FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 nov 2009, 19:48

sarajbosna je napisao/la:Malo ti godina imaš da bi tako pričao pozdrav
U sta ti sprca tolike godine pa postavljas onako glupa pitanja? Zar nisi mogao odmah reci svoje misljenje o Zeljinoj igri i otici lijepo na pdf o svom klubu? Mi bi procitali, pocesali bi se po vrsnjaku i nastavili dalje .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sarajbosna
Kontakt:

Post Postao/la sarajbosna » 01 nov 2009, 19:50

Stole iz Bora je napisao/la:
U sta ti sprca tolike godine pa postavljas onako glupa pitanja? Zar nisi mogao odmah reci svoje misljenje o Zeljinoj igri i otici lijepo na pdf o svom klubu? Mi bi procitali, pocesali bi se po vrsnjaku i nastavili dalje .. ;)

Pitao sam ko čovjek to što vama smeta kada je neko fin s vama to je druga stvar

Pozdrav i sretno

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 nov 2009, 19:52

sarajbosna je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

Pitao sam ko čovjek to što vama smeta kada je neko fin s vama to je druga stvar

Pozdrav i sretno
Ma ne smeta, daleko bilo. Meni licno smeta kad neko ne smije da kaze svoje misljenje nego sve nesto okolo .. Takve ljude, onako, ne podnosim .. Ali ti nisi takav, ti si FIN ... 8-)

Hajmo se sad ko ljudi razici po svojim temama da ne sirimo raspravu oko nicega!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 nov 2009, 19:53

Seyo_TM je napisao/la:po/slasticaru idi na svoju temu i zamoli svoje kolege sa tribine da ponesu proteze da mogu izgovoriti ime svog kluba...
Malo ti godina imaš da bi tako pričao pozdrav
Nadaj se djecko ;)
Sace snijeg i sace kopkanje po istom...
Ti nisi pitao k'o covjek nego k'o pitar, to sto se mutav pravis u stilu "ja samo piiiitooo" ne pije vode
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 01 nov 2009, 20:21

trebali smo 4:0 dobit kako svaki ebeni put sa igracem vise ne mozemo da se sastavimo
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 01 nov 2009, 20:27

Zbog Želje,sam mnogo puta obolio,Želji mnogo godina dao,na grbavici odradio prve treninge poslije rata,odigrao sa ostalim momcima po šiblju prvu "tekmu" poslije reintegracije.umalo poginuli nismo od zaostalih granat.bio na tekmi protiv pitara 94 kad je snajper pucao na gusu.nikad straha i vise ponosa osjecao nisam,nego kad sam nosio plavi dres,i plavi sal.Moram priznati da dugo nisam dosao na tekmu,ali srce uvijek zaigra kad se to sveto ime pomene.Za Želju se ne navija,Željo se voli
VOLIM TE ŽELJO

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 nov 2009, 20:32

Rutinski 0-2 ;) Olimpik solidan,utakmica prosjek ali bitna su nova 3 boda.

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 01 nov 2009, 20:33

Seyo_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:po/slasticaru idi na svoju temu i zamoli svoje kolege sa tribine da ponesu proteze da mogu izgovoriti ime svog kluba...
Malo ti godina imaš da bi tako pričao pozdrav
Nadaj se djecko ;)
Sace snijeg i sace kopkanje po istom...
Ti nisi pitao k'o covjek nego k'o pitar, to sto se mutav pravis u stilu "ja samo piiiitooo" ne pije vode
Evo ja cu direktno reci POJMA NEMATE, igrate dok Brko ima para u sehari, ali i to vam vise ne pije vode, eto vam Pitara.
A je li vi uvijek igrate ovako.

derby county
Kontakt:

Post Postao/la derby county » 01 nov 2009, 20:36

Evo ja bih da cestitam Zelji na pobjedi, Mesanovicu na dobrom golu, jel MORE ovako.....da me ne banujete. :D :D :D

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 01 nov 2009, 20:50

Za koga ste vi navijali izmedju 1921-1946...Svi ste vi manijaci,samo vam je tesko to priznati...

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 01 nov 2009, 20:58

Glavas: Isključenje Jokića prelomilo je utakmicu, suđenje ne bih komentarisao, mogu samo konstatovati da se u drugom poluvremenu igralo na samo jedan gol, na gol Željezničara, moja ekipa i sa igračem manje preuzela je inicijativu......ljudi vidite shto glavas sere,po njegovom onisu nas rasturili a ne mi njih,ocigledno lik nema ociju...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 01 nov 2009, 21:00

Faruk_Edin Džeko je napisao/la:Glavas: Isključenje Jokića prelomilo je utakmicu, suđenje ne bih komentarisao, mogu samo konstatovati da se u drugom poluvremenu igralo na samo jedan gol, na gol Željezničara, moja ekipa i sa igračem manje preuzela je inicijativu......ljudi vidite shto glavas sere,po njegovom onisu nas rasturili a ne mi njih,ocigledno lik nema ociju...
pa ja ti si stručnjak ne on :mrgreen: olimpik nije imo nijedne šanse :!: al dobro igrali su na grbavici i dobili po ušima :!:

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 01 nov 2009, 21:02

Danas je Zeljo rutinski pobijedio sto se ocekuje i u narednu subotu. Sarajevo je dobro igralo u Mostaru ali nas na Grbavici ne moze niko dobiti. To dobro znaju rodjeni a bogami i hz trebaju biti svjesni gdje dolaze a ne da se nadaju necemu. Poslije toga idemo u Laktase a onda nam dolazi Leotar pa na proljece prva Celik na Grbavici. Bice bodova a onda neka se pripaze i Siroki i Borac. Mi u nastavku sampionata mozemo igrati samo bolje i bolje. Da ne bude previse, bice nam dovoljna samo jedna titula a da cemo se boriti za obe hocemo. Ovo dobro procitajte svi jer ce tako i biti.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 01 nov 2009, 21:07

bomber je napisao/la:Danas je Zeljo rutinski pobijedio sto se ocekuje i u narednu subotu. Sarajevo je dobro igralo u Mostaru ali nas na Grbavici ne moze niko dobiti. To dobro znaju rodjeni a bogami i hz trebaju biti svjesni gdje dolaze a ne da se nadaju necemu. Poslije toga idemo u Laktase a onda nam dolazi Leotar pa na proljece prva Celik na Grbavici. Bice bodova a onda neka se pripaze i Siroki i Borac. Mi u nastavku sampionata mozemo igrati samo bolje i bolje. Da ne bude previse, bice nam dovoljna samo jedna titula a da cemo se boriti za obe hocemo. Ovo dobro procitajte svi jer ce tako i biti.
jesil se razbudio jarane ako nisi hajde umij se jos jednom

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 01 nov 2009, 21:08

harinjo je napisao/la:
Faruk_Edin Džeko je napisao/la:Glavas: Isključenje Jokića prelomilo je utakmicu, suđenje ne bih komentarisao, mogu samo konstatovati da se u drugom poluvremenu igralo na samo jedan gol, na gol Željezničara, moja ekipa i sa igračem manje preuzela je inicijativu......ljudi vidite shto glavas sere,po njegovom onisu nas rasturili a ne mi njih,ocigledno lik nema ociju...
pa ja ti si stručnjak ne on :mrgreen: olimpik nije imo nijedne šanse :!: al dobro igrali su na grbavici i dobili po ušima :!:
haha hoces da kazes da je olimpik razvalio Zelju....hahah....gromoglasno se nasmijati....

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 01 nov 2009, 21:16

Ovaj derbi ce biti pravi!!!
Vec par godina ZELJO i sarajevo nisu bilo ovako blizu sa bodovima i u vrhu tabele .
BAS SVE TI DAJEMO!!!!

zna li ko kad pitari igraju onu sa sirokim?
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 nov 2009, 21:18

igraju sad u srijedu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sarajbosna
Kontakt:

Post Postao/la sarajbosna » 01 nov 2009, 21:26

Dvije stvari su mi malo nejasne.

prva zašto niko od vas ne pominje poništen čist gol Olimpiku????

druga i najveća je skandiranje onom peljaku?????? Pa čovjek vas proda za 300 eura više u pola sezone se pokupi iz vašeg kluba i vi mu na to sve skandirate .... time ste iskreno podcijenili sebe i svoj klub !!!!! Ne bih da ispadne da sad ja nešto serem ali mi je to nejasno

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 nov 2009, 21:28

Nadam se da nece dobiti Sirokog, da bi mi mogli ici ispred njih.. :D :D
A i Siroki je drama jak, tako da ne vjerujem.. :twisted:
P.S. U koliko je, i kad je utakmica protiv njanja.. :?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 01 nov 2009, 21:30

sarajbosna je napisao/la:Dvije stvari su mi malo nejasne.

prva zašto niko od vas ne pominje poništen čist gol Olimpiku????

druga i najveća je skandiranje onom peljaku?????? Pa čovjek vas proda za 300 eura više u pola sezone se pokupi iz vašeg kluba i vi mu na to sve skandirate .... time ste iskreno podcijenili sebe i svoj klub !!!!! Ne bih da ispadne da sad ja nešto serem ali mi je to nejasno
joj čuj čist go daj ba razguli gluposti pišeš :!: :!: :!: pelak je dobar igrač nama vazda drag bio i biće :!: a šta si očekivo pobjedu olimpika na našoj grbavici :?: :mrgreen: :mrgreen: :?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 21 gost.