Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ĆeMa » 01 jun 2010, 16:31

Pirke_TM87 je napisao/la:Ma vec me poceo nervirati i on i njegovi moguci transferi... Ocito je da menadzer koji ga vodi ne zna da sklopi pravi posao, jer nije isto primati 3 miliona godisnje i 12.5 miliona koliko mu nudi Manchester city, a to koliko sam mogao shvatiti ne zeli ni u jedan klub koji ne igra ligu evropskih prvaka, pa eto neka onda ostane u Wolfsburgu, jer Wolfsburg sigurno igra evropu i sigurno ce daleko dogurati sa tom ekipom...
e ebiga, ti ga malkice pretjera :mrgreen: ronaldo i messi zaradjuju oko 11 i 12 m
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2010, 16:31

D€LUX je napisao/la:Evo da se javim ovim sto kritikuju , Irfana Redzepagica , kojeg ja izuzetno cijenim , samim time sto je on dzeki prepoznao talent kad su ga mnogi nazivali klocem. Irfan nikad nije govorio da je neko zainteresovan jedino da su predstavnici milana dolazili na razgovor medjutim to je to , nista konkretno. Vas dragi moji forumasi , navijaci , simpatizeri su isfurali mediji lafo Man City, real , bayern . Same spekulacije koje je irfan redzepagic stalno suzbijao jel nije bilo istine. Iskreno nepoznajem Irfana al volio bih ga licno upoznati jer smatram da je jedan vrhunski menadzer , sta cete mu vi govoriti valjda on zna sta radi, a iskreno libo ga racku on radi ozbiljne poslove dok vi ovdje o njemu pisete bezze jer nemate sta raditi zapravo nemate pametnija posla!

A edin dzeko da kaze da hoce ici siguran sam da bi irfan se usaglasio sa tim,
Dakle ne krivim ni Irfana R. ni edina dzeku vec medije koji su napuhali sve to oko edina dzeke!

No hard feelings
Ne moraš biti neki stručnjak da vidiš koliko je debilna klauzula na koju je Džeko pristao.
Klocem su ga nazivali navijače, ne treneri - bitna razlika. Kod Amara je koliko znam sa 17- godina bio prvotimac.
Irfan je samo prvi ugrabio zlatnu koku.

Harisovim stopama revolucije: da nisi ti neki njegov klijent iz Radnika H?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jun 2010, 16:34

CeMa je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Ma vec me poceo nervirati i on i njegovi moguci transferi... Ocito je da menadzer koji ga vodi ne zna da sklopi pravi posao, jer nije isto primati 3 miliona godisnje i 12.5 miliona koliko mu nudi Manchester city, a to koliko sam mogao shvatiti ne zeli ni u jedan klub koji ne igra ligu evropskih prvaka, pa eto neka onda ostane u Wolfsburgu, jer Wolfsburg sigurno igra evropu i sigurno ce daleko dogurati sa tom ekipom...
e ebiga, ti ga malkice pretjera :mrgreen: ronaldo i messi zaradjuju oko 11 i 12 m
Hahahah znam, smjesno je i meni, ali ja samo kazem na osnovu onoga sto kazu na tv-u i sto citam na internet portalima... Mozda se malo isfuraju, mozda je to cifra od 12 miliona maraka hahaha a 6 miliona eura :D pa i to je gledajuci bolje, jer bi igrao evropsku ligu i sa ekipom kakvu ima Manchester city sigurno daleko dogurao...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jun 2010, 16:37

Super ste mi, samo tako nastavite, taman imam šta čitat' čitav dan :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jun 2010, 16:39

