SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

legenda reala
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2012, 19:11

Uh jbn kolo za goste :x
Pogotovo za Dragonse konkurenti igraju kao domaćini ovo kolo mi gosti imaju Veleža skoro gol :x
Ako se izvučemo ovo kolo osvajamo ligu :P iako mi ovi parovi ne daju neku nadu, samo da ponovo od ovog našeg smeća ne budemo ovisili :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 apr 2012, 19:11

Bravo @ BIHfan ,uvijek si bio dobar ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 apr 2012, 21:09

legenda reala je napisao/la:Uh jbn kolo za goste :x
Pogotovo za Dragonse konkurenti igraju kao domaćini ovo kolo mi gosti imaju Veleža skoro gol :x
Ako se izvučemo ovo kolo osvajamo ligu :P iako mi ovi parovi ne daju neku nadu, samo da ponovo od ovog našeg smeća ne budemo ovisili :x
Koji vise **** vazda palamudis o parovima, i kojekakvim sigurnim golovima za goste kad ste vi domacini, i za domacine kad ste vi gosti?

Lafo vama vazda preteski, a protivnicima prelagani... Klocino!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 apr 2012, 16:52

Postavljenje su utakmice polufinala kupa, koji je na rasporedu 10 i 11.04 , prognoze ostavljajte do utorka 12:00 sati. Kako je ovo vanredno kolo u svim ligama sirom Evrope, odlucio sam se da sve lige budu zastupljenje, pa tako i naša :D.
Parovi za oba tima:

Chievo-Milan (ITA)
Blackburn-Liverpool (ENG)
Mainz-koln (NJEM)
Osasuna-Espanyol (SPA)
Marseille-Montpellier (FRA)
Travnik-Sloboda (BiH)
Široki Brijeg-Velez (BiH)

Produzeci:

Roma Udinese (ITA)
QPR-Swansea (ENG)
Hannover 96-Wolfsburg (NJEM)
Sporting Gijon-Levante (SPA)

Penali (1,x,2):

Chievo-Milan (ITA)
Blackburn-Liverpool (ENG)
Mainz-koln (NJEM)
Osasuna-Espanyol (SPA)
Marseille-Montpellier (FRA)
Travnik-Sloboda (BiH)
Široki Brijeg-Velez (BiH)
Roma Udinese (ITA)
QPR-Swansea (ENG)
Hannover 96-Wolfsburg (NJEM)
Sporting Gijon-Levante (SPA)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 apr 2012, 19:10

Imamo problem sa ekipom La Vecchia Signora, jer su banovana sva tri člana ekipe Arogantni, sarajlija89, Bianconerri1988, čak i @Juventina :roll: koja je bila najavljena kao zamjena. Pa moramo pronaći najbolje rješenje, ja sam obavijestio Juventine na topicu Juventusa, pa cemo vidjeti, jer red je da prvo njih ponudim, jer ipak tradicija ove ekipe je da igraju Juventini :mrgreen: .

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 apr 2012, 19:14

juventus 0244 je napisao/la:Imamo problem sa ekipom La Vecchia Signora, jer su banovana sva tri člana ekipe Arogantni, sarajlija89, Bianconerri1988, čak i @Juventina :roll: koja je bila najavljena kao zamjena. Pa moramo pronaći najbolje rješenje, ja sam obavijestio Juventine na topicu Juventusa, pa cemo vidjeti, jer red je da prvo njih ponudim, jer ipak tradicija ove ekipe je da igraju Juventini :mrgreen: .
Zar to nije diskiriminacija prema ostalima koji žele igrati ligu? Dakle, ako nisu Juventin, ne možeš igrati za La Vecchia Signoru. :roll:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 apr 2012, 19:17

Claus je napisao/la:Zar to nije diskiriminacija prema ostalima koji žele igrati ligu? Dakle, ako nisu Juventin, ne možeš igrati za La Vecchia Signoru. :roll:
To je klub sa tradicijom kao Bilbao :roll: :mrgreen: . Nema tu nikakve diskriminacije, ima i u drugim ekipama mjesta, samo sto se niko ne javlja.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2012, 19:18

