Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Muhamed Bešić
Ima li bana za ovog lika? To sto se ne razumije u fudbal nije razlog za ban ali vrijedjanje jeste.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ne razumim fudbal a vi umjesto da mi pokazite gdje gresim i da napravis neku analizu zasto Matic jeste bas pravi zadnji vezni, samo dajete linkove sa druge stranice i reknete "vidi, evo ti evidencija". To mi pokazuje da samo sa oslanjavate na drugi narod i na njihove misljenje umjesto da napravite same svoje. Zato i Bosanci nemaju pojma o fudbalu i nerazume nista za taj sport niti probate razumiti je, sta cu vam ja.
- Nerminovic
- Kontakt:
Gdje si, Nermine. Kako je BigSoccer ovi dani? Ja sam YellowCoke na taj forum.
- Nerminovic
- Kontakt:
Neam pojma, drugi put cujem za taj forum
soccer

soccer

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Aha sigurno cu te vjerovati. Nema veze ako imas ista ime, zivis u istu drzavu, i pises slicno kao onaj Nermin na taj forum. 

- Nerminovic
- Kontakt:
to tebi bosanski i engleski slican jezik?
BackSpace United
BackSpace United
Kako znas da prica engleski na taj forum? 

Tako je tata. Zato si ti samouk. Nisi iš'o ni u osnovnu školu jer si dovoljno prepotentan da bi smatrao da neko drugi od tebe bolje zna i izvodiš sopstvene zaključke o svemu koji su po defaultu relevantni i tačni.BSBosna je napisao/la:Ja ne razumim fudbal a vi umjesto da mi pokazite gdje gresim i da napravis neku analizu zasto Matic jeste bas pravi zadnji vezni, samo dajete linkove sa druge stranice i reknete "vidi, evo ti evidencija". To mi pokazuje da samo sa oslanjavate na drugi narod i na njihove misljenje umjesto da napravite same svoje. Zato i Bosanci nemaju pojma o fudbalu i nerazume nista za taj sport niti probate razumiti je, sta cu vam ja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
pa' nisam glup, Bigsoccer se zove nece se na tom forumu pricati nasBSBosna je napisao/la:Kako znas da prica engleski na taj forum?

BackSpace United
BackSpace United
Ko zna bolje od mene? Mozda taj sa transfermarkt koji kaze da je Matic zadnji veznjak, a ti siguro ne jer ti nemas nikakvo svoje misljenje. Samo oslonjavas na misljenje drugima a nepravis svoje.zizu1991 je napisao/la:Tako je tata. Zato si ti samouk. Nisi iš'o ni u osnovnu školu jer si dovoljno prepotentan da bi smatrao da neko drugi od tebe bolje zna i izvodiš sopstvene zaključke o svemu koji su po defaultu relevantni i tačni.BSBosna je napisao/la:Ja ne razumim fudbal a vi umjesto da mi pokazite gdje gresim i da napravis neku analizu zasto Matic jeste bas pravi zadnji vezni, samo dajete linkove sa druge stranice i reknete "vidi, evo ti evidencija". To mi pokazuje da samo sa oslanjavate na drugi narod i na njihove misljenje umjesto da napravite same svoje. Zato i Bosanci nemaju pojma o fudbalu i nerazume nista za taj sport niti probate razumiti je, sta cu vam ja.
Ima tu bosanska sekcija gdje se i prica na bosanski, znam da to znas jer postujes tu regularno Nermine.Nerminovic je napisao/la:pa' nisam glup, Bigsoccer se zove nece se na tom forumu pricati nasBSBosna je napisao/la:Kako znas da prica engleski na taj forum?![]()
Pokušajem od pokušaja da spustiš meni, spuštaš samome sebi svojom kontradiktornošću.BSBosna je napisao/la:Ko zna bolje od mene? Mozda taj sa transfermarkt koji kaze da je Matic zadnji veznjak, a ti siguro ne jer ti nemas nikakvo svoje misljenje. Samo oslonjavas na misljenje drugima a nepravis svoje.
Pročitaj šta se piše, aktiviraj sive male, samouki dječače.
Sta je problem, pa zadnji vezni je uloga na terenu za koju je odredjeni igrac savrseno pripremljen, a glavni zadatak je citanje protivnicke igre, presjecanje napada te u konacnici skidanje pritiska sa zadnje linije.
Nema veze sto Matic ima odlican skillset, sa odlikama strasnog suta, kvalitetnog prijema, gradjenja,... Ima odlicnu pas igru, sto je sekundarno ali naravno i bolje za njegov rejting.
Znaci takticki zadatci te prirode ce biti povjereni igracima ovog profila bez obzira sto taj ima i dodatnog asa u rukavu, pa se u nekim okolnostima i filozofijama moze prilagodjavati novoj roli.
Nema veze sto Matic ima odlican skillset, sa odlikama strasnog suta, kvalitetnog prijema, gradjenja,... Ima odlicnu pas igru, sto je sekundarno ali naravno i bolje za njegov rejting.
Znaci takticki zadatci te prirode ce biti povjereni igracima ovog profila bez obzira sto taj ima i dodatnog asa u rukavu, pa se u nekim okolnostima i filozofijama moze prilagodjavati novoj roli.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovo je dobar post i analiza, vidim da je ovo tvoje misljenje i nije ukraden iz druge stranice kao onog balavca. Ja mislim da Matic moze igrati na onu poziciju gdje igraju igraci kao Khedira, Nainggolan, itd. i da moze igrati neki drugi igrac kao zadnji vezni ispred njega a ne da samo on to odigra (utakmica protiv Utda prosle sedmice je bio dobar dokaz o tome kada su on i Mikel odigrali sjajno zajedno). Postujem tvoje misljenje u svakom slucaju, samo mozda ne slazem se sa sta ti govoris ali imas svoje poene sigurno.Asteriks je napisao/la:Sta je problem, pa zadnji vezni je uloga na terenu za koju je odredjeni igrac savrseno pripremljen, a glavni zadatak je citanje protivnicke igre, presjecanje napada te u konacnici skidanje pritiska sa zadnje linije.
Igraci su specijalizirani na odredjenim pozicijama. Druga stvar sto ev stritkno Matic ima predispozicije za neke takticke zamisli, pa moze imati nesto vise slobode naprijed itd.
Evo ti primjer Younga, krilo koje u zadnje vrijeme igra sve i to odlicno, ali prioritetna uloga/pozicija, mjesto gdje moze pokazati svoj max (nebitno znaci sto je polivalentan) i ono zbog cega je doveden u United, jeste upravo krilo (lijevo). Imas bruku primjera, evo i Blinda, koji je dosao kao perspetivno pojacanje na dm-u, odigrao sp kao wb, odlican kao lb te trenutno igra stopera.
U konacnom opisu moze stajati dm, cm pa i amf, ali zna se sta je prirodna pozicija.
Evo ti primjer Younga, krilo koje u zadnje vrijeme igra sve i to odlicno, ali prioritetna uloga/pozicija, mjesto gdje moze pokazati svoj max (nebitno znaci sto je polivalentan) i ono zbog cega je doveden u United, jeste upravo krilo (lijevo). Imas bruku primjera, evo i Blinda, koji je dosao kao perspetivno pojacanje na dm-u, odigrao sp kao wb, odlican kao lb te trenutno igra stopera.
U konacnom opisu moze stajati dm, cm pa i amf, ali zna se sta je prirodna pozicija.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 07 jan 2016, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
U svakoj recenici bar po dva puta. Jarane, jel ti koristis google translate??BSBosna je napisao/la:Ja ne razumim fudbal a vi umjesto da mi pokazite gdje gresim i da napravis neku analizu zasto Matic jeste bas pravi zadnji vezni, samo dajete linkove sa druge stranice i reknete "vidi, evo ti evidencija". To mi pokazuje da samo sa oslanjavate na drugi narod i na njihove misljenje umjesto da napravite same svoje. Zato i Bosanci nemaju pojma o fudbalu i nerazume nista za taj sport niti probate razumiti je, sta cu vam ja.
Ni ne treba da ti daješ kredibilitet nekome samouki dječače. Kome ga budeš davao, treba da se zapita neke stvari. Sve ono što ti predstavljaš ovdje je kontrast primjera zdrave diskusije i saslušavanja na adekvatan način.BSBosna je napisao/la:Ovo je dobar post i analiza, vidim da je ovo tvoje misljenje i nije ukraden iz druge stranice kao onog balavca. Ja mislim da Matic moze igrati na onu poziciju gdje igraju igraci kao Khedira, Nainggolan, itd. i da moze igrati neki drugi igrac kao zadnji vezni ispred njega a ne da samo on to odigra (utakmica protiv Utda prosle sedmice je bio dobar dokaz o tome kada su on i Mikel odigrali sjajno zajedno). Postujem tvoje misljenje u svakom slucaju, samo mozda ne slazem se sa sta ti govoris ali imas svoje poene sigurno.
Pokušava ti se k'o telcu kakav i jesi na konkretan način, bez uvijanja dokazati neke stvari a ti laprdaš po svome. Kada te se ispreskače koristiš se uvredama kao i obično. Otpepaj s ovog foruma.
Kakva igracina,muda,snaga,tehnika,fizika,energija...sve.Kompletan igrac
Steta ga je ograniciti samo na poziciju DM,dati mu slobodu da ide i naprijed,da kreira.To je ono sto nam fali,klasicnog defanzivnog traziti u nekom drugom,njega sa Pjanicem da kreira,da vuce a defanzivno ce svakako pomagati,to je masina.
Boze mu zdravlja,Real,Bayern,Barcelona.
Top igrac kojeg ce tek upoznati cijeli svijet

Steta ga je ograniciti samo na poziciju DM,dati mu slobodu da ide i naprijed,da kreira.To je ono sto nam fali,klasicnog defanzivnog traziti u nekom drugom,njega sa Pjanicem da kreira,da vuce a defanzivno ce svakako pomagati,to je masina.
Boze mu zdravlja,Real,Bayern,Barcelona.
Top igrac kojeg ce tek upoznati cijeli svijet

Bešić od prve minute u FA kupu.