VanBasten je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Evo da se javim ovim sto kritikuju , Irfana Redzepagica , kojeg ja izuzetno cijenim , samim time sto je on dzeki prepoznao talent kad su ga mnogi nazivali klocem. Irfan nikad nije govorio da je neko zainteresovan jedino da su predstavnici milana dolazili na razgovor medjutim to je to , nista konkretno. Vas dragi moji forumasi , navijaci , simpatizeri su isfurali mediji lafo Man City, real , bayern . Same spekulacije koje je irfan redzepagic stalno suzbijao jel nije bilo istine. Iskreno nepoznajem Irfana al volio bih ga licno upoznati jer smatram da je jedan vrhunski menadzer , sta cete mu vi govoriti valjda on zna sta radi, a iskreno libo ga racku on radi ozbiljne poslove dok vi ovdje o njemu pisete bezze jer nemate sta raditi zapravo nemate pametnija posla!

A edin dzeko da kaze da hoce ici siguran sam da bi irfan se usaglasio sa tim,
Dakle ne krivim ni Irfana R. ni edina dzeku vec medije koji su napuhali sve to oko edina dzeke!

No hard feelings
Ne moraš biti neki stručnjak da vidiš koliko je debilna klauzula na koju je Džeko pristao.
Klocem su ga nazivali navijače, ne treneri - bitna razlika. Kod Amara je koliko znam sa 17- godina bio prvotimac.

Harisovim stopama revolucije: da nisi ti neki njegov klijent iz Radnika H?
Cuj ovoga, pa DELUX sta to ti mislis da je Redzepagic neki vrsni strucnjak, halo ba, nije on ni znao da Edin Dzeko postoji uopste dok je Dzeko igrao pod dirigentskom palicom Amara Osima jos kao dijete, sa nepunih 17 godina, jer ce se naci neki debili da me ispravljaju ako napisem sa 16 godina. Druga stvar dolaskom Pliseka na klupu Zeljeznicara koji je dosao posredstvom njegovog velikog prijatelja Redzepagica klupko pocinje polako da se odmotava i tek tada se u Dzeki vidi vec vidjeni i davno odkriveni talenat, e sada niko nikome nije kriv sto ovaj Redzepagic kojeg ti izuzetno cjenis ne zna da sklopi posao sa gigantom kakav je Manchester city, a ostavlja Dzeku u sada vec prosjecnoj ekipi wofslburga koja ce se po nekim mojim procjenama cim stane Dzeku i Misketa boriti za opstanak... Zivi bili pa vidjeli, ova sezona mu je trebala biti odskocna daska jer je bio i prvi strijelaac lige.. ali eto, nadam se najboljem ;)

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 01 jun 2010, 16:46

Jasno je da je Redzepagic glavni krivac zasto Dzeko ostaje u Wolfsburgu! da je imao iole sposobnijeg menadzera on bi davno zavrsio u Bayernu,Milanu,Mancesteru..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jun 2010, 16:47

Bilal je napisao/la:Pa sta je vama ljudi. On se proslavio u Wolfsburgu, tu je posatao prvak Bundeslige, tu je postao najbolji strijelac. Pa sto onda nebi taj klub koji je od njega napravio igraca kakav je danas i zaradio na njemu. Zar nebi bilo bolje da Wolfsburg uzme za njega velike pare nego da su ga prodali za 15 miliona pa da ga onda taj neki drugi klub proda za neku veliku sumu i zaradi na njemu. Dzeko je duzan to svome klubu, klubu koji je od njega napravio vrhunskog napadaca. Dzeko nemora biti nezadovoljan sto ostaje u Wolfsburgu i nece sigurno biti, jer je tu proveo najbolje trenutke u svojoj karijeri. I ako neko hoce da ga kupi nek plati koliko Hoenes kaze :lol:
Puno je on dobroga donio Wolfsburgu ali je i Wolfsburg njemu i nebi bilo fer od Dzeke da se nesto pocne silit i da nedaje sve od sebe.
Po meni treba da bude jako nezadovoljan sto ostaje u Wolfsburgu. Ne igraju u evropi iducu sezonu, ne dovode nikakva zvucna pojacanja niti je iko zainteresovan da dodje kod njih, cak im i odlaze bitni igrace (Genter).
U najboljem slucaju Wolfsburg ce izboriti Europa ligu iduce sezone a Dzeko ce opet zabiti 20+ golova. Ali mislim da je veca sansa da zavrse na sredini tabele a nezadovoljni i nemotivisani Dzeko da zabije oko 10-15 golova. Znaci jedna neuspjesna sezona za klub i za njega.

