Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma ljepota gledati Liverpool ovako u vrhu tabele. Kad zasvira himna lige prvaka sljedece godine na Anfieldu, jedva cekam da se najezim. 

Koeficijent nam je pao, kakve smo srece, grupa smrti ne gine. 

Ja fakat.Paradajz je napisao/la:Koeficijent nam je pao, kakve smo srece, grupa smrti ne gine.
Ako odemo direktno u kojem bi sesiru trebali biti ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
3. sesir, vrlo verovatno. Zavisi ko sve bude bio od timova u LS. Liverpool je trenutno na 30. mestu po koeficijentu u Evropi.Otelo je napisao/la:Ja fakat.Paradajz je napisao/la:Koeficijent nam je pao, kakve smo srece, grupa smrti ne gine.
Ako odemo direktno u kojem bi sesiru trebali biti ?

Izbacimo United i budemo 29
Ima li gdje spisak toga pa da razgledam malo ?
Btw. hvala

Btw. hvala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... ings/club/" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:Izbacimo United i budemo 29![]()
Btw. hvala
Nmg dobro da se setim, ali uglavnom po ovome se odredjuju sesiri, prvih osam u prvi sesir, pa tako dalje. Otprilike sam proracunao ko ce od ovih ekipa pre nas ici u LS, i najrealnije je da se mi nadjemo u 3. sesiru, zapravo nema sanse da se nadjemo u drugom.

Sad zamislite grupu
Barca
BvB
Liverpool
Roma
Cista pogibija
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Barca
BvB
Liverpool
Roma
Cista pogibija
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Svakako da bi mogli izaći na kraj sa tom grupom.keno94 je napisao/la:Sad zamislite grupu
Barca
BvB
Liverpool
Roma
Cista pogibija
Gore bi bilo da je umjesto Barce Real i umjesto BvB PSG. Romu bi vjerovatno pregazili ko plitak potok.
Joj, nek sam i ovo dočekao, da se raspravljamo o tome koga bi mogli izvući u LP

Isto tako, može biti grupa:
Benfica
Šahtar
Liverpool
i Celtic npr.
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 02 mar 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
Malo je rano za to ljudi. Imamo jos teskih utakmica za odigrati. MU, Tottenham, Chelsea i City. Sta mislite da u svim kiksamo? 

Gledao sam da li Bilbao moze da nam padne, ali nece, bice sa nama u sesiru, to je dobro, vise me oni plase nego Roma.
Roma ce biti ubica iz cetvrtog sesira, mislim da nismo bas toliki nesrecnici da njih izvucemo.
Roma ce biti ubica iz cetvrtog sesira, mislim da nismo bas toliki nesrecnici da njih izvucemo.

Preveliki si pesimista. Ne vidim nacin gde mozemo na sve kiksati, ako pod kiksom mislis poraz.nerkolfc je napisao/la:Malo je rano za to ljudi. Imamo jos teskih utakmica za odigrati. MU, Tottenham, Chelsea i City. Sta mislite da u svim kiksamo?
Samo sam oprezan. Uvijek se nesto moze desiti. Ako pobjedimo United bit ce vjerovatno puno lakse 

[youtube][/youtube]nerkolfc je napisao/la:Samo sam oprezan. Uvijek se nesto moze desiti. Ako pobjedimo United bit ce vjerovatno puno lakse
Trebamo igrati kao da se borimo za titulu, a stvarni cilj, koji je i vrlo realan, treba biti treće mjesto.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Ne pijemParadajz je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Samo sam oprezan. Uvijek se nesto moze desiti. Ako pobjedimo United bit ce vjerovatno puno lakse

Ako ako, dobro je to.nerkolfc je napisao/la: Ne pijem

Evo vidim vec se prica o cempions lig
...i ja se nadam povratku Redsa u elitu, to ce im biti nagrada zato sto su ove godine ucinili da svaki vikend(manje vise) bude interesantan u ligama5. Po meni, kad bi bio neki faktor u Liverpoolu taj uspjeh u ligi prvaka mi ne bi toliko znacio, koliko da se i slijedece sezone dokopaju lige prvaka. Slijedeca sezona ce sigurno biti puno zahtjevnija, jer ce se uveliko trositi na sve strane a i L'pool ce sad da bude s druge strane nisana tj. bice lovina(nadasve jedan lijep lovacki trofej za sviju).

Mislim da cemo biti najnepozeljniji iz treceg sesira.Paradajz je napisao/la:http://www.uefa.com/memberassociations/ ... ings/club/" onclick="window.open(this.href);return false;Otelo je napisao/la:Izbacimo United i budemo 29![]()
Btw. hvala
Nmg dobro da se setim, ali uglavnom po ovome se odredjuju sesiri, prvih osam u prvi sesir, pa tako dalje. Otprilike sam proracunao ko ce od ovih ekipa pre nas ici u LS, i najrealnije je da se mi nadjemo u 3. sesiru, zapravo nema sanse da se nadjemo u drugom.
Moguce je da dobijemo onu dosadnu grupu sa rusima, skotima i sl. a i da izvucemo grupu smrti.
Kako god utorak i srijeda navecer ce opet imat smisao.
Btw. ako nekim cudom osvojimo LP onda se ne nadajte LP do 2020 kada cemo je opet izboriti, osvojitit i opet do 2026 cekati da je izborimo kroz ligu

Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 02 mar 2014, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Asmir Begović:"Ja sam veliki navijač Bayerna, htio sam obeshrabriti Arsenal i uspio sam. Sada ih Bayern može uništiti u Ligi prvaka!"
Wrong topicxinxee je napisao/la:Asmir Begović:"Ja sam veliki navijač Bayerna, htio sam obeshrabriti Arsenal i uspio sam. Sada ih Bayern može uništiti u Ligi prvaka!"

Popilo se večerasOtelo je napisao/la:Wrong topicxinxee je napisao/la:Asmir Begović:"Ja sam veliki navijač Bayerna, htio sam obeshrabriti Arsenal i uspio sam. Sada ih Bayern može uništiti u Ligi prvaka!"

Valja mu pogoditi šolju kad bude šopi
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.