njih nemogući za slušati su i Čabarkapa, Laza Jovanović i Lekić.
Kad se sve sagleda, na SK valjaju dva Srđana te Govedarica i Viško (za tenis).

Pored njih nemogući za slušati su i Čabarkapa, Laza Jovanović i Lekić.
Kad se sve sagleda, na SK valjaju dva Srđana te Govedarica i Viško (za tenis).

Licno mi je Zeljko Tubic najbolji sa SKa.
A Radojevic takodjer nije los. Ne pratim kosarku tako da ga ne znam bas detaljno, ali ovo fudbala sto sam ga slusao, vrlo je dobar. Sjecam se da je on prenosio Zeljine tekme na SKu i dobro ih je odradio.
A Radojevic takodjer nije los. Ne pratim kosarku tako da ga ne znam bas detaljno, ali ovo fudbala sto sam ga slusao, vrlo je dobar. Sjecam se da je on prenosio Zeljine tekme na SKu i dobro ih je odradio.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Lajk
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- akisarajevo92
- Kontakt:
toliko su losi da cesto moram gledati na hrvatskom SK1 koji uopste nije u HD-u
Don't believe the hype.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovaj sto je barcu komentariso vcrs prelos
Na hrvatskom je bio Zoran Grgić, Hodoba i Vela su za klasu bolji

- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel realno da neki komentator ovako mrtvo i nezainteresovano prenosi jednu utakmicu a da i dalje zadrzi taj posao?
Don't believe the hype.
Lik je stvarno los. Steca pa imam Cro ton pa mijenjam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jun 2020, 19:46Jel realno da neki komentator ovako mrtvo i nezainteresovano prenosi jednu utakmicu a da i dalje zadrzi taj posao?
4-IN-A-ROW
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mislim da lik uopste nije gledao utakmicu u tom trenutku.
Mislim da lik uopste nije gledao utakmicu u tom trenutku.

Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 25 jun 2020, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ovakvi su im većina fudbalskih, jedino se malo trznu kad igra Messi. Tad svršavaju i na golove iz ofsajda.
Remember, remember the 5th of November.
Gojkara se ne trzne ni na Zvezdine golove

- feniksptica
- Kontakt:
Viško jucer u Sabahudinovom stilu prenosio i red'o greske jednu za drugom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- akisarajevo92
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
kod onog Banjca na Eurosportu se tokom cijele utakmice moze cuti kako se dopisuje preko Vibera ali barem ne pravi ovolike pauze 

Don't believe the hype.
Pa dobro, nije ovo duga pauza, jedna minutica.
Prije dvije, tri sezone je bukvalno nestao na pet minuta izmedju dva produzetka. Mislim da je radio Chelsea u FA kupu.
Prije dvije, tri sezone je bukvalno nestao na pet minuta izmedju dva produzetka. Mislim da je radio Chelsea u FA kupu.
Spamm
Spamm
Nedavno sam mu tačno izmjerio 3 minute u kojima je izgovorio 2 rečenice. Kakav lik

za njeg si uvijek znao na čemu si, problem su drugi komentatori poput Darka Plavšića koji je prije bio zabavan za slusati kad je komentarisao engleze. Viskovic je oduvijek bio najveca neznalica tamo sto se tice fudbala. Novakovic je najveci znalac, ali je preveliki egoista i ima ruzan glas za komentatora
Srđan Radojević mi je bio haman najbolji, samo je rijetko prenosio fudbal, sad haman nikako.
HM : Dragan Čiča takodjer uzas
Srđan Radojević mi je bio haman najbolji, samo je rijetko prenosio fudbal, sad haman nikako.
HM : Dragan Čiča takodjer uzas
Kako se zove onaj celavi sto obicno vodi studio. Vodio je one emisije na samom pocetku pandemije kada su Visko, Erceg i jos neki to analizirali.
Taj lik je uzasan.
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.