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 01 jun 2010, 16:48

Pirke_TM87
e sada niko nikome nije kriv sto ovaj Redzepagic kojeg ti izuzetno cjenis ne zna da sklopi posao sa gigantom kakav je Manchester city
Da bi Dzeko uopste pregovarao sa Man City:

Prvo Wolfsburg je trebao primiti ponudu za Dzeku
Drugo Wolfsburg je trebao prihvatiti ponudu za Dzeku
Trece Nije se desilo ni Prvo ni Drugo

zato sto se Trece nije desilo, reci mi po cemu je onda Redzepagic nesposoban?

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 01 jun 2010, 16:54

Stvarno bi steta bila da Dzeko ne ode nigdje.
Nek ode bilo gdje,samo da nije u Wolfsburgu vise.
NON MOLLARE MAI

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 01 jun 2010, 16:55

on treba da se zahvali PLISEKU a ne irfanu
plisek ga je sa sobom odveo u chesku a irfan je tu bio ikebana
kakvi ovi nasi menadzeri oni da prepoznaju talenat nebudite smijesni
njima je bitno samo da usicare kakve milostinje
pa jeli iko od vas cuo da nekakav menadzer sa nasih prostora savjetovao svog igraca da ostane
jos jednu godinu u nasoj ligi pa da ga onda proda ,niste a i necete prema tome sva prica zavrsena
o nasim menadzerima k.....a

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jun 2010, 16:55

McLaren ima budget od 30 milliona Eura da dovede pojacanja za Wolfsburg.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 jun 2010, 17:01

Genghis je napisao/la:Super ste mi, samo tako nastavite, taman imam šta čitat' čitav dan :mrgreen: .
Hahah.. upravo.. da nema ovih forumasa ubio bih se od dosade.. Sjedim po cijeli dan i citam, nista necu da pisem, osim ponekad da zakuham malo.. :D :D :D 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 01 jun 2010, 17:32

ma nemate vi pojma i ne znam sto se palite. sa vi ispadoste svi bolji menadzeri od ovog redzepagica i bolji i pametniji od dzeke.
FKS❤️1946

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 01 jun 2010, 17:36

Harisovim stopama revolucije: da nisi ti neki njegov klijent iz Radnika H?[/quote]
Cuj ovoga, pa DELUX sta to ti mislis da je Redzepagic neki vrsni strucnjak, halo ba, nije on ni znao da Edin Dzeko postoji uopste dok je Dzeko igrao pod dirigentskom palicom Amara Osima jos kao dijete, sa nepunih 17 godina, jer ce se naci neki debili da me ispravljaju ako napisem sa 16 godina. Druga stvar dolaskom Pliseka na klupu Zeljeznicara koji je dosao posredstvom njegovog velikog prijatelja Redzepagica klupko pocinje polako da se odmotava i tek tada se u Dzeki vidi vec vidjeni i davno odkriveni talenat, e sada niko nikome nije kriv sto ovaj Redzepagic kojeg ti izuzetno cjenis ne zna da sklopi posao sa gigantom kakav je Manchester city, a ostavlja Dzeku u sada vec prosjecnoj ekipi wofslburga koja ce se po nekim mojim procjenama cim stane Dzeku i Misketa boriti za opstanak... Zivi bili pa vidjeli, ova sezona mu je trebala biti odskocna daska jer je bio i prvi strijelaac lige.. ali eto, nadam se najboljem ;)[/quote]
e pa vidis da nemas pojma. on kod amara nije bio ni blizu igranja. dzeko sve u fudbalu sto je napravio treba zahvaliti pliseku. n ga vidio, gurnuo u prvi tim i odveo u teplice...a da je cekao na amara i sada bi igrao u BiH
FKS❤️1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2010, 17:36