Hoću ja da preuzmem Staru Damu i da je vratim na stare staze slave ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 apr 2012, 19:19

juventus 0244 je napisao/la:
Claus je napisao/la:Zar to nije diskiriminacija prema ostalima koji žele igrati ligu? Dakle, ako nisu Juventin, ne možeš igrati za La Vecchia Signoru. :roll:
To je klub sa tradicijom kao Bilbao :roll: :mrgreen: . Nema tu nikakve diskriminacije, ima i u drugim ekipama mjesta, samo sto se niko ne javlja.
Ok, ja lično, kao osoba koja već ima tim, nemam ništa protiv, al' zamisli sad situaciju da trebaš klub, a recimo ovaj je jedini slobodan (a ti naravno ne možeš; uzmimo da nisi Juventin primjera radi :mrgreen: ). Mah, radite kako hoćete, ja se najmanje pitam, samo sam predočio svoj prijedlog.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 apr 2012, 19:24

legenda reala je napisao/la:Hoću ja da preuzmem Staru Damu i da je vratim na stare staze slave ;)
Mislim da ne mozes u toku sezone preći u drugi klub, a evo dvojica Juventina su se prijavila, znači još jedan i ekipa je spremna ;)

@Claus

Svako ima svoje, ali ja mislim da je dobro imati i ovakve ekipe u ligi ;)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 apr 2012, 23:38

juventus 0244 je napisao/la: @Claus

Svako ima svoje, ali ja mislim da je dobro imati i ovakve ekipe u ligi ;)
Podržavam vas, da ne kažete da sam uvijek kontra Juventina :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 apr 2012, 20:00

juventus 0244 je napisao/la:Za ove utakmice sam se odlučio, malo nas zeza ova naša liga, jer se ne zna kad se utakmice igraju, nadam se da će ove utakmice naše lige biti odigrane u subotu.
Hvala Bogu da si i ti potrefio utakmicu naše lige koja se igra u subotu. :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 apr 2012, 20:29

LjumanM95 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:Za ove utakmice sam se odlučio, malo nas zeza ova naša liga, jer se ne zna kad se utakmice igraju, nadam se da će ove utakmice naše lige biti odigrane u subotu.
Hvala Bogu da si i ti potrefio utakmicu naše lige koja se igra u subotu. :mrgreen:
Do sad je sekretar postavljao :P , vidiš kako ja znam potrefiti :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 apr 2012, 20:35

Vidim. :P Još da potrefiš jedno 2 gola u subotu bilo bi odlično. :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 apr 2012, 20:41

Krenulo me sa našom ligom, pa možda se sad prenese i na Lige petice :D.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 apr 2012, 14:36

Nakon sjednice saveza koja je trajala nekoliko sati :D, odlučeno je slijedeće u vezi sa ekipom La Vecchia Signora:

1. Ovo kolo će utakmica biti registrovana 3:0 u korist ekipe SK Stolac Hercegovina.
2. Slijedeće kolo dolaze dva igrača, jer će Bianconeri1988 i Arogantni sakupiti 3 izostanka:

Bianconeri1988 +,+,+,+,+,+,+,+, :!: , :!: ,+,+,+.+, :!: , :!: ,
Arogantni +,+,+,+,+,+,+,+,+.+, :!: , :!: ,

3.A treci clan ce uci u ekipu kad sarajlija89 sakupi 3 minusa

sarajlija89© +,+, :!: ,+,+,+,+,+,+,+,+,+,+.+,+,+,

Ovako nismo prekrsili nijedno pravilo ss.ba lige, ovo je bila specificna situacija, jer kod Backspace Uniteda je bilo drugacije.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 apr 2012, 12:24

Jedno pitanje..

Na mecu Fanaticosi - Mislish United igrac protivnicke ekipe u svom tipovanja na 3 meca stavio je isti rezultat,dal je to prekrsaj i da li se utakmica registruje 3:0 za domacine ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 apr 2012, 12:36

Dominacija u ovoj ligi je neminovnost samo mi zao sto smo ovako osvojili bodove protiv La Vechie Signorie,drag mi je ovaj klub,al sta je tu je odraditi jos ovih 5 kola do kraja uz abd maximalan ucinak i u zweitu.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 apr 2012, 13:02

harry_90 je napisao/la:Jedno pitanje..

Na mecu Fanaticosi - Mislish United igrac protivnicke ekipe u svom tipovanja na 3 meca stavio je isti rezultat,dal je to prekrsaj i da li se utakmica registruje 3:0 za domacine ??
Clan 4a.

Zabranjeno je identicno tipovanje rezultata, naprimjer sve i jedna utakmica sa rezultatom 2:0.Ako se to dogodi ekipa tog igraca gubi utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0.

Sve je reglularno.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2012, 16:57

E jbm ti Talijane i **** :lol:

U sudijskoj nadoknadi mi Siena izbi gol :x :x

Haj imamo u igri Everton, Koln i Slaviju, al ovo bi bila krucijalna prednost :x :x

Domaćini profulili do sada tri para, imaju još Freiburg 2:2 u igri ;)

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []