English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Majmun natrpao igračima čitavih 16m, a ove ostavio vani da mogu šutati. Hajde da je bio korner pa se svi vratili u 16m, ali ovako...
Ovaj gol je mali dio kosmičke pravde za onu blatantni ofsajd Wirtza.
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 04 jan 2026, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rezultat je svakako u drugom planu 
Već mjesecima ova ekipa igra za Wirtza, najbitnije je prijateljstvo
Već mjesecima ova ekipa igra za Wirtza, najbitnije je prijateljstvo
-
gigglessmoke
- Kontakt:
E svaka čast da neko navija i za Fulham. Uvijek su mi bili simpatični radi Craven Cottage-a.
Cudi me kako tehnologija nije vidjela "blatantni ofsajd". Ako je kosmicka pravda onda je zbog toga sto igramo za qurac
Srce, čast i ponos!
Ni sa golom iz ofsajda ove prevare ne mogu do pobjede
Cuj noga u zraku fudbale sve ti yebem ko te sve prati i komentarise
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ovo Wirtzovo nije offside samo ako košenje trave nije rađeno paralelno da gol aut linijom.
Šanse za to su minimalne, jer bi 'greška' od 10cm u košenju na drugom pravougaoniku po udaljenosti od gol aut linije, učinila da onaj pravougaonik na centru ne liči ni na šta od izobličenosti nabiranjem te greške na svakom sljedećem.
Šanse za to su minimalne, jer bi 'greška' od 10cm u košenju na drugom pravougaoniku po udaljenosti od gol aut linije, učinila da onaj pravougaonik na centru ne liči ni na šta od izobličenosti nabiranjem te greške na svakom sljedećem.
Čist ofsajd.
Skoro je neko od većih imena komentarisao upravo kredibilitet VAR-a. Ne mogu se sjetiti ko je tačno u pitanju, ali u suštini postavljeno je pitanje: tko je odgovoran za povlačenje linija? Nije sudija, nije ni VAR soba, neki tehničar, programer ima šansu da oblikuje fudbal?
-
Amirutah1988
- Kontakt:
gigglessmoke je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:15E svaka čast da neko navija i za Fulham. Uvijek su mi bili simpatični radi Craven Cottage-a.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Jel Liverpool jos u trci za naslov?
Jedino objasnjenje je da je kamera zaustavljena kasno tj vec nakon sto je Bradley poslao loptu. Mada meni ni na onoj 3D grafici nista nije bilo jasno, kao obiljezili dio tijela igraca Fulhama koji je ispred Wirtza a uopste ne prelazi zamisljenu liniju. Ne znam ni ja kako nije ofsajd.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pravilo ili ne,da je Fulham postigao gol ,VAR se ne bi ni gledao vec bi bio sviran ofsajd.
Fulham je mozda najvise do sad u sezoni pokraden putem ove gluposti od VAR-a.
I bez njega fudbal je bio nakaradan sa mafijom od strane sudija,kladionica i svih onih koji unistavaju fudbal,s ovim je postalo odvratno
Fulham je mozda najvise do sad u sezoni pokraden putem ove gluposti od VAR-a.
I bez njega fudbal je bio nakaradan sa mafijom od strane sudija,kladionica i svih onih koji unistavaju fudbal,s ovim je postalo odvratno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:22gigglessmoke je napisao/la: ↑04 jan 2026, 18:15E svaka čast da neko navija i za Fulham. Uvijek su mi bili simpatični radi Craven Cottage-a.Navijam za njih preko dvije decenije
Svaka čast, Fulham je ove sezone baš simpatična ekipa. Gol sezone Reeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.