djokica je napisao/la:ma nemate vi pojma i ne znam sto se palite. sa vi ispadoste svi bolji menadzeri od ovog redzepagica i bolji i pametniji od dzeke.
Ako ostane u Wofsima biće da je tako.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 01 jun 2010, 17:39

e pa za pirketa, samo da se zna da nije dzeko kod amara igrao ni sekunde. vidio ga i gurnuo u 1.tim Plisek i samo njemu Dzeko treba da zahvali za svoju karijeru
FKS❤️1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2010, 17:46

e pa vidis da nemas pojma. on kod amara nije bio ni blizu igranja. dzeko sve u fudbalu sto je napravio treba zahvaliti pliseku. n ga vidio, gurnuo u prvi tim i odveo u teplice...a da je cekao na amara i sada bi igrao u BiH
Ko je bio trener Želje protiv Haertsa na utakmici na Koševu, Plišek? Da, u toj utakmici je koliko se sjećam Džeko igrao u prvih 11.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jun 2010, 17:50

Principatus je napisao/la:McLaren ima budget od 30 milliona Eura da dovede pojacanja za Wolfsburg.
prica se o navodnim pojacanjima sa ostrva, u pitanju su igraci city-ja Bellamy i Richards, kao i Shaun Wright-Philips koji bi kostao 12 mio eura. cak se spominje i Ronaldinho :D kao velika zelja McClaren-a.
oni meni nisu nikako jasni, sta u stvari zele? sami bayernovi celnici su bili misljenja da ce Wolfsburg u narednom periodu biti ozbiljan konkurent za najveca dostignuca. popravili su rejting kluba dovodjenjem Magatha, u prvoj sezoni imali su zapazene nastupe u Euro ligi, uslijedila je titula i umjesto da pod svaku cijenu zadrze Felixa i adekvatno pojacaju ekipu, dolaskom bajnog Armina nastaje haos.
ako nas dvojac zaista ostane u vuko-gradu, bilo bi lijepo vidjeti da se pojacaju i s obzirom na jake finansije mogli bi dogodine pucati na "visoko".
ipak sam misljenja da ako Edin stvarno zeli otici da mu Hoeneß & bratija nece praviti smetnje. normalno uz "pristojnu" ponudu.
Vom Jäger zum Gejagten

konobar
Kontakt:

Post Postao/la konobar » 01 jun 2010, 18:05

Pa kad mu je bubno cijenu od 40 miliona,ko ce ga kupit :shock: :shock: :shock:
Nema niko para za bacanje,i jos ako je neko od potencijalnih kupaca gledao tekmu protiv Svedske,vidjeli su da stvarno ne vrijedi tih 40 miliona.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2010, 18:13

Mislim da je dovođenje Ronaldinha neizvodivo. Jedno su želje, drugo su mogućnosti. Što se tiče ostalih, Bellamy, Richards i Wright Phillips su na listi želja i mnogih engleskih premierligaša, a svi znamo kako Englezi(Ok, Craig je Velšanin)i nisu toliko horni da idu na stranu, te da tamo zarađuju za hljeb.

Nadam se da će se Wolfsburg pojačati od novca kojeg će dobiti prodajom našeg napadača, a bilo je i nekih vijesti da se radi o pojačanju iz Nurnberga ili Freiburga(nisam siguran), koji bi došao bez odštete, jer mu ističe ugovor. Sve u svemu, ne vidim Edina sljedeće sezone u ovom klubu, nebitno što niko nije položio 40 miliona do 31.05. Sezona transfera je tek krenula, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 14 gostiju.