Olimpik Sarajevo

Cickoo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Cickoo » 15 avg 2013, 21:54

pabizo je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ja mislim oko 70 000 da bi bilo.
Ajde pokrij se ušima i ćuti! Vidim kako ostali gradski klubovi, sa tradicijom imaje posjetu.
Paša,ne obracaj paznju na prvokatore I DOBRO DOŠLI NA OTOKU i neka pobjedi bolji tim.
HAHAH,Ma šta ćeš,misle da je Borac i Željezničar sve u BIH.Borac puca od Radnika kup prosle godine na domacem terenu.Željo vidim pokazuje iz kola u kolo da su kao najjaci,a sve po 1:0 uz crvene kartone,a imaju najlaksi raspored za sad.Veća su ova vaši 5 bodova protiv Celika i Borca nego njihovi 9, protiv Travnika,Viteza..A da nam je meč veoma neinteresantan,vidim po ovim komentarima :lol:
I vi ste uvijek dobrodošli u Bijeljinu !
003871312

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2013, 22:27

Mancini je napisao/la:Nemoj se sa njima raspravljati nisu nimalo vrijedni toga.
ajde sad vi fol navijaci olimpika i fol vas neko mrzi smijesno ,kad je ovaj klub nastajao to je bio klub raje ,mnogi od nas su trenirali u njemu ,nikad nije imao namjeru da se ravna sa zeljom i sarajevom i sad vi fol pravite poredzenja neka nesto ,samo se nadam da ce ovaj klub opet nekada postati takav i osloboditi se placenicke politike

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 15 avg 2013, 22:42

ajde sad vi fol navijaci olimpika i fol vas neko mrzi smijesno ,kad je ovaj klub nastajao to je bio klub raje ,mnogi od nas su trenirali u njemu ,nikad nije imao namjeru da se ravna sa zeljom i sarajevom i sad vi fol pravite poredzenja neka nesto ,samo se nadam da ce ovaj klub opet nekada postati takav i osloboditi se placenicke politike
mnogi klubovi kad su nastajali prije toga su bili klubovi raje, radnika, gradjana. Nijedan klub nije nastao a da je prije toga imao neku historiju, znaci da se mora odnekud poceti. Olimpic radi super posao, liga je s njima zanimljivija i dobila je na kvaliteti. Ove sezone imaju jaku ekipu, ali ne kontam zasto ljudi trolaju na njihovoj temi i ljude provociraju. Popustite ljudi, ako nemate sta pametno da napisete onda nemojte ni pisati... Mozda se neki plase da ce ekipa s "10 navijaca" ( kako neki serhu) biti ispred njih, a najsmjesnije sto spominju placenicku politiku a znamo koliko je politika umjesana u klubove, posebno to mislim na Sarajevo, klub SDA NEK SE ZNA!!!!!!!!!!!!!!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 avg 2013, 23:10

Cuspajz je napisao/la:ajde sad vi fol navijaci olimpika i fol vas neko mrzi smijesno ,kad je ovaj klub nastajao to je bio klub raje ,mnogi od nas su trenirali u njemu ,nikad nije imao namjeru da se ravna sa zeljom i sarajevom i sad vi fol pravite poredzenja neka nesto ,samo se nadam da ce ovaj klub opet nekada postati takav i osloboditi se placenicke politike
Ti umjesto da nam zelis nastavljen napredak, hoces da nestanemo sa premijerligaske scene.
Nije ni cudno da nam liga propada kad ima naroda poput tebe.
mrsic07 je napisao/la:mnogi klubovi kad su nastajali prije toga su bili klubovi raje, radnika, gradjana. Nijedan klub nije nastao a da je prije toga imao neku historiju, znaci da se mora odnekud poceti. Olimpic radi super posao, liga je s njima zanimljivija i dobila je na kvaliteti. Ove sezone imaju jaku ekipu, ali ne kontam zasto ljudi trolaju na njihovoj temi i ljude provociraju. Popustite ljudi, ako nemate sta pametno da napisete onda nemojte ni pisati... Mozda se neki plase da ce ekipa s "10 navijaca" ( kako neki serhu) biti ispred njih, a najsmjesnije sto spominju placenicku politiku a znamo koliko je politika umjesana u klubove, posebno to mislim na Sarajevo, klub SDA NEK SE ZNA!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo! :)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 15 avg 2013, 23:45

mrsic07 je napisao/la:
mnogi klubovi kad su nastajali prije toga su bili klubovi raje, radnika, gradjana. Nijedan klub nije nastao a da je prije toga imao neku historiju, znaci da se mora odnekud poceti. Olimpic radi super posao, liga je s njima zanimljivija i dobila je na kvaliteti. Ove sezone imaju jaku ekipu, ali ne kontam zasto ljudi trolaju na njihovoj temi i ljude provociraju. Popustite ljudi, ako nemate sta pametno da napisete onda nemojte ni pisati... Mozda se neki plase da ce ekipa s "10 navijaca" ( kako neki serhu) biti ispred njih, a najsmjesnije sto spominju placenicku politiku a znamo koliko je politika umjesana u klubove, posebno to mislim na Sarajevo, klub SDA NEK SE ZNA!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO ZA KOMENTAR

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 16 avg 2013, 14:20

Mislio sam da Kapic zbog problema sa povredom nije igrao u drugom i trecem kolu, a momak je upao u puno vece probleme. Ozenio se!!

Pustite ove provokatore . Stalno ovdje upadaju sa nekim folovima, a kad pobjedimo nekoga nema ih nigdje.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 avg 2013, 17:26

suhakrpa je napisao/la:Mislio sam da Kapic zbog problema sa povredom nije igrao u drugom i trecem kolu, a momak je upao u puno vece probleme. Ozenio se!!

Pustite ove provokatore . Stalno ovdje upadaju sa nekim folovima, a kad pobjedimo nekoga nema ih nigdje.
Vidio sam i ja. :D
Svaka mu cast, mozda ce mu to sutra dati vise volje da uradi par golova od srece. :mrgreen:

A znam da je Islamagic bio povrijedjen, znas li dali se vratio ?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 16 avg 2013, 18:49

Islamagic se sprema za kamp na poziv Trabzinspora.
Izgleda i Dulja jos malo i odlazi.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 avg 2013, 19:51

svejedno je napisao/la:Islamagic se sprema za kamp na poziv Trabzinspora.
Izgleda i Dulja jos malo i odlazi.
Jaooo odose nam nasa djeca. Bilo bi mi zao da vise nece biti tu sa nama, ali u isto vrijeme drago sto napreduju, i jos bolje ako bude hrpa para za svaki transfer.
Pa ako im ide lose u novom klubu, mogu se uvijek vratiti, a i pomognu nam mnogo.
Nadam se da ce biti pozvani i u reprezentaciji aBd jedan dan, sve i jedan igrac Olimpica mi je drag toliko. :D

I licno mislim da bi se Subasiceva vrijednosti vratila na 800.000 € da odigra sad jednu sezonu u Olimpic nakon mnogo lekcija u Njemackoj i sad Belgiji, i nakon toga da ga prodaju nekom klubu za velike pare pa da mu krene jos bolje, a i nama vise love da mozemo zadrzati veterane, sponzirati mladice i rijesiti sve oko licence da nam se vise nikad ono ne desi sta je prosle godine bilo.

Naprijed vukovi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 avg 2013, 20:02

Maloprije na tv-u pisalo da Torlak sutra debituje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 avg 2013, 20:09

Mislim da ce i Rahmanovic debitovati sutra.
Jedva cekam da pocne utakmica. :P

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 17 avg 2013, 10:25

Je li utakmica u 17:30 kao što piše na ss.ba, koja je cijena ulaznice? Pozdrav, vukovi. ;)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 avg 2013, 15:15

Utakmica je u 17 sati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 avg 2013, 17:05

Malo kasni odgovor ali cijena treba biti medju 5-10 KM.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 avg 2013, 17:24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!
1:1!!!
21a minuta, Dzenan Durak!!!

Pocetni igraci:
OLIMPIC: Hamzić, Regoje, Kokot, Muharemović, Durak, Duljević, Rizvanović, Stubičan, Vidović, Mujezinović, Smajić.

MLADOST VO: Tripić, Hodzić, Zelić, Ramić, Krezović, Kostić, Komarčević, Novaković, Vasić, Jevtić.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 avg 2013, 18:47

Ovo je sramota strasna. Toliko sansi, i opet nista. Hajde vise makar jedva da prodju 2-1..

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 17 avg 2013, 18:54

evo ga :mrgreen: Kokot
Volim te Željo!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 avg 2013, 18:56

Hvala Allahu, uh kako sam se nasikirao. xD

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 17 avg 2013, 18:57

dobro je zguzva kladionicu i vidim 5 min kasnije 2 1 :DD
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 17 avg 2013, 19:05

Mladost i danas pokazala da ce svima biti jako neugodan protivnik. Na nasu srecu uspjeli smo zabiti pobjedonosni gol pred sam kraj utakmice. Bili smo puno bolji na terenu, ali se i Mladost jako dobro branila. Najvaznije je da smo uzeli 3 boda i tako zadrzali prikljucak za vodecima. Prvenstvo se i uzima na ovakvim utakmicama i nadam se da cemo do kraja sezone redovno pobjedjivati objektivno slabije ekipe.

Bravo Vukovi!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.